Şimdi Ara

TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
676
Cevap
13
Favori
28.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada Vodafone'da şebekesel ya da başka bir sebepten sorun mu var? Sanki hızlar eskisi gibi değil, hadi çok yoğunluk var diyeceğim. Ama boş bir lokasyonda eskiden 50-60mbit alırken şuan 20-30 gibi rakamlar alıyorum. Havadan desem değil, tek bir yerde desem değil. Bir şey mi deniyorlar anlamadım, dev gibi istasyonun karşısında maximum 5mbit görmüşlüğüm var B7/15'de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şey demem zor. bölgede görüp test yapmak lazım.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Merak ettiğim Vodafone'nun AMBR'si ne acaba, 450/50 mi? 600/100 mü?

TT'nin 450/50 oldu onu biliyorum,kalan ikisini bilmiyorum.

• 1 haftadır bazı bölgelerde bende sorun yaşıyorum 10mbitlerden 0,20 lere düştü :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kadir1003 kullanıcısına yanıt
    Sanki sistemsel bir sorun var gibi, daha bu 2 hafta'yı göreceğiz okullar tatil oldu.

• Vodafone sınırsız kullanıcı alıyor her gün. Belki hatların git gide yogunlasmasindan olabilir diye düşünüyorum. Gerçekten çoğu kimse sınırsız paketlere geçmek için Vodafone a geçiyor. Benim anlamadığım diğer iki operatörün umurunda değil bu geçişler. Yani niçin onlarda böyle pahalı olsa dahi sınırsız paketler çıkarmıyorlar? Hele turkcellde bırakın komple sınırsızı sınırsız sosyal medya bile hala yok.

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Bende sınırsız tarifeye geçiş yaptım, ilk gün 5 gördüğüm yerde 20 görüyordum bir gün sürdü tabi :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Vodafone'nun şebekesi çökmüş, Turkcell'i geçmiş umrunda değil. Zaten altyapım kötü bari sınırsız'dan sürümden kazanayım hesabı çıkardı. Öncülük etti, ilk başta kimse sınırsız vermezken pass paket adında paketler çıkardılar zamanında ve ucuzdu. Baktı müşteriler çok sevdi, gb + pass paketli faturalı red tarifeler çıkardı. Ondan sonra iş büyüdü, tabii Turk Telekom Mobil kıskandı o da gitti sınırsız youtube paketi çıkardı, sonrası selfy sınırsız sosyal tarifesini. Sonra Vodafone tamamen sınırsız 169 TL'lik çok kral bir paket çıkardı. Geçebilenler geçti, keyfini çıkarıyor şuan. Sonra da aradan zaman geçti bu günlere geldik, Turk Telekom'da Prime tarifelerde bir olay başlattı, 128kbit olayı. İlk ay tattırdı, sonrası zaten malum rezillik. Herkes biliyor ne kadar rezil bir mobil operatör olduğunu. Sözleşmeyi kafalarına göre düzenleyip 128kbit olayını kaldırdı. Yetmedi 40 GB + sınırsız sosyal medya'lı prime 40 tarifesini kapatıp, prime 50 plus yaptılar, fiyat arttı ve 10 gb eklenip sınırsız sosyal medyalı yaptılar. Bu da yetmedi ve bu sefer paketten sınırsız sosyal medya'yı çıkarıp 40+20 yaptılar. 40 gb her yöne, 20 gb sosyal medya'da geçerli, daha büyük rezillik. Sonrası selfy sınırsız devam etti ama turkcell'e özenilip 20+ yapıldı ve fiyat arttı. Şuanlık hala sınırsız'a geçmek mümkün ama 15 gb hotspot kotası var.

• Hocam Telekom da komple sosyal medya sınırsız paket selfy özgürce paketi var. Artı 20gb internet var. Ben o paketteyim mesela. Bir diğer sorum : Şu anda sınırsız mümkün diyorsun 15gb hotspot sınırlı. Bu hangi paket? Vodafonda teklif ile geçilen paketlerden mi bahsediyorsun? Hani Vodafone un bazı müşterilerine belli bir süre sonra teklif ettiği tarifelerini mi diyorsun?

Limitsiz Redli Silver/Elite/Ekstra'dan bahsediyorum.

5 MBPS 132 TL/10 MBPS 152 TL/4.5G 173 TL.

• Hocam bu tarifelere sıfır hat alırsam direkt o an geçebiliyor muyuz?

Faturalı olarak alırsanız geçersiniz. 👍

Numara taşıma veya yeni hat fark etmez, direk faturalı olarak geçip, Şikayet Var da bir kayıt açmana bakar  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam emin misiniz? Bunlar komple internet sınırsız paketler mi? Faturali vodafonlu lar kırılıyor bu paketlere geçmek için geçemiyorlar teklif bekliyorlar geçebilmek için. Teklif siz geçilmiyor biliyorum. Ben şimdi yarın Vodafone bayisine gitsem sıfır faturali hat alsam geçebilir miyim hemen?

• Ben şikayet var falan olmadan geçmeden bahsediyorum hocam. Direkt faturali alıp geçmekden

Hayır, bir tanıdığım var adam 1 aydır kullanıyor, teklif hala gelmedi. Şikayet Var olma dan zor, aslında değil de daha çok beklersin yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şikayetvar'dan da geçiliyor normal olarakta, normal olarak hemen geçmez, ama sağlam veri çekmeniz lazım. Eğer hızlı olsun derseniz şikayetvar.

• O zaman bana yaramaz hocam. Ben direkt geçiliyor zannettim

• Anladım hocam tahmin ettiğim gibi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.