Şimdi Ara

Türkiye gençliği artık anılarla yaşamayacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden mahalle maçları, Tuğçe ve Pelinin hoşlandığı erkek ben miyim acaba? Gibi şeylerle güzel günler geçiren Türk gençliği vardı. İnternet kafe de kapışılan Cs ler Underground lar. Adsl hizmeti ile birlikte internetin eve bağlanmasıyla yaşanılan o anlatılması zor duygular, sevinçler. Msn de mesaj gelince çıkan o ses. Her bir olayımız ayrı güzeldi. Sokakta saklanbaç oynamalar. Kızlarla saklanıp işi pişirmeler. Lise de hocalarla yapılan makaralar. Ve sayılmayacak bir çok şey.

Ama şimdi ki Türk gençliği? Tek dertleri bonzai, jamaika olmuş. 2-3 Kişi bir araya gelince marifetmiş gibi yok bunun kafası böyle şunun kafası böyle.. Önceden tek tük denk gelirdik esrar ot içen abilerimize ve çok ta hoşumuza giderdi anlattıkları. Çünkü yaygın değildi ve hikayeler enterasan gelirdi. Ama artık olaylar ciddi hal aldı. Tek tük mahallenin asi ama efendi Abileri değil artık kundak da ki bebekler bonzai içmeye başlamış. Önüne gelen erkekliği kafayı güzel yapmakta arar olmuş. Her il de her mahallede bir bonzai, ot muhabbeti. Artık çok sıktı ve gençlerin seviyesi çok düştü.

Kaybeden Yeni Türk nesili oldu. Şükürler olsun ki ben klasik Türk sokağı kültürünü yaşadım. Ve emekli de olmak üzereyim. Uzayan mahalle maçından babam beni döverek eve götürmüştü. Şimdi o rencide olduğum günlerin kıymetini çok iyi anlıyorum.

• Simiiiiiiiiiiiiitttttttt diye bağırmak istiyorum
  • zahmet etmişsin jeksın , hiçbirşey degişmeyecek
  • Fire in the hole

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan herşey çok basit aslında çeşitlilik yok özniteliklik yok sadece maddecilik var. Biraz para iki karı kız birde kafa uyuşturan maddeler birde akıllı telefon tüm genel olarak çoğunun hayatı bundan ibaret.
  • Tasolar,misketler keşke tekrar çocuk olsam

• taso varmı diye gizli gizli cipsleri yoklardık.sonra bakkal amca çıkar bağırırdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu yaşadığımız hayat değil
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyuşturucu muhabbeti bu sene çoğaldı herkesin ağzında

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert_Jeksin

Eskiden mahalle maçları, Tuğçe ve Pelinin hoşlandığı erkek ben miyim acaba? Gibi şeylerle güzel günler geçiren Türk gençliği vardı. İnternet kafe de kapışılan Cs ler Underground lar. Adsl hizmeti ile birlikte internetin eve bağlanmasıyla yaşanılan o anlatılması zor duygular, sevinçler. Msn de mesaj gelince çıkan o ses. Her bir olayımız ayrı güzeldi. Sokakta saklanbaç oynamalar. Kızlarla saklanıp işi pişirmeler. Lise de hocalarla yapılan makaralar. Ve sayılmayacak bir çok şey.

Ama şimdi ki Türk gençliği? Tek dertleri bonzai, jamaika olmuş. 2-3 Kişi bir araya gelince marifetmiş gibi yok bunun kafası böyle şunun kafası böyle.. Önceden tek tük denk gelirdik esrar ot içen abilerimize ve çok ta hoşumuza giderdi anlattıkları. Çünkü yaygın değildi ve hikayeler enterasan gelirdi. Ama artık olaylar ciddi hal aldı. Tek tük mahallenin asi ama efendi Abileri değil artık kundak da ki bebekler bonzai içmeye başlamış. Önüne gelen erkekliği kafayı güzel yapmakta arar olmuş. Her il de her mahallede bir bonzai, ot muhabbeti. Artık çok sıktı ve gençlerin seviyesi çok düştü.

Kaybeden Yeni Türk nesili oldu. Şükürler olsun ki ben klasik Türk sokağı kültürünü yaşadım. Ve emekli de olmak üzereyim. Uzayan mahalle maçından babam beni döverek eve götürmüştü. Şimdi o rencide olduğum günlerin kıymetini çok iyi anlıyorum.

sende haklısında ne yapalım şimdi önerin nedir ?

• ben bonzaici tiplerden görmüyorum etrafımda.
    bi de ilk başta saydığına da nesil bozuldu diyenler vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.