< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Ocak 2021; 3:29:31 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 4 Ocak 2021; 3:29:31 > |
Ben anlamıyorum bu kadar şey üretiyoruz da niye he ay vergi üstüne vergi ödüyoruz.
|
iPhone yapsalar bu kezde suşi yok dersin
|
Yerli iPhone ceplerde
|
tencere tava çalmak iyidir milletin devletin malını çalmasınlarda
bak avrupa birincisi olmuşlar işlerini güçlerini yani politikalarını yapmakla https://www.haberler.com/turkiye-yolsuzlukta-avrupa-da-1-dunyada-ise-2-8505998-haberi/ |
Savunma sanayii diğer sanayi kollarının da gelişmesini sağlıyor, bunun en bariz örneği sağlık teknolojisinde Aselsan'ın atılımı.
![]() |
Muhaliflikten oteciler uğramış neden görmediler hayret
|
Hayirdir twitter hesabini kapattilar fazla enerjini burada mi harciyorsun? |
Böyle devam. Şimdi herkeste bir iç savaş var, bizde de çıkmazsa, ki temennimiz bu, bu bizim için büyük fırsat olur. 20 yıl sonra çok farklı yerlerde olabiliriz umarım.
|
sallliyorrrr...
uretti denilen cigazlarin devreleri siemens alman ekran paneller isvicreli bir firma idi. sadece alip takip, arayuz gelistirip satiyorlar. adina da yerli uretim diyorlar. gunes tirbunu koymus. yanilmiyorsam danimarka urunu. yani salliyorlar kardes. amac gazlamak. he hububat artisi patladi avrupada. ben bile 20 kilo pirinc 20 kilo fasulye vs stoklamistim ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 27 Mayıs 2020; 12:3:37 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |