Şimdi Ara

Türkiye Bilgisayar Mühendisleri Odası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

belki duymamış bilgisayar mühendisleri vardır siteyi ziyaret edip konu hakkında bilgi sahibi olursanız iyi olur.

• "EMO Bilgisayar Mühendisleri MDK olarak her salı toplantılar düzenledik, devam ediyoruz," okuduktan sonra kapadım sayfayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corpolar

"EMO Bilgisayar Mühendisleri MDK olarak her salı toplantılar düzenledik, devam ediyoruz," okuduktan sonra kapadım sayfayı

neden ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: olle

quote:

"EMO Bilgisayar Mühendisleri MDK olarak her salı toplantılar düzenledik, devam ediyoruz," okuduktan sonra kapadım sayfayı

neden ki

Bilgisayar Mühendisleri niye Emo ya bağlansınki abi ezikmiyiz biz bir oda kuramıyormuyuz
  • mesajım bulunsun
  • quote:

quote:

quote:

neden ki

Bilgisayar Mühendisleri niye Emo ya bağlansınki abi ezikmiyiz biz bir oda kuramıyormuyuz

Doğru diyorsun ama bunun için bile emoyla muhattap olmak zorunda bırakılıyoruz.Daha çok yol almamız gerekiyor(Türkiye olarak)

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden ki

Doğru diyorsun ama bunun için bile emoyla muhattap olmak zorunda bırakılıyoruz.Daha çok yol almamız gerekiyor(Türkiye olarak)

Çarşamba günü TBMO dan gelip seminer düzenlediler , EMO nun alt dalı olduğumuzu duyunca sinirlerim bozuldu zaten meğersem Türkiye de hiçbir itibarımız yokmuş , adam anlattıkça yerin dibine girdim , Bilgisyar Mühendisleri Odasını açmak için EMO ya üye olmaları gerekiyor , tek başlarına yapacakları birşey değil zaten yakın zamanda oy kullanma işlemi olacak dedi oda ile ilgili , TBMO nun istediği şey oy kullanma zamanında EMO ya üye olan bilgisayar mühendislerinin odanın açılmasını istiyoruz şeklinde oy kullanmaları(EMO ya üye olmayanların oyları geçerli olmuyormuş).

Şuan slaytları bulamadım bulsaydım koyacaktım , Ağustos gibi belli olacakmış , büyük ihtimalle açılacak gözüyle bakılıyormuş çünkü takvimi bile çıkarmışlar oda ile ilgili.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.