Şimdi Ara

Türkiye de ilk HD7970 Kullanıcı İncelemesi(X3627-P10018) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
0
Favori
17.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun Poyri. Güle güle kullan. En sonunda bi kullanıcı incelememiz olacak ;)
  • Hepinize teşekkürler. Eski kartımı elimden çıkartmamıştım beğenmezsem gtx 580 lightning ile devam ederim diye ama bu kart ile devem edeceğim büyük olasılıkla. Şu ana kadar hoşuma gitmeyen tek yanı soğutma sistemi. Çok sesli ama referans tasarım olduğu için normal karşılamak lazım.

driver buldum ok dir :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 14 Ocak 2012; 18:06:44 >

LIVE WELL • LOVE MUCH • LAUGH OFTEN
  • Driver 11.12

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Hepinize teşekkürler. Eski kartımı elimden çıkartmamıştım beğenmezsem gtx 580 lightning ile devam ederim diye ama bu kart ile devem edeceğim büyük olasılıkla. Şu ana kadar hoşuma gitmeyen tek yanı soğutma sistemi. Çok sesli ama referans tasarım olduğu için normal karşılamak lazım.

Poyriim lightiningi sat diye pm ler geliyordur sana simdi :))) o kart benimmmmmmmmm :)))
  • Yok gelen giden

Hepiniz saolun inşallah sizde özel tasarımlılarından alırsınız bunun %66 daki ses işkenceden beter. Bir süre 66 da çalışınca fanı uçup gidecek sandım.

Evet karttı kokluyordum istediğim fiyata gelince aldım direk. İzmir de 2 vatan mağazası var evime yakın olanı 55km diğeri 100 km gibi bir mesafede. Yakındakinde sadece bu vardı uzak olanda asus ta vardı ama oraya gitmek zor geldi vede yağmurda başlayınca 30 dklık yol 1 saat gibi bir süreye çıkabilir diye gitmedim. Hem bu zamana kadar AMD kartlarımın hepsi sapphire idi vede sorunsuz kullandım ondan bu markayı seviyorum biraz. Sadece kutu yerine yumurta kartonu kullanmaları kötü.

Kartın 1400mhz e çıkacağını sanmıyorum çünkü msi afterburnerda en çok 1125 var.

Stok hızlarda p skoru eklerim birazdan

Güzel dileğin için tşk.ler dostum
    Senin için sıkıntı yok ise Marka fark etmez. Değerler çok iyi maşallah..
    Sıcaklık çok sıkıntı olmuyor ise %50 fan hını geçme bence. işkence olur resmen o ses
    MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1

• quote:

Orijinalden alıntı: menem

hocam ses ve sıcaklık testlerini bekliyorum sizden !!!
    referans tasarıma göre sıcaklık nerelere çıkıyor ve fan sesi oyunda veya bechmark testler de ne durumda?

Sıcaklık için testlerin yanında msi afterburner resimleride var. Sıcaklıklara oradan bakabilirsiniz. Ses konusunda bana göre %40 üst sınır. 40 bile hafiften rahatsız edici 55 den sonrası kulaklıksız oyun oynansa yinede duyulur. %100de saç kurutma makinesine benzetilirdi eskiden ama bu kart ondan çok daha gürültülü. %100de başınızın 2 yanınada 1er tane saç kurutma makinesi koymuş gibi oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: menem

hocam ses ve sıcaklık testlerini bekliyorum sizden !!!
    referans tasarıma göre sıcaklık nerelere çıkıyor ve fan sesi oyunda veya bechmark testler de ne durumda?

Sıcaklık için testlerin yanında msi afterburner resimleride var. Sıcaklıklara oradan bakabilirsiniz. Ses konusunda bana göre %40 üst sınır. 40 bile hafiften rahatsız edici 55 den sonrası kulaklıksız oyun oynansa yinede duyulur. %100de saç kurutma makinesine benzetilirdi eskiden ama bu kart ondan çok daha gürültülü. %100de başınızın 2 yanınada 1er tane saç kurutma makinesi koymuş gibi oluyor.

72 derece gözüküyor fena değil değerler
    ama fan sesi her zamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 14 Ocak 2012; 18:29:08 >

• Kartınız hayırlı olsun güle güle kullanın Kartı kullanıcı incelemesinde görmek beni daha da heyecanlandırdı çünkü overclock olunca resmen şahlanmış. Vakit ayırıp testleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Yeni testleri bekliyoruz
    Sis651-Geforce 2mx400-Geforce 4 mx440 -Fx5200- Radeon 9200-9250-9550-9600xt-Geforce 6200-6600- 6600GT-7100GS-7200GS-7300LE-7300GS-x600xt-x1800GTO-x1900GT-x1950pro-HD2600xt-HD3850-HD4830-HD4770-HD4850-HD4870-HD5870-HD7850-HD7870 EZ- R9 280- R9 280x- R9 290- R9 290x-RX 480-RX 5600xt-GTX1070-GTX 1070Ti-GTX 1080-GTX 1080Ti
  • metro 2033 ile en yüksek ayalarda test edebilir misin poyri . hayırlı olsun iyi günlerde kullan . amd.den şaşma şaka tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 14 Ocak 2012; 18:36:21 >

Hepiniz saolun inşallah sizde özel tasarımlılarından alırsınız bunun %66 daki ses işkenceden beter. Bir süre 66 da çalışınca fanı uçup gidecek sandım.

Evet karttı kokluyordum istediğim fiyata gelince aldım direk. İzmir de 2 vatan mağazası var evime yakın olanı 55km diğeri 100 km gibi bir mesafede. Yakındakinde sadece bu vardı uzak olanda asus ta vardı ama oraya gitmek zor geldi vede yağmurda başlayınca 30 dklık yol 1 saat gibi bir süreye çıkabilir diye gitmedim. Hem bu zamana kadar AMD kartlarımın hepsi sapphire idi vede sorunsuz kullandım ondan bu markayı seviyorum biraz. Sadece kutu yerine yumurta kartonu kullanmaları kötü.

Kartın 1400mhz e çıkacağını sanmıyorum çünkü msi afterburnerda en çok 1125 var.

Stok hızlarda p skoru eklerim birazdan

Öncelikle hayırlı olsun hocam.

Testlerdeki bilgilere göre;
    *Sıcaklık değerleri gayet iyimiş hocam lighnight çok rahat 1300mhz görür diye düşünüyorum.
    *Performans farkı acaba GTX580'e göre ne kadar farklı bir düzeyde.

Bu arada vatabilgisayarın izmirde balçova ve bornovoda bulunuyor fakat sitede kartlar sadece bornovada mevcut gözüküyor

• @xRay97 çünkü balçova daki tek kartı ben aldım

@m-99 en yüksekte yaptım zaten daha abartı bir ayarı da mı var?

BF3 denedim biraz sonuçlar çok kötü geldi gtx580 ile benzer yer yer düşük değerler aldı kart

En basitinden bu ayar ekranında 580 ile 90 görüyordum fps olarak. Oyun içinde de bu ayarlarda 45-55 ortalama 70 filan sadece 1-2 defa gördü

Türkiye de ilk HD7970 Kullanıcı İncelemesi(X3627-P10018)

• quote:

@xRay97 çünkü balçova daki tek kartı ben aldım

@m-99 en yüksekte yaptım zaten daha abartı bir ayarı da mı var?

BF3 denedim biraz sonuçlar çok kötü geldi gtx580 ile benzer yer yer düşük değerler aldı kart

En basitinden bu ayar ekranında 580 ile 90 görüyordum fps olarak. Oyun içinde de bu ayarlarda 45-55 ortalama 70 filan sadece 1-2 defa gördü

Türkiye de ilk HD7970 Kullanıcı İncelemesi(X3627-P10018)

Poy kardesim driver falan ile düzelir gibime geliyor ama söylemeden edemiyecem klasik amd sendromu sasirmadim

• Hayırlı olsun hocam.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.