L

Yüzbaşı
06 Aralık 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Yeğenime bir ayakkabı aldım online flo mağazasından. Bir hafta giydi giymedi her iki ayakkabı da her yerinden açılmaya başladı. Sanki tutkalları çok adi gibiydi. Kargo ile incelemeye gitti. Aynı ayakkabıyı "kullanıcı hatası" ve "dikkatli kullanın" iması olan bir kağıt vardı. Halbuki ayakkabıyı kullanalı bir hafta olmadı, makinede yıkanmadı, bir yere takıp bezi yırtılmadı. Kenarlarından açılma yaptı. Bence şöyle bir açıp doğru düzgün incelemeden geri göndermişler. Fotoğraflarını çekip flo onlinedan itiraz ettim ve sözde "inceleme uzmanları" ile görüşme talep ettim. İsterseni bulunduğunuz yerdeki mağazadan tekrar gönderin yazmışlar maile. Ben de mağazaya gittim ve hiç bir şey söylemedim. Önce inceleme dediler, sonra ayakkabıya bakınca değiştirelim dediler. Fark verip başka bir ürün aldım. Resimleri ekliyorum, sizin de göreceğiniz gibi net bir şekilde ayakkabı hatalı. Flo ilk tercihiniz asala olmasın. Benim için flo bitmiştir. Sonra yerliye destek verin derler.

İlk tercihiniz Flo olmasın

dijitürk numarasıdır. merak eden için bulunsun. google da aratan bulur.
Belki merak eden olur,googleda aratır.
Banka masraflarıni tahsil için arayan bir şirket
Merhaba, custom romlarda çağrı, alarm ve bildirim sesi ayarlama sıkıntısı oluyor. Mesela LG G3 ve SNAPPY ROM bY El7is romlarad olduğu gibi. Bu arada iki romu da denedim. LG g3 güzel ama dokunmatik çok hassaslaştı. Şu anda Snappy kullanıyorum, hoşuma gitti(2. gün).

Programımızın adı Apowersoft Phone Manager

indirme linki http://bc.vc/JzQrs9

Custom romlarda çağrı, alarm ve bildirim sesi ayarlama

Custom romlarda çağrı, alarm ve bildirim sesi ayarlama

Bilgisayara programı kurduktan sonra telefona da google playden kurun. programı her iki cihazda da çalıştırın. Ben wireless bağlantı yaptım, usb hakkında fikrim yok, denemedim. wirelessda, şimdi bağlan dediğimde bende telefonu bulamadı. Fakat telefondaki programda doğrulama kodu var, o kodu bilgisayardaki programda şimdi bağlan dediğinizde çıkan ekrandaki barkodun altındaki kısma girin ve bağlanı tıklayın. hemen bağlanıyor.

* Müzik kısmına girin.
* Bilgisayarınızdan herhangi bir müziği(ben mp3 le yaptım), içe aktar ile telefona atın.
* Attığınız müziği seçili hale getirin ve üst menüden ZİL SESİ YAP'ı tıklayın. * Seçenekleri zaten anlayacaksınız. Zil sesi, bildirim, alarm sesi gibi. telefonunuz ise artık standart gelen müziklerle beraber sizin attıklarınızı da görecektir.
* Yalnız bazen isimleri değiştiriyor.
Son günlerde internette yaygın olarak Çin hükümetinin ve halkının sistemli olarak Türk ve Müslümanlara işkence, baskı ve katliam yaptıkları söyleniyor. Bu konu hakkında bilgi verebilecek gerçekten orada yaşayan kişilerin yorumlarını istiyorum.
Bir kaç alışverişim oldu bu siteyle, son alışverişimde parayı ödedim, onaylandı. Ama satıcı ürünü vaktinde kargolamadı, bende ürünü iptal ettim. Ürünü iptal ettiğimde satıcının yaptığı terbiyesizliği cezalandıramıyorsunuz yani, yanına kar kalıyor. n11 com iletişim şu mesajı gönderdi. o zman gittigidiyor sistemi daha iyi demek ki.
http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=https://store.donanimhaber.com/33/7c/45/337c457d48b9bcf594ed3813e662c07d.jpg&size=6&border=1&bound=3
 Bilginiz olsun: n11.com hakkında
ya aldık bu cihazı ucuz, beklentimi karşılıyor. bu cihazın biss bölümüne nasıl girilir bir bilen var mı?
Kliksadan aldım almam zaten bir maceraydı, ürünü 10 günde gönderdiler. Orada şüphelenmiştim, ürünün sıkıntısı olduğundan. 1-2 ay kullandıktan sonra makine sapıttı, recovery yaptım işe yaramadı, sitesinden yazılımı indirip attım(telefondan tecrübem var), yine ayar tutmadı. Sonra dahili bellek yok demeye başladı, meğer derdi buymuş. Garantiye göndereyim dedim. Önce sitesinden arıza kayıt yapıyor, verilen no ile ücretsiz kargoya veriyorsunuz. ekte size zaten süreci veriyorum, aşağı yukarı 20 gün sürdü. Sözde yazılım atmışlar test etmişler, düzelmiş. Cihaz geldi, bir de baktım dahili bellek sistem 811 MB, diğer belek 1.65 GB bizim tablet 8 GB dan 2.5 GB a düşmüş. Nasıl test etmiş ise vatandaş bunu. Ayrıca şarj ara kablosu olarak farklı bir mini usb göndermiş (benim orijinal değil) tablete uymuyor.

Polypad markası mantıklı gelmişti, sakın ola almayın. Tekrar göndereceğim, şimdi cihazın yeniden iflas etmesini bekliyorum, çok uzak değildir tahminim.

https://store.donanimhaber.com/f6/b2/98/f6b29873cc9bfcbc363e1927a3ff4268.jpg

https://store.donanimhaber.com/80/b3/d4/80b3d434219be9a3f1917eae52d039de.jpg
 Polypad 7208 HD-Sakın almayın Polypad 7208 HD-Sakın almayın
merhaba arkadaşa bu modeli almıştık. göçmüş ve reset-recovery işe yaramıyor. robot çıkıyor üzerinde de kırmızı ünlem var. garantili ama orijinal romu atmayı düşünüyorum göndermeden önce, biraz bilgiliyim bu konuda ama romu bulamadım.
Bir okul projesi için Selanik'e gideceğiz. Atina üzerinden gitme niyetimiz var? Aşağıdaki sorulara güncel cevaplar birisini arıyorum.

16 Ekim de Selanik'te projeye katılmalıyız. Niyetimiz 13 Ekim gecesi Atina'da olup 14 ünde Atina'yı gezmek, 15 i öğlen Atina'dan Selanik'e (akşam varmak) geçmek.

1. Atina'da 3 kişilik ve 2 kişilik otel oda fiyatları nedir?

2. 15 Ekim öğlen Atina'dan otobüsle (4.5-5 saatmiş) hareket edip akşam Selanik'e varmak. Biletlerimizi internet üzerinden alabileceğimiz İngilizce destekli sağlam bir otobüs firması lazım? Bir kişilik otobüs bilet fiyatı ne kadar dır?
Hakkında
Meslek: Öğretmen
Hakkımda:
E10BA64505CB4AE084DC59D4BE8415D0.gif
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 656
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 48.720 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.