Şimdi Ara

Türkiye, benzinli ve dizel otomobil satışlarını bitirecek anlaşmaya imza attı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dünya için iyi bir haber bu. Gerçi dünya zaten ölüm sürecine çoktan girdi ama, hiç yoktan bu olay bu süreci biraz yavaşlatabilir diye düşünüyorum ben.

  • eğer bu adamlar bütün dünyaya kablo çekecez diyorsa bu bir ranttır.eskişehir odunpazarına tatile gittik işte dün döndük o kadar eski dar ki sokaklar oralara nasıl kablo çekeceksin inşaata izin vermiyorlar?buradan gittik mis gibi istasyonum vardı orada nerede şarj edecem hadi bu sefer oteldeydik varmış diyelim o evlere gitsek abi bir gün sen şarj et bin bir gün biz mi diyecez?en basit bir örnek yani TR'de bunun gibi bu işin olmayacağı dünya kadar yer var her yer istanbuldaki siteler gibi değil geniş park yerleri olsun.eskişehir değil istanbula gidecez konya'dan menzil yetmeyecek saatlerce şarj mı bekleyecez yolda?motorsikletlere söküyorsun makine yenisini veriyor anca öyle hızlı ve pratik olur ama o düdük gibi bataryalar arabaya olmaz.hayal bence yapamazlar 100 senelik geleneği bozup.dizeli yasaklayıp benzin yerine bir madde bulurlar onu satarlar anca öyle olur elektrik falan boş işler o elektriği yine doğalgaz vs fosilden ürettikten sonra.





  • o işler ülkemizde bence o kadar kolay olmayacak. şuan kullandığımız araçlarla bi 50 yıl daha devam ederiz gibi gözlemliyorum bir mucize olmazsa. kaldı ki içten yanmalı eski teknoloji araçların sıfır fiyatları belli. halk bu araçları bile alamıyor/satın almakta zorlanıyor. zor işler. bakalım neler olacak.

  • Afferin Toyota ya gercekleri soylemis.

    Bir kere tum Dunya Elektrikli olsa buna yetecek elektrik yok.Nerede bu Elektrik?

    İkincisi de sen 2022 de 76 Model Reno 12 biniyorsun.Verdigin Asgari Ucret 2800,Yuzde bilmem kac issiz sonra 2035 de heryer Elektrikli dolacak.Nasıl yani?

    Bulgaristan dan Elektrik Al,Bulgaristan dan Rusya dan Saman al.Sonra her yer elektrikli olacak.


    Ayrıca Nerde Sıfır Emisyon?Elektrikli Arac %50 Emisyon diyordu Fİat Ceo Su rahmetli olan...

    Toyota en azından dogruları soylemis.Sen biz Avrupayız,medeniyiz,Beyaz Enerji falan diyorsun Almanya olarak Gunes Panellerin donunca komure,dogalgaza dayanıyorsun.


    Turkiye,Hindistan,Rusya hatta Romanya,Sırbistan,Polonya falan Full Elektrige gececek cunku hem ulkeden elektrik fıskırıyor hem de halk zenginlikten ne yapacagını bilemiyor sanki...


    "bu gidişle 2040 yılını göremem zaten o yüzden pek umursamıyorum :)" En mantıklısı da bu arkadasın dedigi biz o yılları da zor goruruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 15 Kasım 2021; 0:9:13 >
  • Forum elektrikli araç konusunda her konuda olduğu gibi geriden geliyor. Şuan bütün arge hidrojen yakıtlı araçlar üzerine yapılıyor. Araçların kendisi hidrojenden ürettiği elektrik ile hareket edecek. Şuan ki elektrikli araç mevzusu da bir geçiş dönemi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boraycan kullanıcısına yanıt

    ben de diyorum ki LPG'yi icat eden insan evladı bir kit takarak kullanan bir de benzine benzer bir şey icat etsin bir dönüşüm kitiyle kullanalım dertleri emisyonsa ama ben bir işletme mezunu olarak bunun böyle olmadığını biliyorum bunlar hep rant.yenilik efenim bu teknoloji ondan pahalı vs. demolition man diye bir 90'ların filmi vardı adam garajdan benzinle çalışan araba çıkarıyordu bütün arabalar acayip olmuş bu da öyle yani gelişelim uçan arabalara basamak derken pamuk eller cebe yoksa elektrikli binince daha modern olmuyoruz benzin yerine x maddesini kullanıp yine sıfır emisyon verdiğimizden ekstra olarak ama rant dönmüyor o zaman tek fark petrol istasyonları benzin değil o maddeyi satıyor kimse masraf yatırım falan yapmıyor.

  • Sorun yok
    Elektrikli arabanın arkasına dizel jeneratör bağlar gezeriz birzz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır emisyon diye bir şey yok küreselci şaklabanlar devletleri tuzağa çekiyor. Doğayı bu kadar çok düşünüyorlarsa doğanın içinden geçen dizel ve elektrikli araçları kaldırsınlar tüm araçlar benzinli olsun hidrojen yakıtlı araçlar çıkana dek. ...

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.