Şimdi Ara

Türkiye Neden Nükleer Silah Yapmıyor.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Türkiye Neden Nükleer Silah Yapmıyor.?

(En Son Oy Tarihi: 31.3.2018)
Giriş
  • Evet Arkadşlar biz acaba gizli kapaklı bi şekilde Nükleer Silah yapamazmıyız Yapsak iyi olmazmı.? Merak ettim bi sorayım dedim.!

Not: Bu konu hakkında bi bilgim yok bişeyler söylenirse bizde bilgileniriz.

• bence yapmak sorun değilde onu kullanmak sorun
  • dünyada barış ve huzur için yapmamalıyız

yapıyor ya da yapmıyoruz orasını bilmiyorum ama ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumaaa

bence yapmak sorun değilde onu kullanmak sorun

Yap kenarda kalsın Sen kendini Garantiye al da Kullanma diye düşünüyorum.
  • yapıoruz merak etme

Edit: pardon başka bir anlamda anladım Üretmioruz. Ancak üremtmemiz İyi olur!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BauglirXul -- 3 Eylül 2006; 17:12:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vuraltunc

yapıoruz merak etme

Hadi Bee
  • Silahımız olsa ne olacak ki.. Silahı kullancak ulasal irademiz var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarı nükleer karadan havaya savunma amaçlı türk üretimi füzemiz varHerkül dü sanırım adı proton ışıması yapıyo,alan etkili.
    Onun dışında bu iran nükleer üretirse eğer ve biz ab ye giremezsek bizde üretiriz iki dakkada merak etmeyin
  • ne sacma bi soru türkiyede bu silahlar yapılmıyormu sanıyorsunuz türkiyede zaten nükleer silah var ama az zaten cok sayıda yapmanın anlamı yok bunlardan bir tanesi ile koca bi ülke yok edilebiliyor zaten. türk ordusunun bu işlerle pek uğrasmadığı dogru cünkü zaten en dogrusu bu nükleer silaha harcanak kaynakları daha gerekli yerlere harcıyoruz biz ve türk ordusunun bircok projesi var ve bunlardan cogunu hayata gerirmeye basladık zaten.bakın irana nükleer silah yapıyorda noluyor ordusunun durumu icler acısı yapsa bile kullanabilecekmi sanki nükleer silahı amerika bile kullanamıyorken yapmanın anlamıda yok.
  • nükleer santral kurulmasını bile gereksiz görüp kurulmamasını isteyen insanlar var. nükleer silah üretebilmemiz türkiyenin güçlü olması açısından önemlidir.
  • İran'ın nükleer silah sahibi olma isteğinden sonra ABD tarafından "nükleer silaha sahip olmaması gereken ülkeler" listesine alındık diye biliyorum.
    Topraklarımızda var(sa) olanlarda bize ait değildir zaten. Kodları ABD'dedir.
  • bizde olmasa 85 yıl burada kalamazdık kolay kolay
  • Bence vardır. Yoksa da yapmalıyız çünkü kullanmasanda bu bir güvencedir. Hiçbir devlet nükleer silahına güvenip sana hareket çekemez...
  • silahlarla medeniyet kurup geliştiremezsiniz...
  • Delikanlı adam öyle silahlar kullanmaz.Çıkar paşa paşa savaşır kılıç kalkan tüfek alır savaşı gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Delikanlı adam öyle silahlar kullanmaz.Çıkar paşa paşa savaşır kılıç kalkan tüfek alır savaşı gelir.

nükleer silaha karşı kılıç kalkan.iyi bir savaş taktiği.sen böle devam et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Delikanlı adam öyle silahlar kullanmaz.Çıkar paşa paşa savaşır kılıç kalkan tüfek alır savaşı gelir.

O eskidendi malesef...
  • Dediklerimi anlamadın ki abuk bi cevap verdin.Ben bu kafayla istediğim yere istediğim gibi giderim ama sen bu mizah yeteneğinden yoksun bir şekilde hiçbir yere gidemezsin yarı yolda kalırsın Pckopatimben

Dediklerimi anlasaydın öyle konuşmazdın.

Ayrıca illa ki şuan kılıç kalkanla savaşa gitmicez.Ama önemli olan silahlarının gücü değil.Savaşlar zekayla kazanılır.Atatürk ün elinde yüzlerce ton ağırlığında silahlar , nükleer füzeler vardı da biz mi bilmiyoruz?
  • Einstein'a sorarlar sizce 3. dünya savaşı hangi silahlarla yapılacak diye

üstad şöyle der: 3. değil ama 4. taş ve sopalarla yapılacağından eminim.

Nükleer maddelerin dolaşımı uluslararası sözleşmelerle garanti altına alınmıştır ve nükleer silah yapmak için gereken hammaddenin elde edilmesi çok ama çok zordur bunun için ağır su reaktörlerine ve özel tip nükleer santrallere ihtiyacınız vardır ki bunlar ülkemizde yok kaldı ki nükleer silahlar konvonsiel silah statüsünde olup nükleer bomba bu güne kadar sadece iki kere kullanılmıştır. Bundan sonra da kullanıldığında büyük ihtimalle izleyeceğimiz son ve en büyük havai fişek gösterisi olacaktır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.