Bildirim
Turkey's top universities for qs
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bu sıralamaları nasıl yorumluyorsunuz -
Türkiye içinde cwur'a göre daha ayrıntılı yapılmış bir sıralama çünkü sadece research puanı alınmamış ayrıntılı incelerseniz göreceksin. 2010 2011 yıllarında ilk 200 de 5 ilk 100 de 2 üniversitemiz varken bu son 5 senede üniversitelerimizin dünyaya ayak uyduramaması çok kötü bir durum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmiyordum diğerinin öyleolduğunu -
Bizim kampüsün yanından geçerken desdur çektiğimiz üniversiteler global ölçekte teknik /sağlık liselerinden farksız. Aslında temel sorun bu üniversiteler kalitesiz hocalar boş. Hükümet için 3-4 üniversite dışındaki üniversiteler işsizliği 4-5 yıl ötelemek için açılmış kamu kurumu. Liyakat desen yok. Tezleri çalıntı. Deney gözlem neden laboratuvar yok/işlevsiz ee o kadar emek ver sınavlara çalış üniversite git oradada 3-4 tane götündeki kıllar kadayıf olmuş dinazor hocalarla uğraş zar zor mezun ol. İşsizler ordusu nun gemi neferi ol vada eğer tıp okumuşsun atan yatım yamalak bilginle hastalarla uğraş. Yani bilemiyorum özellikle bu süreç sonrası nihai ederim Avrupadan saygın bir okulda yüksek lisans yapıp eğer tıp kazanırsam orda uzmanlık yapmak olacak bu ülkeden malasef umudumu kaybettim.....
Sıralamayı subject'e göre sıralamasında mühendislik alanında ilk 200 300 de üniversitelerimiz var fakat sosyal bilimlerde çok berbatız
tıp konusunda katılmıyorum yarım yamalak bilgi niye olsun ki
bu virüs döneminde doktorlarımızın başarısını ortaya koydular diye düşünüyorum -
doğru şimdi gördüm -
Bu tıp sektöründe çalışan 3-4 doktor (birisi öz ablam ) anlattıklarını sen duysan gerçekten ülkedeki sağlık sektörünün ne hale geldiğini daha iyi anlarsın. Adam kayırma bedavadan uzman olma vs vs. Covid meselesine gelecek olursam bu açıklanan verilerde korkunç derecede manipülasyon yapıyorlar. Buna ilk başta bende inanmamıştım ama sahadaki doktorlardan bizzat yüz yüze aldığım bilgi bu maalesef keşke Tıp alanında iyi olabilseydik ama her sektörde ülke şartları malum. Zaten bu qs ve diğer sırama derecelendirme kuruluşları objektif olduğu için herşey ortada. Eğer tıp fakültesi istiyorsan ve umarım kazanırsın işin içine girdiğinde bana hak vereceksin.quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplı
tıp konusunda katılmıyorum yarım yamalak bilgi niye olsun ki
bu virüs döneminde doktorlarımızın başarısını ortaya koydular diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dünya sıralamasını bilmem de tr için sıralamaya bakarsak gayet gerçek bir sıralama her üni olması gerektiği sırada. dün yayımlanan başka sitedeki sıralama çok saçmaydı. -
hee kesin öyle bedavadan uzmanlık kazanıyorsun bilmesem inancam
tus sınavıyla uzman oluyorsun
manipülasyon falan da yok boş yere insanları galeyana getirme tüm kayıtlar geçiyor sen merak etme
anlamıyorum ki tüm yurtdışındaki ülkeler bizi tebrik ediyor covid19daki olaydan ama bizim insanlar bir garip
+tıp okuyorum zaten olayların bilincindeyim
-
Tamam hocam bu konuda sen haklısın. Yarın birgün 250k parayla (...) işlerin halledildiğini duyduğunda dert yanma ama.
bu kez sıralama doğru. -
odtü ilk 100de falan değil
qs için bu ama bölüm bazlı değişebilir tabii ki de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Haziran 2020; 15:23:14 > -
diğerini öyle umursamaz sıralama yaptığını bilmiyordum fazla yorum gelince ön plana çıktı -
öyle bir şey olmaz uzmanlık denen sınav var hocam kimse elini kolunu sallayarak uzman olmaz (ama yılda normal mezun olan öğrenciden fazla uzmanlık kadrosu açılıyor)
zaten tıpa giren başarılı öğrenciler ilk 50binden yerleşen öğrenciler tıp okuyabiliyor 2milondan fazla kişiyi eleyerek buraya geliyorlar
her insanın dediğine inanmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 9 Haziran 2020; 15:26:11 > -
THE'ya bak. 85.'ydi ODTÜ ya 2014 ya 2015 Kaldı ki orada bir koca bir yazı var. Laf cımbızlayarak mı yapacağız bu işi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 9 Haziran 2020; 15:28:16 > -
İnsanı çok üzen bir olay siz türkiyemizde abanın ülkenin en iyi üniversitesini kazanın ama alacağınız eğitim dünya sıralamasında çok kötü yerde.İşine gelince kendini her alanda avrupa ile kıyas eden milletimiz eğitime gelince zimbabve ile kıyaslıyor. -
mühendislikte itü ve odtü baya parçalamış 100 200 sıralamasında bütün mühendisliklerde
Benzer içerikler
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- apotemi zorluk derecesi
- tyt kaç günde biter
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- 85 tyt 55 ayt kaç bin sayısal
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X