Şimdi Ara

Turkcell Yeni Hepsi Bir Arada Paketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Turkcell bugun yeni pakerleri yayinladi internette. Ben gecmek istedigimde henuz gecis yapilmiyor dendi. 1-2 gune sistem guncellemesi olacakmis o zaman gecilebilirmis yeni paketlere. Paylasmak istedim saygilar.

Turkcell Yeni Hepsi Bir Arada Paketleri Turkcell Yeni Hepsi Bir Arada Paketleri Turkcell Yeni Hepsi Bir Arada Paketleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the walker -- 3 Aralık 2014; 20:44:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav yeni paket yayınlıyor maşallah fiyatlara bak insani bir fiyat çıkarın değmez.
  • Turkcell kullanıyorum 15 Aralık'ta tahut bitecek Vodafone gelicem 59tl red tarifesi var Turkcell fiyatları inalilmaz pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'daydim Turkcell'e gectim cunku Avea bu bolgede cok zayif. El mahkum Turkcell'e ayda 10-20 fazla veriyorum. Bir de Avea faturam hicbir zaman taahhut edilen miktarda gelmiyordu. Aciklayamadiklari bir suru yerden fatura sisiyordu. Turkcell'de uc aydir henuz boyle bisey yok Allah'tan.

• 105 tl mi..?

Turkcel'e micimla gulerim
    Asgari ucretin 8'de 1'i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi based.1984 -- 4 Aralık 2014; 5:09:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok pahalı

• Yurtdışında adamlar bu paralara sınırsız konuşma paketlerinin yanında telefon veriyorlar.
    Bizim memlekette duruma bakın. Şaka gibi fiyatlar.
  • Harbiden sıyırmışlar..

15 gün önce felan Turkcell forumda Turkcell Platinium ile ilgili eleştiri yapmıştım..

https://forum.turkcell.com.tr/t5/faturali-hat/platinum-da-bile-rahat-olamamak/m-p/18697#U18697

İnsan biraz olsun müşterisi dinler diye düşünmüştüm yeni yi görünce..

hayayl kırıklığı.
  • 105tl vereçegime gder en baba iskender yerim be

• Bu nasil bi kalitedir ki fiyatlari rakip operatorlere gore 2 kat daha pahali.
    Tamam turkcell diger operatorlerden daha iyi ama 2 kat pahali olacak kadar degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Harbiden sıyırmışlar..

15 gün önce felan Turkcell forumda Turkcell Platinium ile ilgili eleştiri yapmıştım..

https://forum.turkcell.com.tr/t5/faturali-hat/platinum-da-bile-rahat-olamamak/m-p/18697#U18697

hayayl kırıklığı.

Ozel deilse,operator hangi sozunu tutmadi diye sorabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: turkattack

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Harbiden sıyırmışlar..

hayayl kırıklığı.

Ozel deilse,operator hangi sozunu tutmadi diye sorabilirmiyim?

Avea..

İndirim için arandım bana %25 indirim teklif edildi bende rakam az dedim..

Zaten Beşiktaş taraftarayım ve aklım Vodafone'a kayıyor ve sizin 69 liraya prime mini kullanana kadar vodafone red kullanırım 75 liraya dedim..

Oda dedi ben bu %25 indirimi bağlılık indirimi göstereyim ayrıca siz taahhütlü olarak 3 gün içinde gelecek mesajada onay verin %50 indirim olsun isterseniz dedi..

Bende tamam o zaman dedim..

Yüzde 25 indirim aldım. Aradan 4 gün geçti sms geldi. %25 indirim için onay verin diye. Verdim ancak sms felan gelmedi talep alınmıştır diye.

Neyse bende aradım biz size öyle bir mesaj atmamışsızdır diyor. Sms elimde deyince de almışsınız indirimi diyor..

Ne zaman almışım diyorum mesajdan önce anlatıyorum böye böyle konuştuk ama yok diyorlar..

Vodafone'uda sevmiyorum. Çok katı bir operatör ve evimde çekmiyor 3g si artık. 3000 liralık konuşma yaparsam baz koyacaklarmış

Turkcelldede rahat olamıyorum. 2000 dk nedir. Ben geçen ay 1800 dk konuşmuşum . Fiyat 75 lira felan vermeye razıyım ancak adamların Turkell içi kavramı malesef platinum aboneleri için yok..

Hala da yok..

Abimde mesala kurumsal vodafone kullanıyor evdeki sorun nedeniyle taşınmak istiyor ama Vodafpne da 70 liraya aldığımız hizmet için Turkcell Kurumsal hat 130 lira istiyor..

• Cunku turkcell her yerde cekiyo. Intermeti isik hizinda. Avea ve vodafone hic bi yerde cekmiyo. Turkcellin 37.000 baz istasyonu var. Avea ve vodafonenun tas catlasa 500 tane var. Turkcell altyapilarini kullandirtmasa avea ve vodafonela konusma yapilmaz. Hep turkcell sayesinde. O yuzden fiyatlar normal. Bence iki hatta uc kati olmasi lazim.

• Ilaveten bisey daha diycem: nereye gitsem her yerde yanyana uc tane kule goruyorum. Turkcell 3 tane kule koyuyo yanyana. Dibinde biri yesil, biri gri kirmizi, digeri mavi gri kutu oluyo. O kulelerin yakininda turkcellim mukemmel cekiyo avea ve vodafone cekmiyo her zamanki gibi. Utanmasi lazim avea ve vodafonenun yanyana uc kule koydugu yerde onlarin niye istasyonu yok. Bence az fiyat cekmis turkcell. Hem interneti turbo.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Cunku turkcell her yerde cekiyo. Intermeti isik hizinda. Avea ve vodafone hic bi yerde cekmiyo. Turkcellin 37.000 baz istasyonu var. Avea ve vodafonenun tas catlasa 500 tane var. Turkcell altyapilarini kullandirtmasa avea ve vodafonela konusma yapilmaz. Hep turkcell sayesinde. O yuzden fiyatlar normal. Bence iki hatta uc kati olmasi lazim.

İnterneti ışık hızında demişsiniz. Bu hızınızı screen atarak görebilirmiyim. Biz 14 15 mbps alıyoruz siz 200 mbps felan mı alıyorsunuz merak ettim..

Ondan sonraki yorumlar şaka sanırım. 500 baz felan
  • Yok hepsi gercek. Klasik turkcell abonesinin aveaya ve vodafone'a bakis acilarini ve sanilarini paylastim.

• Son bir aydir Turkcell'in internet hizinda ciddi sikinti var. Buna gerekce olarak 4G altyapisi calismalarini soyluyorlar. Bu calismalardan dolayi guyya sikinti mevcutmus. Gerci Avea'yla hicbir sekilde baglanamiyordum bu bolgede. Neyse bekleyip gorecegiz bakalim.

• Turkcell kaliteli ama fiyatlar gercekten cok pahalı bahane olaraktan haksız rekabet falan deniliyor ama ben inanmıyorum 5sene once 2 yıl Turkcell'de çalışan birisi olarak fiyat politikası olarak hep kaliteli hizmeti Öne atıyorlardi halen aynı ama vodafon ve avea zamanla aradaki farkı kapatacak ozaman mecbur fiyatlar düşecek Turkcell bu arada goture billdigi kadar götürmeye Uğraşıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.