Şimdi Ara

Türkiye'de İlk: Üç Hat da Aynı Anda Aktif! (Je Mobile Üç Hatlı Cep Telefonu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Numara taşımanın mümkün olmadığı zamanlardan bugüne kadar elimde kalan Turkcell, Vodafone ve Avea olmak üzere 3 farklı hattım var. Her ne kadar birisini daha aktif olarak kullansam da senelerden beri elimde olan diğer iki hattı her nedense kapattırmak istemedim. Ancak cüzdanımın bir köşesinde durması yerine bütün numaralarıma aynı anda ulaşılabilir olmasını hep çok istemiştim. Ayrıca iş görüşmeleri için farklı, özel görüşmeler için farklı hatları kullanmak, o anda size ulaşmasını istemediğiniz gruba ait hattı kapatma imkanına sahip olmak ve açıkçası birgün üç hatlı telefonların piyasaya çıkacağına inanarak bu hatları iptal ettirmedim sanırım. Tabi birbiriyle sürekli ve kıyasıya rekabet halindeki tüm operatörlerin avantajlarından faydalanabilmek de işin başka bir güzel yanı...

Üç hattı aynı anda aktif olarak kullanabileceğimiz bir telefonun çıkmasını beklerken aşağıda linkini ve özelliklerini verdiğim, sanırım bu anlamda Türkiye'de ilk olan ürüne rastladım. Hem forumu ve benim gibi üç hatlı telefona ihtiyacı olan arkadaşları bilgilendirmek, hem de sizlerin fikirlerini almak istedim. Elbette Çin malı, basit bir cihaz ve harika özellikleri yok. Zaten bu yönde bir beklentim de yok. Ama piyasadaki başka hiçbir telefonda arayıp da bulamadığım çok önemli bir özellik mevcut; o da üç hattı da aynı anda aktif olarak çalıştırması. Biraz düşük bir olasılık gibi görünse de kullanan arkadaşlar varsa ya da bu süreçte alan, test eden forum üyeleri olursa paylaşımlarını bekliyorum. Teşekkürler..

Ürünün Özelliklerine ve Satıldığı Sayfaya Ulaşmak İçin Tıklayın

Türkiye'de İlk: Üç Hat da Aynı Anda Aktif! (Je Mobile Üç Hatlı Cep Telefonu)

Ürün Özellikleri

• Direk beyin tümörü çıkarmaya aday bir model. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi
    Direk beyin tümörü çıkarmaya aday bir model. Hayırlı olsun.

aynen tek hatlı telefonlarında 1.40 sar var buda 3 hatlı en az 2.20 falandır
  • Ürün fotoğrafının altında verdiğim linkteki özelliklerinde 0.83 W/kg olarak belirtiliyor sar değeri.
  • Konu kimsenin ilgisini çekmedi sanırım..
  • hocam bu mahveder adamı,3 hat aynı anda demek 3 kat sar değeri demek.Sonuçta bu çin malı ve 0.83 W/kg yazdıklarına inanılmaz çinlilerin.Adamlar 2.0 megapiksel dedikleri kamera 1.3 çıkıyor.İnanma hocam o sar değerine.
  • 3 tane hat tasiyan kac kisi vardir? Diyelim ki var; kaci boyle ne idugu belirsiz bir telefon alit ki? SAR degeri yalandir muhtemrlen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim üç hattım var ve tek telefonda kullanmayı çok istiyorum. Peki üç hattın da aynı anda aktif olduğu başka bir telefon biliyor musunuz?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman
    hocam bu mahveder adamı,3 hat aynı anda demek 3 kat sar değeri demek.Sonuçta bu çin malı ve 0.83 W/kg yazdıklarına inanılmaz çinlilerin.Adamlar 2.0 megapiksel dedikleri kamera 1.3 çıkıyor.İnanma hocam o sar değerine.

12 megapixel yazıyorlar vga çıkmıyor
    Sana tavsiyem nokia samsung vb. tanınmış markalardan çift hatlı bir telefon al illa 3. Hattıda kullanmk istiyosan eski teknolojili bir telefon al yanına veya sağlam bir telefon varsa aklında yani smartphone falan üçüncü hattıda onunla kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Benim üç hattım var ve tek telefonda kullanmayı çok istiyorum. Peki üç hattın da aynı anda aktif olduğu başka bir telefon biliyor musunuz?..

aynı anda 3 hattın aktif olduğu radyasyonun etkilerini veren başka bir cihazın olduğunu biliyormusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr
    aynı anda 3 hattın aktif olduğu radyasyonun etkilerini veren başka bir cihazın olduğunu biliyormusunuz?

Nasıl yani? Sanırım bir mesaj vermek istediniz ama anlayamadım, açıklar mısınız?..

Bu arada çoğumuzun evinde, bulunduğu ortamda 3 ya da 4 tane, hatta daha fazla cep telefonu var. Etrafında oturduğumuz bir masanın üstünden duran üç tane telefonla üç hatlı bir telefonun radyoaktif etkileri arasında bir fark var mı?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur77 -- 14 Mart 2011; 1:51:07 >
  • 1 sar değerli bir cihaza 3 hat takılırsa maruz kalınan sar seviyesi 1 mi olur 3 mü olur yoksa bir düşünün bakalım
  • Yalnız iki hatlı telefonlarda iki kat, üç hatlı telefonlarda üç kat SAR değeri olduğu konusunda yaygın bir yanlış kanı var sanırım.

Bkz:http://www.myphone.com.tr/duyuru.html

Bir de bildiğim kadarıyla cep telefonların radyoaktif etkisine en çok telefonlarla konuşma esnasındayken maruz kalıyoruz. Bu anlamda bu telefonun konuşma esnasında diğer iki hattı devre dışı bıraktığını belirtmek isterim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

3 tane hat tasiyan kac kisi vardir? Diyelim ki var; kaci boyle ne idugu belirsiz bir telefon alit ki? SAR degeri yalandir muhtemrlen...

ben varım, yurtdışı aramaları ayrı hat, iş ayrı hat, ve normalde kullandığım hat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur77

Benim üç hattım var ve tek telefonda kullanmayı çok istiyorum. Peki üç hattın da aynı anda aktif olduğu başka bir telefon biliyor musunuz?..

evet biliyorum. 3 tane hat için 3 telefon varsa aynı değeri verir. hatta yanındakilerde konuşuyorsa bu artar. bu yöndende düşünmeli...
  • Yani üç tane hattımız için üç telefonumuz varsa durum üç hatlı telefon taşımakla aynı değil mi? Bu üç hattı da kullanmamızı gerektiren bir durum varsa o zaman üç tane telefon taşımak yerine neden üç hatlı telefon kullanmayalım?..
  • müşteriye yönelik 3 hat taşıma olabilir mantıklı, herkes sabit pakette değil. şebeke içi arama yapanlar için uygun.
  • bende de 3 hat var fakat 2 sini ancak birini 444 lü numralari arayacaksam vodafone kullanıyorum bunun için bu telefonda mesela 2 hattı hic acmadan sadece bir hattı kullanabilir miyim istedigim zaman 2 hat veya 3 hat aktif edebilme ozelligi var mi yoksa telefon acildigi an 3 ü de aktif oluyor mu ? teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.