Şimdi Ara

TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
13
Favori
28.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodada da 550/550 olması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

Sana şu tarifeyi tavsiye ederim; Red Sınırsız Eğlence 40GB / 169₺

Bence buna geç, en üst tarife bu Limitsiz tarifeler haricin de tabii.

Zaten Limitsiz Redli tarifelerinde de hemen hemen aynı fiyatı ödeyeceksin hocam, onu tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Turkcell şebekesini performans sağlayacak şekilde yönetmeye çalışıyor. Ne paketi yaparsa yapsın tam sınırsız vermiyor. Zamanında SuperBox ile sınırsız verince hızlarında ciddi düşüşler oldu. İyi yatırımlar yaptı ama sınırsız hevesi söndü. Artık birkaç kuruş kâr için sınırsız verip riske atmıyor kendini.

• Hocam benim tel çift hatlı. Telekom hattını iptal etmeden düşünüyorum Vodafone dan hat almayı. Onun için ikisi bir biraz tuzluya geliyor maddi olarak. Yani birde Vodafone dan şikayet var yolu ile sınırsızı alamaz isek Vodafone u iptal etmeyi düşünüyorum. Onun için en ucuzunu sormuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Red 30 ya da Red 40'a geç, ondan sonra veri tüketir sınırsıza geçersin, şuan sınırsız vodafone 1000 kat daha mantıklı.

• Ordan faturalı Vodafone kullanan herkese tarifeyi veriyorlar hocam, ilk şikayette olmazsa dahi 2 veya 3.cü şikayet kaydın da geçirirler, merak etmeyin siz  

• Sizin tavsiye ettiğiniz Red 40 di değil mi?

• Teşekkürler hocam

O kapatıldı hocam, Red Sınırsız Eğlence 40GB tarifesi benim dediğim, Vodafone numara taşıma ve yeni hat alımı sayfasın da bulabilirsiniz, içerikleri de orda yazmaktadır

• Neyse bir şansımı deneyeyim hocam o zaman. En kötü sınırsız vermez iseler ceza öderim hattı kapatırım. Bu hat kapatırken ceza verirken kullandığımiz kadar ceza veririz değil mi? Bir yıllık almazlar yani

• Kalan ayların TKÜ ve de hattın ücretini de peşin olarak yansıtırlar hocam ve de kullandığınız kadar ücret çıkar hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm. -- 21 Ocak 2022; 19:33:54 >
    Kullandığınız kadar + bütün yılın telsiz kullanımı + gün bazlı fatura. %90 verirler.

• Gün bazlı fatura derken? 1 yıllık mı hocam?

30 gün üzerinden kaç gün kullandıysanız onun faturası.

Diyelim 3.ayın 20.günü çıktınız VF'dan.

3 aylık cayma bedeli + 30 gün üzerinden 20 günlük fatura + kalan yılın telsiz kullanım ücreti.

Kaç gün kullanırsanız o kadar ücret çıkacak hocam size, ama hepsini toparlayınca, hemen hemen bir cayma bedeli çıkıyor zaten ortaya

• Anladım hocam teşekkürler

• Eyvallah hocam bir maceraya yarın gireceğim heralde. Yalnız benim asıl amacım aslında hotspot internet kullanımı. Tv boxa yansitacagim İnterneti. Hotspot olayını da pdanet adlı uygulama ile geçmeyi düşünüyorum. Telekom internet ile denemiştim başarıl olmuştu. Şu 15gb hotspot kısıtlaması dan bahsediyorum

Eğer daha da taktikleri verirseniz Vodafone'da da ortada kalıp, dumanla haberleşirsiniz.

• Hep beraber

• Yalnız bu Red 40gb da sınırsız uygulamalarda dikkat ettim asıl gerekli uygulama yok. Youtube!

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.