Şimdi Ara

Türkiye'nin Eğitim Sistemini Nasıl Buluyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeet, malum bugün çocuklar çocuklarımız LYS'ye girdi(!) .. Yok YGS ydi yok lys ydi yok kpssydi hep bir sınav sınav sınav çok saçma geliyor elin amerikalısı lise 4 de koparken bizimkiler o iki sınava hazırlanacağım diye saç ağırtıyor.. Sizin bu konu hakkındaki düşünceriniz nedir eeyy sosyaliçe forum halkı

• Bulmuyorum çünkü yok
  • Güzel buluyorum iki buçuk milyon öğrenciyi nasıl seçeceğiz sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye eğitim sisteminde iki şey eksik

Eğitim ve Sistem

• Çöp + Leş

• quote:

Orijinalden alıntı: ayfon kullanan adam

yurtdısı sirketleriyle konustugumda yurtdısında herkes istediği bölümde okuyabiliyor.burada istedigim bölüme girmek için bir konuyu %100 bilmem gerekiyor ve fullemem gerekiyor tüm soruları.

nasıl yani dostum biraz daha açarmısın böyle
    ismi duyulan ünilere girişler sadece kabul mektubu mu şu filmlerde gördüğümüz

• sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuyu Hortlatan Adam -- 14 Şubat 2021; 14:30:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunu Türkiye'de yapsanıza
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müthüş
  • Kendi çocuklarını amerikalarda okutupta bizi burda süründüren sistemin vay haline !
  • geçme notu çok düşük.50ydi galiba.en az 75 olmalı.şu sarmal sistem yüzünden şimdi öğrenemediyse ileride öğrenir diye diye.sınıf geçittiriyorlar.ülkede eğer böyle olursa geçemeyecek(yeterli eğitimi alamamış kişiler) ilkokul lise mezunu olamaz.öğretmenler bizden geçsin de ne olursa olur diyor.öğretmenler kötü.nüfus çok fazla hepsine nitelikli eğitim veremeyiz.kaynaklar çok iyi planlanırsa verilebiliir ama kimin umrunda.cahillik mutluluktur
  • Eğitim sistemi kötü ama öğrencilerin durumu da pek iç açıcı değil.
    Hangimiz çalışmadan ders geçmek istemedik ki ?
  • Sadece ezberle geç mantığıyla okutuluyor öğrenciler, doktor bile çıkıyor sadece ezber yaparak.

Öğrenme odaklı öğrenme değil, çok berbat.
  • Mukemmel buluyorum. Hatta o kadar mukemmwl buluyorumki Ygs Lys ye aciktan calismaya karar verdim.

• Eğitim tartışılabilir ancak sınav sistemini tartışmak yersiz. Daha iyisi ne, sınavsız okul notlarıyla mı geçilsin? Türkiye'de öğretmenlere o derece bir yetki veremezsin. İyi öğretmenleri tenzih ederim ama avantacı kıyakçılarda çok, öyle bir durumda açık not satışına başlar bunun gibi kişiler.
    İsteyen istediği yere girsin ise komik bir söylem, Türkiye'de öyle bir şey olsun Doktor-Mühendis-Tıp üçlüsüne yığılma olur. Ne yapacaksınız? Hadi boş beleş adamlar okuyamadı elendi (ki şu anki şartlarda tıp hariç diğerlerini bir şekilde rahat bitirirsiniz), bu seferde yaşı geçmiş bir mesleki vasıfsız ordusu elinizde kalacak.
  • Hangi eğitim sistemi?
  • Yokki sistem yok sonra turkiye niye gelismiyo ulan en işsizler üni mezunlari sonra cocuklar istedigi alanda gelisemiyo niye cunku adam sayisalken sen ona zorla edebiyat anlatiyosun okul desen vakit kaybi nereye gitcek bakalim boyle

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup3457

Kendi çocuklarını amerikalarda okutupta bizi burda süründüren sistemin vay haline !

Sistemin çocuklarımı varmış Dile gelmiş hatun yapmış hatta çocuk yapmış vay anasını sayın seyirciler.
  • Ben bunu değiştirmek için savaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Kendi çocuklarını amerikalarda okutupta bizi burda süründüren sistemin vay haline !

Sistemin çocuklarımı varmış Dile gelmiş hatun yapmış hatta çocuk yapmış vay anasını sayın seyirciler.

Kardeş seyirciye oynama hiç yakışmıyo.

Sistemden kasıt ne olduğunu anlamış olman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Kardeş seyirciye oynama hiç yakışmıyo.

Sistemden kasıt ne olduğunu anlamış olman lazım

O hükümet olmasın acaba ?

Sitem dediğin şey farklı bir olay o oluyor da

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.