Şimdi Ara

Türkiye maçında anladım ki bizim forvetimiz yokmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
1.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam ayağına ne gelsiyse ezdi öldürdü bitirdi pozisyonlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burakın kapasitesi belli, sen burak'a al da at pozisyonu yaratacaksın ki atsın.Yani bunu herkes görüyor bir terim göremiyor, öyle saçma bir düzen ile çıkmışız ki takımda çalım atabilen oyuncu dışında herkes kötü gözüküyor.Yazık yani takımın başında hoca olmasa anca bu kadar oynar zaten takım.Yazık terim dünyanın parasını alıyor letonya karşısında kişisel becerilerle pozisyon buluyoruz.

Hadi diyelim bu takımı yendik, bu düzenle zannediyor musunuz ki hollanda karşısında bir şansımız olsun.Eminim tokatlayıp geçecekler.
  • sen YILMAZSAN bizde YILMAYIZ KRAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Cenk Tosun gibi 2 ayağını da ustaca kullanabilen iyi bi forvet varken ki üstelik formda B ve C planları yüzünden oynatılmadı.
  • <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0> <0>

• Volkan biraz daha kacirirsa isyan edip futbolu birakacak Gokhan düzgün vuramadi bir turlu. Bekler orta acmayi unutmus. Stoperler top kapmaktan aciz..

Tum takimda bir beceriksizlik var. Bence bizim 4 harfli yuzunden. Beceriksizligini tum takima bulastirmis. Hadi bizim evladimiz, dengeyi sagliyor falan kadroda tutuyoruz da milli takıma nasil secilmis bu? Insan hayret ediyor.

• Klasik Burak futbolcu değil konusu vol.3254832753278. Burak'ın bir özelliği var böyle başlık açan arkadaşlara fena ayar vermesidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Klasik Burak futbolcu değil konusu vol.3254832753278. Burak'ın bir özelliği var böyle başlık açan arkadaşlara fena ayar vermesidir.

Boş kaleye kafa ile atamayarak çok güzel bir ayar verdi bize şok oldum
  • ben burak'ın ayağına son 10 dakikada toplam 3 pozisyonda top geldiğini gördüm sanırım yanlış maçı izlemişim.aşırı markaj altında görmüştüm ben halbuki..
  • Arka dönüp top alma konusunda bu kadar kötü bir topçu olamaz
  • 2 yıldır yazıyorum bunun kazma olduğunu ama anlatamadım. Bu kazma yerine 5 e 10 kalas koysan çarptıra çarptıra yine gol atılır.

• Fernandao lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Klasik Burak futbolcu değil konusu vol.3254832753278. Burak'ın bir özelliği var böyle başlık açan arkadaşlara fena ayar vermesidir.

Boş kaleye kafa ile atamayarak çok güzel bir ayar verdi bize şok oldum

Her forvet kaçırabilir böyle pozisyonlarda o pozisyonlara bakarak forvet değerlendirilmez. Bugün dünyanın en iyi dediğin forveti bazen öyle gol kaçırır ki aklın durur. Ya hiç futbol oynamadınız haytınızda ya da harbi boş yorum yapıyorsunuz arkadaş.
  • Sabri niye yok 3 maçta 3 asist yaştı diye mi?

• Fatih Terim'in Ders alma zamanı geldi

Türkiye 0 Hollanda 3
  • Adam yeteneksiz net hala neyi tartisiyorsun anlamıyorum duz vites bir oyuncu ne yaraticilik var ne üretkenlik bu adami savunan futbol cahilidir simdi bana gol kralliklari vesaire yazarsin kalenin dibinde attigi gollerle kazandigi kralliklari.

• quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

Adam yeteneksiz net hala neyi tartisiyorsun anlamıyorum duz vites bir oyuncu ne yaraticilik var ne üretkenlik bu adami savunan futbol cahilidir simdi bana gol kralliklari vesaire yazarsin kalenin dibinde attigi gollerle kazandigi kralliklari.

Fatih Terim, Mancini, Prandelli, Hamza Hamzaoğlu, Şenol Güneş futbol cahili bir sen profesörüsün zaten demi. Yav he he....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Cenk Tosun gibi adamı kadroya almayıp sırf torpil amaçlı Burak Yılmaz , Hakan Balta ve Selçuk İnan'ı alan Terim'den ne bekliyorsunuz ?

Hakan ve Selçuk maçı kurtardı...

Torpil he yavrum...
  • Hakan tutar Selçuk atar Türkiyedir Galatasaray !

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust Cohle.

Cenk Tosun gibi adamı kadroya almayıp sırf torpil amaçlı Burak Yılmaz , Hakan Balta ve Selçuk İnan'ı alan Terim'den ne bekliyorsunuz ?

Ezbere konuşma be kardeşim 4 kişi de artılamış Hakan Balta'ya kimse kaf etmesin sahanın en iyisiydi

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.