< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
f35ler alınsa bu ğüne kadar yapılanlar durur kemal amcaının dediği ne lüzümü varki denirdi. |
|
|
Hayirdir donanimhaber pompa ekibi savas mi cikarmaya calisiyosunuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
hocam bunlar anlamaz , bunların amacı öğrenmek değil koca ülkede hava savunma sistemi yoktu kendi attıkları video da diyor 90 lardan beri abd den patriot istiyoruz vermiyor nafile yunanın s-300 ü var Nato ülkesi ve f-35 alabiliyor üstelik borcu ayyuka çıkmış ödeme bile yapamıyor ama abd bizim gücü kırmak için nasıl ukraynayı rusyaya yem ettiyse yunanı da bize yem edecek , ne kadar ezsek de savaşın maliyeti var ve bu ortamda savaşa hazırlık olarak dünyanın en iyilerinden s400 alınmış beğenmiyor çünkü tarafı belli f-35 için ne kod dan haberleri var ne uçuş maliyetlerinden , siparişler iptal edildi ingilizler bile işe yaramayacağını anlayıp uçak sayısını azalttı dediğin gibi abd bile f-18 leri ve yenilenen f-15 leri almaya başladı ,f-22 leri bile dondurdular maliyetlerden dolayı ama anlatamazsın yeni çekyaya f-35 satmışlar , çünkü diğerleri almaktan vazgeçtiler geciken siparişler artan maliyetler 110 milyon dolara çıkmış tanesi ,harekat için yanına koruma istiyor şifre abd den gelmeden uçamıyor yani harekat için bile izin isteyeceksin uygun görürse tek görevlik şifre atacak vs abd açıklama yapmış Türkiye tekrar f-35 e dönebilir diye :)) bitmiş 2 taneyi göndersinler düşünelim |
|
|
Birinci attığın link Lockheed in f35 yıllık ÜRETİM TAVANI ile alakalı bir haber İkinci attığın link pentagon un maliyet kısma planı ve aslında block 4 ü beklediği için %35 alım kısıtlamasına gitmesine dair bir haber. Diğerlerine bakmadım o kadar vaktim yok. Kaynak atmadan önce içeriğini okuyun. Üstünde bu uçaklardan yok yazan birileri olmuş. Bir de olanlar var. Uss nimitz, Carl Vinson, Lincoln bunlardan bazıları. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 31 Ocak 2024; 3:42:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Atılan linkler hep 2021 yılına ait yalnız. Şu an 2024 teyiz. ordaki yıllık 154 rakamı 750 oldu. Ayrıca blok 1-2 ler block 4 oldu. İkinci makale de pilot ekranlara o fiziksel şartlarda %20 hata payı ile basabiliyorum demiş. Sorun oymuş yani. Basan bulunur diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 31 Ocak 2024; 4:36:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bana f35 veya su57 lazım hocam. Hemde hemen lazım. Su57 olmayacağına göre f35 lazım. Adam diyor ki karşıma 4 f16 koy vazgeçtim 6 tane koy diyor. Bunu o alıntı yaptığın pilotlardan biri söylüyor. F16 tanesi 65 milyon dolar F35 170 milyon dolar (bakımları saymıyorum) 6x65 milyon =390 milyon dolar Bak f35, f16 dan yarı yarıya daha ucuz. Şimdi olayı anladın mı. Sen f16 ile f35 falan indiremezsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Alternatif uçaklarda çin başta olmalı. Teknolojileri çok ilerde. |
|
Yerli motorla deneme haberi seçimden tam 2 hafta önce çıktı. Sonra baktım aradım taradım ama kaynak bulamadım hepsi esrarengiz şekilde bu haberi kaldırmış. Bard bile bulamıyor haberleri. Aramalarda da çıkmıyor. Seçim gazıydı işte anla: ![]() Hatırlatma açısından önceki seçime ait gaz başlıklar bu ortamda bile bolca vardı: ![]() |
|
F-35C:
F-35B:
![]() ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 1 Şubat 2024; 18:52:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Tamam sayalım. Hatta ülke ülke ve gemi gemi verelim. Kaynak da verelim: F-35C Uçağının Uçak Gemilerinde Kullanımı Uçak Gemisi Sınıfına Göre: ![]() Toplam:
Ülkelere Göre: ![]() F-35C'nin Kullanıldığı Uçak Gemileri:
Güncel Bilgiler için:
|
|