Şimdi Ara

Türkiye'de son yıllarda popüler olan şeylerden tiksinmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taksimli dayi degil de noel dayi ve pokeimam guzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Yalnız ben bir şeye takıldım.
    Spotifya sallayıp YouTube premium kullanmak ne alaka?
    Hocam yanlış yere takılıyorsunuz. Lafım "spotify kullanmayan müzikten anlamıyor" tarzı düşünen insanlara. Böyleleri de gayet var. Kullandım sevemedim, youtube music kullanıyorum diyorum adam diyor ki ne anlarsın herkes boşuna mı spotify kullanıyor youtube music ne ki. "Herkes kullanıyor" buradaki kilit nokta ve bahsettiğim linç kültürünün dayanağı. Herkes yapıyor, ben de yapayım çünkü popüler.
    Demek istediğim "ben 320kbps'ın ne olduğunu biliyorum çok bilgiliyim, spotify kullanan maldır" falan değil yukarıdaki arkadaş o noktaya çekmek istemiş. Tabii ki istediğini düşünebilir youtube ve google babamın şirketi değil bence daha iyi olduğu için kullanıyorum. Spotify'ı kullanan da kullansın milyarlarca abonesi var demek ki kullanan seviyor ve tekrar abone oluyor. Ben sevemedim ve sevmek zorunda değilim ama nedense sevmek zorundaymışım gibi bi düşünce var çok garip.

"Cringe" kelimesi için de dedim zaten ergenler kullanıyor ama yine de kullanacağım diye. Bence iyi bir tercih yapmışım dikkat çekmiş. Onların yerine ben utanıyorum falan yazmayı düşünmüştüm ama dedim ki değiştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 3 Şubat 2020; 17:15:37 >

• 320kbit mp3 indirene kadar normal spotifydan da dinleyebilirsin

spotifydan 16gb iphoneye nasıl bağladın anlamadım
  • şanışer dediğin adam 32 yaşında, diğer "ergen" dediklerinle aynı klasa nasıl koydun acaba çok merak ediyorum. muhtemelen yaşı senden büyük.

CRINGE olma ama, kıyamam.
  • Rap dinlemeyi 8-9 sene once biraktim. Sehinsah 2006larda filan da vardi. Saniser pek sevmesem de o da o zamanlarda sehinsahtan sonra cikmisti. Bu isimler beni ergenligime goturuyor(2006-2010). Konudan bagimsiz oldu ama eklemek istedim.

Not : bu yorum 3 senelik 6s 32 gbdan yazilmistir. Spotify uyeligim de var ama cok sevdigimden degil aile uyeligi bulmasi kolay oldugundan kullaniyorum. Netflix dizilerini genelde sevmem. En baba dizileri hbo yapar zaten(got haric ).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu açan üye haklı ama ne demek istediğini yeterli bir şekilde kelimelerle anlatamıyor, işte bunlar hep kitap okumamaktan oluyor.
  • açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Usta sen yıkılmışsın, bitmişsinnn. Canın sıkılmış senin

• Size katiliyorum. Bombos bir nesil geliyor. Hicbirinin bir hedefi hayatta gayesi yok. Icki icem, sigara icem, ot icem, rap dinleyem, ask yasayam, sevgilim aldatsin, twitter'a instagram'a takipci kasam kafelere gidem. boyle bi nesil geliyor bakalim sonumuz hayrolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Size katiliyorum. Bombos bir nesil geliyor. Hicbirinin bir hedefi hayatta gayesi yok. Icki icem, sigara icem, ot icem, rap dinleyem, ask yasayam, sevgilim aldatsin, twitter'a instagram'a takipci kasam kafelere gidem. boyle bi nesil geliyor bakalim sonumuz hayrolsun
    Önceki jenerasyonlar ergenlik dönemlerinde neler yapıyordu mesela, anlatsana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Filmler ve diziler cok kotulesti be abi. Yasim cok degil ama eski filmleri indirip izliyorum surekli yabanci yerli eskinin tadi baskaymis.
    Harbiden aynı sıkıntıyı kendime çekiyorum.Bir film izleyeyim diyorum çoğu iyi filmi izlemişim.Yeni film izleyeyim diyorum ya sarmıyor ya da telif yemiş oluyor.İlla Netflix puhutv falan indirmemiz gerekiyor.Ben de inadına indirmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Taksimli dayi degil de noel dayi ve pokeimam guzel
    Kesinlikle hocam unutulmaz efsaneler Bir de karate kamil vardı

• Daha düşük bitrate'i olan şarkıları kulak sağlığım ve müzik zevkim için açmıyorum

Türkiye'de son yıllarda popüler olan şeylerden tiksinmek
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    sizi bilmem ama en yakinimdaki arkadaslarim cizimle, elektro gitar ile, ben ise fotografcilikla ugrasiyordum(ki bunlari meslek edinmedik cizimci arkadas haric). ki daha sayabilirim. biz kafeye pahali elbiselerle fotograf cekilmeye gitmedik instagrama takipci kasmak icin. sen de bu bos nesildensin sanirim

hala ot icmeyiz, oyle alkolu alkol icmis olmak icin icmeyiz ayda yilda bir bir araya gelince sadece. aramizda sigaraya 20den once baslayan asla olmadi. sacma sapan ask sorunlarimizi hayati problemler haline getirip AY DEPRESYONDAYIM ANTI DEPRESAN kullanacak duruma gelmedi cok sukur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelise -- 3 Şubat 2020; 20:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Vay dostum çevrendeki insanlardan ne kadar farklıymışsın ya eminim ki sosyal hayatında çok sevilen birisindir. Alooo adam spotify kullanmıyormuş bakın bu adam farklı. ALOOOOOO 320 KBPS FARKINI ANLAYABİLİYORMUŞ ADAM BİRİ İLGİ GÖSTERSİN LAN?!!
    320 kbps? 2020? Hangi çağın teknolojisi bu?

Flac ve mqa stream eden servisler var artık. Spotify anca dandik dundik sistemlerde mp3 dinlemeye yarar. Arada çook fark var homie

• Gençliğin killi killi zibidi gibi dolaşmalarıda moda olduya o da kil olunacak bir durum eskiden herkes temiz temiz gezerdi damatlar bile kackin gibi dugunlerde

• helal olsun sana. diyeceğim budur. trend olması dileğiyle.

anlaşılmayacaksın
  • Çağ dışı olmak istemiyorsan çağ içi olacaksın ve çağ içinin çağ kebaplısı makbüldür
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSG

Vay dostum çevrendeki insanlardan ne kadar farklıymışsın ya eminim ki sosyal hayatında çok sevilen birisindir. Alooo adam spotify kullanmıyormuş bakın bu adam farklı. ALOOOOOO 320 KBPS FARKINI ANLAYABİLİYORMUŞ ADAM BİRİ İLGİ GÖSTERSİN LAN?!!
    320 kbps kulağa çok geliyor

Hem ilgi göstersen ne olmuş

İlgi parayla mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Şubat 2020; 23:24:14 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Ve onun da aslı cağ kebaptır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.