TÜRKİYE 4G/5G HIZ TESTİ HARİTASI (34. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
-
-
-
Bir kaç ekleme yaptım.
_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM'ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
Yine bir şeyler ekledim.
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM'ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 1 Mayıs 2024; 14:2:0 >_____________________________
-
Eline sağlık hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ B.D. 31.07
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
Rica ederim, katkılarınız bu çalışma için oldukça öneme sahip teşekkür ediyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Estağfurullah hocam, şımartıyorsun beni :) Keşke daha fazla ve disiplinli şekilde üzerine düşebilsek. Çok daha iyi sonuçlara evrilebilir. Neyse biraz daha ekleme yapayım bari
Kısa bir not: Bazen çok fazla bildirim geldiği için aradan kaçırdığım cevaplar,alıntılar,PM&#39;ler olabiliyor. Benzer durumlarda PM ile hatırlatırsanız müteşekkir olurum -
Ne kadar veri o kadar analiz, dediğiniz gibi keşke daha fazla üzerine düşebilsek :) Katkıları bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sony Xperia 5 II
17.12.2022 - 08.12.2022 (D)
22. 07.2022 - 09.07.2022 (D)
16.06.22 - 17.05.22 (D)
04.04.24 - 06.05.24 (D)
Sony Xperia 5 II
17.12.2022 - 08.12.2022 (D)
22. 07.2022 - 09.07.2022 (D)
16.06.22 - 17.05.22 (D)
31.03.24 - 13.05.24 (D)
15 yılın ardından fiyat yüksekliğinden ötürü Turkcell'den, Vodafone'ye geçtim. Ses kalitesinde düşüklük ve baz istasyonunun dibinde olmamıza rağmen hızlı şarj tükettirmesi keşke dedirtiyor. 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Güzel ancak Turkcell'e göre değil. Her konuda bariz Turkcell üstünlüğü var. 1 sene idare edeceğim artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt