|
Türkiye'deki SUV rekabeti 2021'de ne durumda? İşte en çok satılan modeller
-
-
Kia sportage %50'lik dilimde olan, 4 lastik 1 direksiyon cool paketi sayesinde çok satıyor, cool paket olmasa listeden çoktan silinmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Dacia Duster ve egea cross almış başını yürümüş. Bu ikisinden daha kaliteli suvlar varken neden bunlar bu kadar çok satmış anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yeni Kia Sportage'ı çok beğendim şahsen, fark oluşturacak mı bakalım listelerde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sandero Stepway SUV miymiş:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Dacia Duster ve egea cross almış başını yürümüş. Bu ikisinden daha kaliteli suvlar varken neden bunlar bu kadar çok satmış anlamadım
Ben biliyorum yakınlarımdan. Anadolu'da tarımdan çok iyi paralar kazanıyorlar. %40-50 kar ediyoruz diyorlar. Duster filan alıyorlar kafa rahatlığıyla hem 4x4 hem ucuz filan götürüyorlar çok konfor aramıyorlar
_____________________________ SteelSeries Rival 310 | Cooler Master CK550 Gaming Keyboard | SENNHEISER GAME ZERO
MSI MAG241CR - 144 Hz | Intel Core i5-4690K Processor 4.0 GHz | MSI Z97 GAMING 5 | MSI GAMING GeForce GTX 970 4GB OC 256Bit NVIDIA | Kingston 16 GB HyperX RAM | Corsair SPEC-02 Gaming Case | Corsair CPU Cooler H100i -
ne kadar ucuz o kadar iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ hh -
Çamurluğa dodik geçiren SUV oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiat Egea crossun üretimine yetişemiyor, bugün 1.0 benzinli ve dizel motorların üretimi yok denilecek kadar az o yüzden Duster lider gözüküyor.
Crossun 1.4 motorda bile sıra var şuan, bayii ile yeni görüştüm 15 kişi var sırada 1 aya anca teslim edebilirim dediler
Yıl sonuna doğru egea cross birincilikle bitirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Egea Cross SUV sayılır mı diye düşünürken Dacia Sandera Stepway'i gördüm listede
.O zaman eski Toros SW'ler de SUV. Yerden yüksek mi yüksek.
_____________________________ -
ODD kim ki? Tasarım ve donanım olarak 2008 ve 3008 diğerleri bildiğin düz araba
-
Malesef haklısın.
-
turkiyede suv = dingili yukseltimis, ic hacmi genisletilmis B ve C segmenti aile arabasi.
-
2021 prestige paketi gördüm bindim kullanmak için vakit yoktu ama çok beğendim diyebilirim. 2022 modeli int.den gördüğüm kadarıyla Telluride'ın yandan yemişi gibi oldukça albenili, fiyatı abartılı olmazsa şuanki sportage'a göre daha fazla satar.
-
ESP gibi hayati bir eksik dışında çok da kötü durmuyor aslında. ESP neden yok anlamadım. Kanunen zorunlu değil mi?
-
TR'de SUV satılmıyor ki, çok çok az adetlerde satılıyor...
TR'de satılanlar az yükseltilmiş hatchback otomobil... bizimkiler kendini tatmin etmek için SUV diyor...
_____________________________ -
2021 yılında muz cumhuriyeti bir ülkeye esp'siz araç gelmesi gayet normal
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hyundai tucson, nissan qashqai ve peugeot 3008... diğerlerini battal siyah bir çöp poşetine koyup halkalı çöplüğüne atabilirsiniz...
-
Egea cross da suv oldu ya dh sayesinde
-
Hyundai Bayon o garip tasarımı ile nasıl bu kadar tutuldu diyecekken fiyat listesine girdim ve benzinli otomatiği %50'lik dilimde sattığını gördüm.
Bir ara TR'de satmanın altın kuralı dizel + otomatik sunmaktı. Şimdi ise %50'lik dillimde otomatik sunmak.
|
Egea Cross SUV sayılır mı diye düşünürken Dacia Sandera Stepway'i gördüm listede O zaman eski Toros SW'ler de SUV. Yerden yüksek mi yüksek. |
|
TR'de SUV satılmıyor ki, çok çok az adetlerde satılıyor... TR'de satılanlar az yükseltilmiş hatchback otomobil... bizimkiler kendini tatmin etmek için SUV diyor... |
|
suv mi bunlar? suv bunlar olmalı ![]() ![]() ![]() |
|
Zengini fakir, fakiri zengin gösteren araba 😁
|
|
ESP gibi hayati bir eksik dışında çok da kötü durmuyor aslında. ESP neden yok anlamadım. Kanunen zorunlu değil mi?
|
|
4 lastik 1 direksiyon mu? Bizim milletin abartmada üstüne yok gerçekten.
17 inc alüminyum alaşım jantlar Yokuş kalkış ve iniş desteği Lastik basınç göstergesi (her lastiğin ps değeri) Stop&Start sistemi Hız sabitleme, sınırlama sistemi Elektrikli bel desteği Otomatik katlanan, ısıtmalı aynalar. Aynalarda Led sinyaller Mercekli projeksiyon tipi farlar, sis farları Otomatik yanan farlar, Coming leaving home Bluetooth, araç içi konuşma, usb, Silecek suyu bitme uyarısı 5 emniyet kemeri uyarı sistemi Tek tuşla açılıp kapanan camlar Tam bağımsız süspansiyon sistemi Deri kol dayama ve tutamaçlar, piano Black detaylar Krom cam, ızgara ve dodik çerçeveleri Arka havalandırma, arka kol dayama (bir çok C segment arabada yok) Kademeli arka koltuklar( Çoğu arabada yok) 8 hava yastığı vs. Gerçekten 4 teker bir direksiyonmuş. |
|
hyundai tucson, nissan qashqai ve peugeot 3008... diğerlerini battal siyah bir çöp poşetine koyup halkalı çöplüğüne atabilirsiniz...
|
|
Dacia Sandero Stepway'e üreticisi bile SUV demiyor, bunlar demiş. SUV diye illa 4x4 arazi aracı olsun demiyoruz. 3008, Tiguan, Qashqai gibi önden çekişli araçlara SUV denmesine bir şey demiyoruz. Fakat Egea Cross dediğin araç Egea'nın biraz yerden yükseltilmişi. Volvo V40 Cross Country gibi bir şey yani, SUV falan değil. |
Benzer içerikler
- windows 11 etkinleştirme ücretsiz
- iphone 8 whatsapp desteği ne zaman bitiyor
- youtubeden video nasil indirilir
- instagram reels video indir
- gmail toplu mail silme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı