Şimdi Ara

*Türkiye-İsviçre* ßoozer'dan maç analizi (Lütfen Okuyunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Artık her maç sonu bu analizi yapmaya karar verdim.Bugünkü maçın analizini yapmaya başlıyorum..

Maçın ilk dakikalarında her iki tarafta kontrollü bir futbol oynadı ama ilk yarıda yağan yağmur top kontrolünü etkileyince Milli Takımımız için alışılmadık bir durum meydana geldi ve top kayıpları yaşanmaya başladı.İsviçre kendi sahasında bu havayı çok yaşadığı için hala rahat top oynuyordu,ve
    Hakan Yakın'la aradıkları golü buldular.Golden sonra ilk defa yılmadık,usanmadık top oynamaktan..Hala kaleyi yokladık,bu maç bitmez dedik.Ve Semih'in oyuna girmesiyle golümüzü bulduk ve bence artık maça asılma vaktiydi.O tipsiz Magnin her ne kadar oyunu kızdırmaya yönelik hareketler yapsada,bizimkiler sinirlenmedi (buraya şaşırdım ) Artık maçın sonlarına gelindiğinde de Arda'mızın şutu o tipsiz Magnin'e çarparak ağlarla buluştu,ve İsviçre ev sahibi olduğu turnuvadan elendi (ay çok üzüldüm )

Genel olarak;Bi taraflarımızı yırtarak Arda'yı oynat dediğimiz Fatih Terim (Portekiz maçında demiştik hani) en sonunda uyandı.Artık Çek maçında da bu kadroyla başlamalı Kazım son 15 dakikada girip oyunu hızlandırmalı..

Artık her maçın sonunda "
    ßoozeR Baba" böyle yorumlar yapacak,köşe yazarı misali Bir daha ki yorumumda "Lütfen okuyunuz" yazmam da bu topiclerim tutar :)

Sizden de maç hakkında yorumlar bekliyorum (Seviyeli olalım ki,başlıklarımız kapanmasın )

• Sizin de yorumlarınızı bekliyorum maçla ilgili..Artık her maçın sonunda böyle yorumlar yapacağım..Sizden de yorumlar bekliyorum
    Katen Kyoukotsu.

Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Arda gollü atar karda yağmurda çamurda

Orjinalden alıntı: mercan2021

yorumların güselde magnine tipsiz demen ayıp

Peki :) bir daha ki yorumlarımda daha dikkatli olacağım Arkadaşlar beğendiyseniz bütün Euro2008 maçlarında yorum yapacağım
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.