Şimdi Ara

Türkcellden aveaya geçtim olan borcum görünmüyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm.Geçen ayın 24 ünde (Aralık 2012)Annem babam ve benim kullandığım hattımı (16 yıllık) turkcellden aveaya taşıdık.herşey buraya kadar normal.Annemin hattına bir gün için paket ücreti yazıldı.tamam onada razıyız.taşımadan birkaç gün önce güncel borca baktıgımda 10 tl annemin,43 tl babamın ve 22 tl benim borcum görünüyodu.aveaya geçeli bir ay olacak annemin fatura borçlarının hepsi son fatura (bugün) dahil geldi.ancak babamın ve benim hattımıza ait (Hatların ikiside babamın üzerine) borcumuz oldugu halde turkcell online borç sorgulamada ödenmemiş borcunuz yoktur diye görünüyor.Bir ay geçmesine ragmen neden borcumuz olmasına ragmen görünmedi.annemin borcunu sorguladıgımda onunki görünüyor.Kısacası tadım kaçtı asabım bozuluyor.Google dan araştırdıgımda turkcellin böyle yapıp haber vermeden yıllar sonra yüklü borç çıkarttıgını okudum.şuan bugün yarın fatura gelir diye turkcell müşteri hizmetleride dahil hiçbir yeri arayıp baş vurmadım.Bu olayı yaşamış yada tecrübesi olan siz forum donanım sakini arkadaşlarımdan fikir ve akıl bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

• Benim üzerime kayıtlı olan hattın faturaları harfiyen geldi ancak babamın üzerine olan 2 hattın borçları meçhul.borçları bilmesem hibe ettiler diycem. ama geçmeden birgün önce online sorguda gözümle gördüm.O bişey degilde böyle unutturup birkaç sene sonra misli misli faiziyle istiyorlarmış.....Ayrıca onların borç çıkartma keyfinimi beklicez.faizi cezası ne olacak.Sagol arkadaşım olmazsa senin gibi bende btk yamı şikayet etsemki....

http://www.turkcell.com.tr/_layouts/turkcellweb.sharepoint/interestdiscount.aspx

Orijinalden alıntı: veziroglu

benim faturamda taşıdıktan 2 ay sonra çıktı. arada bir aşagıdaki linkten sorgulayın.

http://www.turkcell.com.tr/_layouts/turkcellweb.sharepoint/interestdiscount.aspx

öylemii yani 2 ay sonra bile olsa çıkabiliyo.aman çıksada kurtulsak.ayrıca benden size tavsiye son faturayı ödeseniz bile sonraki aylar arar ara borç sorgulaması yaptırın çünkü 1 tl kalsa bile yıllar sonra faiziyle avukat masraflarıyla isteyebiliyorlarmış.bende o zaman ümüdimi kaybetmeden bekleyim sorgulayım..Verdiginiz sorgulama sitesini hergün yalama ettim zaten. alakanız ve ilginiz için teşekkürler.

• Bu oyunlari genellikle turkcell yapiyor bir kac sene sonra bilmem kac bin liralik borc cikarirlarsa sasirmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +24edition -- 26 Ocak 2013; 16:44:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

benim faturamda taşıdıktan 2 ay sonra çıktı. arada bir aşagıdaki linkten sorgulayın.

öylemii yani 2 ay sonra bile olsa çıkabiliyo.aman çıksada kurtulsak.ayrıca benden size tavsiye son faturayı ödeseniz bile sonraki aylar arar ara borç sorgulaması yaptırın çünkü 1 tl kalsa bile yıllar sonra faiziyle avukat masraflarıyla isteyebiliyorlarmış.bende o zaman ümüdimi kaybetmeden bekleyim sorgulayım..Verdiginiz sorgulama sitesini hergün yalama ettim zaten. alakanız ve ilginiz için teşekkürler.

Bende sizin gibi hemen hemen her hafta kontrol ettim. Taşımadan önce efatura kullanıyordum efaturada geldi bana. Zamanında ödedigim için sürpriz yaşamam diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat1971

quote:

Bende sizin gibi hemen hemen her hafta kontrol ettim. Taşımadan önce efatura kullanıyordum efaturada geldi bana. Zamanında ödedigim için sürpriz yaşamam diye düşünüyorum.

Çok şükür bugün itibariyle 2 hattında borcu 35 gün sonra göründü.Rahatladım valla...ama genede ara sıra online yoklama yapacam....

• Arkadaşlar bugün itibariyle 35 gün gecikmelide olsa turkcell fatura sorgulamada 2 hattımızında borcu göründü.çok şükür diyorum ve herkeze alakasından dolayı teşekkür ediyorum.Bu arada türkcellden gelen son faturalar olsada gelecek aylar ara sıra online fatura sorgulamadan kontrol edecegim ne olur ne olmaz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayavas

aynı şey bendede oldu soruyorum borcun yok diyorlar.anlamadım gitti.

Arkadaşim takibi birakma benimki bir ayda çikti.iki ayda çikanlar bile var.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.