Şimdi Ara

Türkiye AB ye ne Zaman giricek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese İngiltere çıkmadan önce giriyordu vs, diyorsa yıllardır giriyoruz AB ye arkadaş ne Zaman gidicez biz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaş kaç nerede yaşıyorsun?
  • David Cameron 3000 Yılında girebilir demişti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizler ayrılırlar. 10 yıl geçer geri girerler biz hala giremeyiz. Adam kıbrısı geri verin ermeni soy kırımını tanıyın diyip duruyor. Dost değil uşak arıyor bunlar

• AB dağıldığı zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 Şubat 2046

• Şuan, Kıbrıs verilsin, sözde soykırım tanınsın, ermeni tohumlarının istediği topraklar verilsin, ve tabikii terör. O zaman girersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden ab ye girmeye bu kadar heveslisiniz anlamıyorum. Ab nin bize hiçbir faydası dokunmaz hatta zararı dokunur. Ab üyesi olmamız demek macaristan, polonya, ispanya, bulgaristan, romanya vs.. gibi dandik ab ülkelerine para vermek (bu ülkelerin borçlarından dolayı) demek. Zaten ülkemizin ekonomik durumu ortada bide bu ab ye hiçbir katkısı olmayan ülkelerimi besleyecez. Ab ye girince herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz heralde. Tam tersine sadece yükümüz artacak. Bu dediğim sadece ekonomik sebepler daha bizim ab ile uyuşmadığımız saymakla bitmez yönlerimiz var. Uzun lafın kısası batıdan bize dost olmaz. Aklınızı kullanın.

• bu gidişle ab bize girecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Neden ab ye girmeye bu kadar heveslisiniz anlamıyorum. Ab nin bize hiçbir faydası dokunmaz hatta zararı dokunur. Ab üyesi olmamız demek macaristan, polonya, ispanya, bulgaristan, romanya vs.. gibi dandik ab ülkelerine para vermek (bu ülkelerin borçlarından dolayı) demek. Zaten ülkemizin ekonomik durumu ortada bide bu ab ye hiçbir katkısı olmayan ülkelerimi besleyecez. Ab ye girince herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz heralde. Tam tersine sadece yükümüz artacak. Bu dediğim sadece ekonomik sebepler daha bizim ab ile uyuşmadığımız saymakla bitmez yönlerimiz var. Uzun lafın kısası batıdan bize dost olmaz. Aklınızı kullanın.

Yağ hocam biliyorum yok yıllardır yok AB'ye girdik onu yaptık vs. Diyorlar ya onu diyorum yıllardır giriyoruz bi giremedik

• İlk Roma'ya girdiğimizde ikiye bölüp batısını yıktık, sonra Doğu Roma'yı işgal ettik kesin bizi alırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: spid

quote:

Orijinalden alıntı: ml_csd_ds

Neden ab ye girmeye bu kadar heveslisiniz anlamıyorum. Ab nin bize hiçbir faydası dokunmaz hatta zararı dokunur. Ab üyesi olmamız demek macaristan, polonya, ispanya, bulgaristan, romanya vs.. gibi dandik ab ülkelerine para vermek (bu ülkelerin borçlarından dolayı) demek. Zaten ülkemizin ekonomik durumu ortada bide bu ab ye hiçbir katkısı olmayan ülkelerimi besleyecez. Ab ye girince herşeyin daha iyi olacağını düşünüyorsunuz heralde. Tam tersine sadece yükümüz artacak. Bu dediğim sadece ekonomik sebepler daha bizim ab ile uyuşmadığımız saymakla bitmez yönlerimiz var. Uzun lafın kısası batıdan bize dost olmaz. Aklınızı kullanın.

Yağ hocam biliyorum yok yıllardır yok AB'ye girdik onu yaptık vs. Diyorlar ya onu diyorum yıllardır giriyoruz bi giremedik

İşte tutturmuşlar bi ab sevdası ne olduğunu bilmeden sanki ab ye girince herşey süper olacak sanıyorlar. Oysaki ab bize zarardan başka birşey getirmez. Bu ab dost desen dost değil ,almanya ve fransa dışında adam akıllı bi ülke yok. Bu ülkeler arkamızdan iş çeviren ikiyüzlüler. (pkk ya verdikleri destek ortada) ... diye uzar gider bu liste. Yani bizim ab ye girmemiz için bir sebep bile yok. Batıdan bize dost olmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.