Şimdi Ara

Türkiye 36 adet su-35 almaya yakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daily Sabah'ın haberine göre Türk ve Rus yetkililer 36 adet Su-35 avcı uçağının alımı için görüşmelerde büyük yol aldı.
    Uçakların bazı parçalarının ortak üretimi konusunda da yetkililerin teması sürüyor.

Tek sorun su-35 f-35'in karşılığı değil
    F-35in karşılığı su-57 Onun da seri üretimi yok
    F35 5. Nesil savaş uçağı iken su-35 4. Nesil savaş
    uçağı

Biz hep dışarıdan mı alacağız ne zaman ülke olarak bazı şeyleri kendimiz üreteceğiz sözde 2020'de uçaklarımız göklerde idi daha motorlarını yapamıyoruz bilime teknolojiye ne zaman yöneleceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• f35 taktiksel bombardiman ucagidir.
    su 57 nin rakibi avci f22 dir.

rus platformu bize astari yuzunden pahaliya gelir.zira muhimmatindan tutunda yer hizmetlerine varincaya kadar bize yabanci bir paket.

isvec grippen neden dusunulmuyor anlamiyorum.harb e hazirlik hizindan tutunda isletme maliyetlerinin dusuk olmasina varincaya kadar guzel bir ucak platformu.ustelik nato muhimmati kullanmasi da gelistirdigimiz hava kara ve hava hava muhimmatlarini kullanabilecegi anlamina geliyor
  • dandik mandik, ayağını yerden kesiyor işte. bize yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redeemertr

dandik mandik, ayağını yerden kesiyor işte. bize yeter
    O işler öyle olmuyor işte . O kadar para vereceksin İsrail'deki f-35 uçaklarının varlığını ancak sana doğru bir roket gelirken fark edeceksin. Radarların o uçakları görmeyecek bile madem bu kadar para veriyorsun bari işine yarayan bir uçak al su-57 için şartları zorla anlaşma zemini ara

• bişi olmaz nolcak, 40 yıllık dökülen f16 larımız var ama dünya bizden korkuyor ................... şaka şaka tabi ki iyisi alınsın da bizim hükümetin hesabı başka, birilerine yaranmak için arkada işler çeviriyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 26 Ekim 2019; 2:28:57 >

• f35 taktiksel bombardiman ucagidir.
    su 57 nin rakibi avci f22 dir.

rus platformu bize astari yuzunden pahaliya gelir.zira muhimmatindan tutunda yer hizmetlerine varincaya kadar bize yabanci bir paket.

isvec grippen neden dusunulmuyor anlamiyorum.harb e hazirlik hizindan tutunda isletme maliyetlerinin dusuk olmasina varincaya kadar guzel bir ucak platformu.ustelik nato muhimmati kullanmasi da gelistirdigimiz hava kara ve hava hava muhimmatlarini kullanabilecegi anlamina geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya eski teknolojiyi bize kakalayacak. Şu uçakların alınması bile Türkiyeye ihanettir. 20 yıl öncesinin teknolojisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu uçak bu uçak , o platfor bu platform diye gitmişsiniz ama ben de sorayım ; hangi para ile alacaksınız ? hazine gömü mü bulmış sanki ekonomi mükelmelmiş , her yerden petrodolar fışkırıyormuş gibi tartışıyorsunuz da güzel de tekrar soruyoroum , hangi para ile alınacak o uçaklar ?
  • NATO mühimatı ile uyumsuz 4. Nesil avcı uçağını neden alırsın.

Bir tane mantıklı açıklaması yok.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Ben en baştan Gripeni desteklerim. F-35 iyi bir uçak olsada maliyeti çok uçuk ve ne olursa olsun "stealth" özelliğine güvenmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gripen alinamaz, Isvec'in askeri ambargosu var an itibariyle. Kaldi ki, satacaklarini da sanmam. Ozellikle son operasyondan sonra Avrupa'dan kisa ve orta vadede kimse silah satisi beklemesin.

Su an uretimde olan ve uretilmesi dusunulen bati menseyilli ucaklar:

Fransa/Almanya: Eurofighter'in yerine gececek 5ci nesil ucak
    Ingiltere: Tempest
    Isvec: Gripen E
    ABD: F35

Gripen disindaki ucaklar stealh ucaklar ve bunlarin S400 yuzunden satisi imkansiz. Turkiye'nin de S400'den vazgecmeye niyeti olmadigina gore, alinacak ucaklar ya Su35, ya Su50 ya da Cin'den ithal edilecek. Cin 5ci ucak ihracati yapmiyor, uretim kendisine yetmiyor cunku. Dogal olarak geriye Rusya'nin satacagi ucaklar kaliyor.

Su35'te neden karar kalinmis bilmiyorum acikcasi. Kafalarinda Su35'e parca uretir sonra TFX yapariz varsa sayet, bosuna kasmasin kimse TFX projesi'nin Ingiltere olmadan ilerlemesi imkansiz. Onlar da yine ambargo uyguluyor Baris Pinari sebebiyle. Direk Su 50'ye girisilmesi daha mantikli derim, ama Rusya muhtemelen "ya bunlar ilerde cayar falan yine ABD'ye yanlar demis" olmali ki, 4cu nesil ucak satiyor. E bizde de alan var nasilsa, sat gitsin kim anlayacak.

Dipnot: Israil F35'leri Tahran uzerinde deneme ucusu yapti gecen yil.

• Hela 35 lerin taksiti bitsin 57 de alırız sorun etmeyin bakalım makineler nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: serenissimo

şu uçak bu uçak , o platfor bu platform diye gitmişsiniz ama ben de sorayım ; hangi para ile alacaksınız ? hazine gömü mü bulmış sanki ekonomi mükelmelmiş , her yerden petrodolar fışkırıyormuş gibi tartışıyorsunuz da güzel de tekrar soruyoroum , hangi para ile alınacak o uçaklar ?
    Bugüne kadar hangi para diye asla düsünülmedi hamama giren terler 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: REV0

Gripen alinamaz, Isvec'in askeri ambargosu var an itibariyle. Kaldi ki, satacaklarini da sanmam. Ozellikle son operasyondan sonra Avrupa'dan kisa ve orta vadede kimse silah satisi beklemesin.

Su an uretimde olan ve uretilmesi dusunulen bati menseyilli ucaklar:

Fransa/Almanya: Eurofighter'in yerine gececek 5ci nesil ucak
    Ingiltere: Tempest
    Isvec: Gripen E
    ABD: F35

Gripen disindaki ucaklar stealh ucaklar ve bunlarin S400 yuzunden satisi imkansiz. Turkiye'nin de S400'den vazgecmeye niyeti olmadigina gore, alinacak ucaklar ya Su35, ya Su50 ya da Cin'den ithal edilecek. Cin 5ci ucak ihracati yapmiyor, uretim kendisine yetmiyor cunku. Dogal olarak geriye Rusya'nin satacagi ucaklar kaliyor.

Su35'te neden karar kalinmis bilmiyorum acikcasi. Kafalarinda Su35'e parca uretir sonra TFX yapariz varsa sayet, bosuna kasmasin kimse TFX projesi'nin Ingiltere olmadan ilerlemesi imkansiz. Onlar da yine ambargo uyguluyor Baris Pinari sebebiyle. Direk Su 50'ye girisilmesi daha mantikli derim, ama Rusya muhtemelen "ya bunlar ilerde cayar falan yine ABD'ye yanlar demis" olmali ki, 4cu nesil ucak satiyor. E bizde de alan var nasilsa, sat gitsin kim anlayacak.

Dipnot: Israil F35'leri Tahran uzerinde deneme ucusu yapti gecen yil.
    Sana ekstra ekleme yapıyım;İsveç Gripen uçaklarını satarken ABD'nin de onayını almak zorundaymış.Yani her bakımdan Avrupadan uçak alma işi yaş dönüp dolaşıp iş yine Rusya ile masaya oturacağız

• quote:

Orijinalden alıntı: Jreetizmir

O işler öyle olmuyor işte . O kadar para vereceksin İsrail'deki f-35 uçaklarının varlığını ancak sana doğru bir roket gelirken fark edeceksin. Radarların o uçakları görmeyecek bile madem bu kadar para veriyorsun bari işine yarayan bir uçak al su-57 için şartları zorla anlaşma zemini ara

Alıntıları Göster
    Almanlar en son bazı radarlara takıldığını söyledi F-35'lerin siparişleri iptal etmeye çalıştıklarını okumuştum. Su-35 nasıl uçak bilmem ama F-35 o kadar sandığınız gibi iyi bir uçak değil yani bir F-22 asla etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

https://tr.sputniknews.com/infografik/201806091033797133-su57-f35-abd-teslimat/

Bana kalırsa uçak alacaksak Su-35 yerine bekleyelim adam gibi şu Su-57 seri üretim'e geçsin onu alalım.

• MMX 166 kullanıcısına yanıt
    Gripen’in birçok parçası Usa menşeyli. F35’leri vermeye niyeti olmayanlar o uçaklarada maraz çıkarırlar. Bu yüzden Rus malı uçaklar gündeme geldi.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    F-16’lar çok yaşlandı, filonun yenilenmesi gerekiyor. SU-35’ler 4,5 nesil olarak lanse edildi ve ambargo yemeden alabileceğimiz seri üretimde olan uçaklar. 2030 yılına kadar yani MMU’lar seri üretime girinceye kadarki boşluğu doldurmaya en iyi aday şu anda. Birde kısmı ortak üretim gerçekleştirilebilirse uçak sanayimiz içinde güzel bir deneyim olur. F-35’lerin radar izi konusunda da çok ümitlenmeyin, geçen haftaydı sanırım bir Alman şirketi F-35 uçağını bir saate yakın radarda izlediklerini açıkladı.

• Ben bu islerden anlamam. Anlayanlarin anlattigina gore NATO sistemine entegre edilemeyecek ve kullanilmasi imkansiz gibiymis. Buna ragmen devlet neden bu ucakkari aliyor? S400 lerin bile ne olacagi mechul. Eskiden arayi yapmak icin ABD den silah alirdik, simdi hem Abd hem Rusyadanmi aliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

F-16’lar çok yaşlandı, filonun yenilenmesi gerekiyor. SU-35’ler 4,5 nesil olarak lanse edildi ve ambargo yemeden alabileceğimiz seri üretimde olan uçaklar. 2030 yılına kadar yani MMU’lar seri üretime girinceye kadarki boşluğu doldurmaya en iyi aday şu anda. Birde kısmı ortak üretim gerçekleştirilebilirse uçak sanayimiz içinde güzel bir deneyim olur. F-35’lerin radar izi konusunda da çok ümitlenmeyin, geçen haftaydı sanırım bir Alman şirketi F-35 uçağını bir saate yakın radarda izlediklerini açıkladı.
    NATO ülkesi için en iyi aday. 4.5. Nesil.

Ambargo yemeden.

Birader uyan ya.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.