Şimdi Ara

Türkiye'de Gençlerin Hayata Umutla Bakmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mutlu olabilmek için bir sebep var mı ?


    Kız/Erkek arkadaşla sohbet etmek istersin , para olmadığı için sana olta ucu takarlar paran bitinceye kadar sendeler , hadi ilişki olumlu yürüdü diyelim adın çıkar tecavüzcüye yada kızın adı çıkar kaşara , iş istersin iş bulamazsın , okumak istersin üniversite sınavlarında her sene tuhaf bir şey olur , sınav sorularının çalındığı iddia edilir kaldı ki geçmişte çok kez çalındı insanın güvenesi gelmez , ev , araba , bilgisayar , telefon , tablet , playstation , xbox istersin bu sefer paranın olmadığını fark edersin , ailenle oturursun ailen sana Dünyayı dar etmeye başlar ,

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykut291

    Para konusu umrumda değil açıkcası ama bu Ülkede hiçbir gelecek görmüyorum,görmemde.Çok parası olanında huzur yok emin olun.Türkiyede ne olursa olsun mutsuz yaşamaya mahkumsundur bu iş parayla alakalı değil.Toplumu yobazlar ordusu sarmış haksızlıklardan adaletsizliklerden geçilmiyor.Çok parası olanda gitmek istiyor artık.

    Milyarder yada dolar milyoneri olman lazım. Öbür türlü sokağa çıktığında Hüseyin bakkalda ki "Ahparti süper" gibi sohbetleri duyacaksın veya sokakta ki gelişmemiş insanlarla aynı havayı soluyacaksın.

  • Umudumuzu coktan kaybettik sokaktaki insanlara bakın anlarsınız rahat gamsiz insanları kastetmiyorum biraz farkindalik sahibi duyarli biri olmak bile bu duyguyu yasamaya yeter. Kotu bi döneme denk geldik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gençlerin cebinde para mı var allah kitap aşkına gerçi böyle diyince de hemen cevap hazır gençler kafelerden çıkmıyor vb. ama adamın en ucuz yapacağı şey bu , geçin şu fakir dediğimiz gürcüye bakın gençlerin altında külüstür 15 yaşında da olsa bir tane 3 serisi bmw felan var alkol ucuz yeme içme nispeten ucuz buraya göre akaryakıt ucuz evet adamların cebine çok az para giriyor ama çok da az harcıyorlar hayat buraya göre bence daha az stresli çok fazla para olmasa bile kaldı ki bizim millette de para yok

  • Umut mu! O da ne?

  • İl teber İ kullanıcısına yanıt
    Sağlığın bozulmasının en büyük sebebi stres, stresi doğuran en büyük etmen ise geçim sıkıntısıdır. Para var huzur var sözü boşa söylenmemiştir.

    Hadi şimdi ikile...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsan oğlu kötülük ile mücadele etmiş, hatta hayal dünyasında. Ultra kahramanlar yaratmış. Misal süpermen, uçabilen çok güçlü. Gözlerinden ışın saçan. Gel görki insan oğlu hayallerindeki kahramana bile. Banka soyan, kap kaç yapan, gibi adi suç işleyen suçlularla mücadele ettirmiş.
    Yani hayallerinde dahi olsa insan oğlu, ülkeyi soyan peşkeş çeken yoksulluk nedeni olan. Kişiler ile mücadele edecek güçte bir kahraman hayal edememiş. Gerçekci olmuşlar.

    Genç arkadaşlar. 2023 gelip sandıklar kurulduğunda. Binlerce süpermen’in yapamayacağı şeyi, siz yapın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 18 Eylül 2020; 21:28:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu durumlar gençleri çare aramaya değil bahane üretmeye itiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • green karta çıkarsa kaçaçagım bu yerden

  • Ülke eskidende alim gücu dusuk zamanlar olmustu ama o zaman daha karakterli insanlar vardi simdi düzgun insan bulmak bile zor her taraftan kötü.Huzur olamaz bu ülkede.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 19 Eylül 2020; 14:21:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İl teber İ kullanıcısına yanıt

    Para olmazsa sağlık da olmaz. Gerisi hikaye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede düzgün çalışan hiçbir şey yok. Herkes ülkeden bıkık durumda. Ülke artık barut gibi. Bi alev alırsa atom bombasından fena olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az sonra abd, Avrupa kötü. Batıyorcular gelir, vatan hainciler gelri. Bir sağlık sigortası $2000, asgari ücretliler yurtdışında yaşayamıyorcular gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok tabi onu bırak ne kadınlarda yaşama sevinci bıraktılar ne gençlerde gelecek umudu ne de çalışan adamlarda bir inanç bir motivasyon.. dolara bakın, altına bakın, en basiti marketten aldığınız 3 parçaya ödediğiniz paraya bakın.. yazık ki ne yazık..

  • PS 5 9 bin tl olursa tabi bakmaz alumınyum Türkiye'de Gençlerin Hayata Umutla Bakmaması 

  • Türkiye'nin sorunu kontrolsüz nüfus artışı.Bunun fitili 80lerde kırsaldan kente göç ve eli üç kuruş gören iqsu düşük cahil kesimin 3+ çocuk yapması ha devlette çanak tuttu tabi.Ama şu var bu genç nesile paralel olarak ne üretim ne istihdam olanakları nede özgün bir eğitim anlayışı tesis edildi.Ülkede oluşan rezalet gelişmeler ise cabası.


    Ülke potansiyelin çok üstünde nüfusa sahip ülkenin kaynakları ancak 55 Milyonu besler üstü 1 kişi bile olsa zarardır.Dış borçtur vsdir.Tıpkı şuan üniversiteler kapansa 5-10 yıl istihdam edecek ekstra mezun aranmayacağı gibi kimse çocuk yapmasa ülke 10 yılda ferahlar bu öyle yada böyle olacak.


    Ha göçmen politikası ise ayrı bir dinamit oda göz yumanların sorunu.El ele ülkenin içine ettiler bunda analarınızın babalarınızında suçu çok.Geçmişte yapılan hataların sonucunu yaşıyorsunuz.Şuankileride yeni doğanlar yaşayacak.





  • Türkiye de su ortamda huzur kimsede ama kimsede yok. Ya AKP li troll olmak lazim, kafa uyusuk tayfa vs ya da yandas is adami. Onlarin tikir keyifleri. Gerisi ülke berbat durumda.

  • Ne mezunusunuz hocam?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'nin en büyük sirketlerinden birinde calisiyorum isciyim. 2016 da bugünkü maaşımın %50 sini alıyordum ozaman daha iyi geciniyordum. Bende var bı ****lik sanırım. Ulke Yönetimi gayet güzel diyolar herkez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevzuderin -- 19 Eylül 2020; 19:4:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.