Şimdi Ara

Türkiye Bilim ve Refah Toplumu Sıralamasında 3. Sıraya Yerleşti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20.yy'ı kaçırdığının 21.yy başlarında farkına varan Türkiye artık pozitif bilim ve ekonomik refah üzerine çalışmalarla 10 yıl içerisinde 200 yıllık gelişme kaydetti.

Diyanet ve cemaatlere ayrılan bütçelerin tamamını kesen ve üniversitelere ayıran Türkiye elde edilen teknolojik ve bilimsel verilerle kısa sürede sanayisini 20'ye katladı.

Bağımsız araştırma kuruluşlarını dünyanın dört bir yanından ülkeye davet eden hükümet ayrımcılığı ve eşitsizliği ortadan kaldırdığını bir kez daha çıkan sonuçlar aracılığı ile kanıtladı.

10 yılda basılan kitap sayısı 100 yılın toplamını aştı.

Üniversitelerin bilimsel makale üretme yarışı kızıştı, avrupanın en fazla bilimsel makale yayınlan üniversitesler ilk listesinde bu yılda Türkiye'den 5 üniversite var.

İnşaat sektörüne 10 yıl önce tamamen dur diyen Türkiye artık yeşil parkları ve yatay genişleme ile şehir yaşam kalitesini zirveye taşımış durumda.

Dini mezhep çatışmalarını tamamen geride bırakan Türkiye'de artık ibadethanelerde huzur yerine geldi. Hür inanç sistemine geçilen ülkede her ay ayrı bir mezhep grubu toplantı salonunda diğer mezhep görevlileri eşliğinde gösteriler düzenleniyor.

Bağımsız medya, tarafsız gazetecilik ve kaliteli tv yapımlarının oluşması için 10 yıl önce kurulan Yeni Medya kuruluşu başarısını kutluyor.

Yurtdışından sağlık hizmeti ve turistik geziler amaçlı gelen insan sayısı 30 milyonu geçti. 10 yıl önce neredeyse sıfıra inen Avrupalı, Amerikalı ve Asya'lı turist sayısı Paris'i geçti. Turistler keyifli ve güvenli alışveriş için Kültür Bakanlığının başlattığı Adil ve Ahlaklı Turizm projesinden çok memnunlar. Ülkede artık turist ve misafirler el üstünde ağırlanıyor, bunun sonucunda da ülkeye giren döviz miktarı neredeyse ihracatı geçmek üzere.

Yerel üretime destek veren hükümet 10 yıl önce başlattığı tüm projelerin meyvelerini alıyor. Mobilya, araba ve teknolojik üretimde üniversiteler ile birlikte atılan adımlar ihracatı 10 yıl öncesine göre 20 kat artırmış durumda.

Demek ne güzel olurdu değil mi, ama asla olamayacak bu yazdıklarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 15 Haziran 2016; 16:06:20 >

• Kaynak isteyecektim ta ki son cümleni görene kadar.
  • Malzeme cikmiyor diye, kendiniz mi malzeme uretir oldunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suyla çalışan cami çeşmeisnden sonra umudumu kestim ben.
  • YveJhin Y kullanıcısına yanıt
    İşte tespit gibi tespit, tam yakışanı bu işte.
  • Sizin çocuklarynyz yaparlar artyk, hayal gerçe?e dönü?ür.
  • İmam hatiplerle bunun 1 tanesi bile gerçekleşemez .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin

Malzeme cikmiyor diye, kendiniz mi malzeme uretir oldunuz.

Aynen hiç malzeme çıkmıyor. Ülkemde gündem hiç değişmiyor, hergün farklı bir olay olmuyor
  • Bunların yerine Fatiha okuyan fasulye Allah yazan kek tavaf eden (daire şeklinde sabit gezen) robot üretiyoruz saç gibi gözüken eşarp hemde gevur değil musluman icadı hepside yavudi yapsa beğenirsiniz yazdıklarından çok daha iyiyiz

• olsa olsa sondan üçüncü oluruz
  • Aktroll konusu diye geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Disruptor

Tübitak'in yaptığı çalışmalar,destekledigi purojeler sayesinde çok şükür.Kendi İHA'larimizi yapıyor,Tank,Yerli Uçaklarımız ile batıya gözdağı veriyoruz.

Al işteTipik bi akpli okumadan başlığa inanıyor.Facebookta gizli uzay araclarimiz olduğuna söyleyen yazılara da inaniyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Cavill -- 16 Haziran 2016; 20:31:05 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşaata yan bakan bana yan bakmış sayılır diyen rte varken dikey ve yoğun inşaata devam

• quote:

Tübitak'in yaptığı çalışmalar,destekledigi purojeler sayesinde çok şükür.Kendi İHA'larimizi yapıyor,Tank,Yerli Uçaklarımız ile batıya gözdağı veriyoruz.

Puroje

Did you mean Proje ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Puroje

Did you mean Proje ?

Hayır gerçekten de puroje dedi. Bu cahillerin Türkçesi bu kadar işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Kaynak isteyecektim ta ki son cümleni görene kadar.

Gerçek bir DH li önce ilk cümleyi, sonra son cümleyi okur , asla yazının tamamını okumaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

Kaynak isteyecektim ta ki son cümleni görene kadar.

Gerçek bir DH li önce ilk cümleyi, sonra son cümleyi okur , asla yazının tamamını okumaz

Ogrendim oyle yapmak gerekiyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Puroje

Did you mean Proje ?

Hayır gerçekten de puroje dedi. Bu cahillerin Türkçesi bu kadar işte.

Alıntıladığınız arkadaş yalnızca ironi yapıyor. Akepelilerin bakış açısından bir yorum ile trollemece

Yani, en azından ben öyle umuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Demek ne güzel olurdu değil mi, ama asla olamayacak bu yazdıklarım.

Konuyu tamamen değiştiren cümle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.