Şimdi Ara

Türkiye Cumhuriyetinin Beka değil Bankacılık sorunu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemize döviz getiren kişiler küçük/orta ölçekli başta blogger, youtuber, developer vs. PayPal gibi kesintinin az olduğu para transfer firmalarının olmayışı nedeniyle hep yabancı ülke bankalarına ve alternatiflerine yüksek oranda döviz kesintisine mağruz kalmakta. Swift işlemi olarak da bilinen bu transferlerden özellikle aracılar en büyük lokmayı yutuyor. Aracı servisler Dolar > Euro > TL üçgeninde yaptığı döviz alım-satım zorunlu dönüştürme işletim + komisyon + düşük kurdan alım yapıp yüksek kurdan satış yaparak yüksek kar elde edebiliyorlar.

Bankadan da para çekebilmek için ayrıca vadesiz hesap açmak zorundasınız. Bir zamanlar "hesap işletim ücreti" alınmayacak densede bankaların sitesine girdiğiniz de hesap işletim ücretleri ile ilgili tablo ve rakamları görebiliyorsunuz. Eğer hesap işletim ücreti hakkında bilginiz yoksa mutlaka hesaplarınızı kontrol edin.

Mayıs 2014 "Hesap işletim ücreti tarihe karışıyor"

Ağustos 2018 "Hesap işlem ücreti tarihe karışıyor"
    businessht.com.tr
    Hesap İşlem Ücreti tarihe karışıyor | Ekonomi Haberleri
    https://businessht.bloomberght.com/ekonomi/haber/2090020-hesap-islem-ucreti-tarihe-karisiyor

Günümüz 2019 "Bu siteden Hangi banka ne kadar hesap işletim ücreti alıyor görebilirsiniz."https://www.bankalar.org/hesap-isletim-ucretleri/

Hesap işletim ücretinin Tarihe karışmadığı açık ve net ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 22 Mart 2019; 10:16:5 >

• Bu ülkede neden ekonomi sorunları gündeme gelmeden düşüyor hayret. Çoğu kişi bu ödedikleri ücretlerden bile haberi yoktur eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 22 Mart 2019; 13:40:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ziraat Bankası, Hesap bakiyesi ortalaması 800TL'yi aşıyorsa ücret almıyor. Ben yıllardır bu yüzden Ziraat ile çalışıyorum. Hesap İşletim ücretinin hesaplandığı 3 aylık dilimlerde bakiye ortalaması 800TL üzeri çıkarsa ücret yansıtılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 22 Mart 2019; 14:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipli jeton kullanıcısına yanıt
    Buna gerek yok ziraat hiç bir şekilde hesap işletim ücreti almıyor. Eft 4,5 lira havalar 1,75

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.