Şimdi Ara

Turkcell Yardımeli kampanyası(150 TL e Ücretsiz Check up ve Diş bakımı içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
11
Favori
9.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • UfukAkkus1 kullanıcısına yanıt
    Sadece 150tl odeme karşılığı check up ve dis hizmeti aliniyor degil mi yoksa sadece biri mi

    Check up neleri kapsiyor Antalya hastanelerinde gecer li mi ozel mi?
  • check up dedikleri içeriğe vaktım

    Tam Kan Sayımı

    • Tek Yönlü Akciğer Grafisi
    • Tam İdrar Tahlili
    • Sedimantasyon
    • Açlık Kan Şekeri
    • Kolestrol, Total
    • EKG
    • Doktor Değerlendirmesi



    bunların bir çoğunu aile hekimliği yapıyor zaten. Aile hekimliğinde olmayan EKG gibi özellikleri de devlet hastanesinde yaptırabiliyorsunuz. Doktora kalbim ağrıyor dediğinizde zaten ekg çekiyor bakmak için. Baktıktan sonra doktor değerlendirmesi de yapıyor. Bu işe para verilecekse sadece diş için sunulan imkanlar için verilir.

  • Sadece diş temizliği için alınacaksa alınır ki o da pandemi öncesi diş hastanelerinde ücretsizdi zaten. Check up zaten her hangi bir devlet hastanesi daha fazlasını yapıyor. Şikayete bağlı olarak da fazlasını da yapıyor.

    Kısaca fazla gereksiz gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    İyi yine de devlet hastanesinde işler çok yavaş yürüyor, sıra oluyor vs

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt

    Sen bunalrın hepsini git aile hekımı yada devlet hastanesınde yaptır bak bakalım kaç gunde alıyorsun sonuçları ? Özel hastanede tek bir adrese uğraşmadan bir bilemedin iki günde tertemiz sonuçları almak varken neden uğraşsın insanlar ? bu bir ikincisi check up ın mantığını kavramak gerekir önce. Check up hiç bir şikayetin olmasa dahi yaptırılabilen bir servisdir. Diğer bahsettiğiniz olay ise doktor durduk yere ordan oraya görüntüleme merkezlerine sevketmez.Doktorların hastanın şikayeti üzerine ve gerçekse sevk yapar.

  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    Ben Ataşehir diş hastanesine randevu alamıyorum..

    Bence diş için alınır bu, 150 tl ye temizlik vs baya iyi ama bunlar öpmeyecegi eşeği yemlemez, kesin bir çakallık vardır ama bulamadık henüz..

    Ray sigortadan bir şeyler yaptık henüz faydalanamadik konu farklı da olsa sigorta şirketleri sağlam soygun yapıyor ülkemizde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vindobona V kullanıcısına yanıt
    Pandemi dolayısıyla randevu verilmiyor olabilir. Ama 3 kere bedava yaptırttım covid öncesi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky soul kullanıcısına yanıt

    Aile hekimleri bedava sigortan yoksa bile ücret ödemeden faydalanabiliyorsun. Varsın bir iki gün geç çıksın. Kaç kişi günde 150 TL kazanıyordur burada? İlla para vereceksen Diş dolgusu da zaten dışarda 150-200e yaptırırsin. Ki ben sanmıyorum bunlar sadce 150ye bıraksın, röntgen lazım der ön muayene der onun parasını alırlar. Sende dolguyu bedava yaptırdım diye sevinirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 7 Mart 2021; 20:48:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • check up için 2 ay geçmesi gerekiyormuş.Diş için anında işlem yapıyorlarmış.Dişime dolgu lazım denesem mi diye düşündüm valla

  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Devlet hastanesinde yapılan 2 tane dolgum düştü. Sen devlette yapmaya devam et kardeş. Bırak isteyen kullansın güzel kampanya.

  • funky soul kullanıcısına yanıt

    Devlet hastanesinde dolgu yaptırmaktan bahsetmiyorum. Özel klinikler için konuşuyorum. Sigortasız olarak devlet hastanesine gidersen fiyatlar özelden çok da farklı değil zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

    Bence dediğin gibi muayene ayrı derler veya benzeri şeyler uydurup kitlerler bir şeyler..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 21guns 2 kullanıcısına yanıt
    Hangi hastanelerde geciyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerelerde geçtiği faydalanabileceğimiz yazmıyor hiçbir yerde. Zurich sigorta diyor ama başka detay yok. Anlaşmalı kurum ya bize çok uzaksa? Mhz'den öğrenen vs bilen var mı acaba :)
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
  • funky soul kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2 tane tss var :) biri şirketten diğeri iş yaptığım başka şirketten. Yardımeli tss değil. Ferdi kaza gibi birşey. Yan hizmet olarak çekap ve diş temizliği vs veriyor. Bunun için bizi arayın randevu oluştururuz dediklerine göre her kurumda yok sanırım.

    Tss için hastaneye gidersin poliçen hangi firma ise söylersin yararlanırsın. Mhz yi aramaya üşeniyorum :) net bilgisi olan varsa cevabını beklerim.
  • Merhaba , ben de bugün satın aldım. Zurich sigortanın sitesinden anlaşmalı kurumlara bakmıştım ama müşteri hizmetlerindeki hanım söylediğim bir kaç hastanenin kendi listelerinde de yer aldığını söylese de her zaman birebir örtüşmediğini, onları arayıp teyid etmekte fayda olduğunu aktardı.


    Ek hizmetlerdeki diş sağlığı başlığını genel olarak mı değerlendiriyorsunuz, yani bir check-up bir de diş hizmetlerinden bir tanesi mi ücretsiz dedim, hayır listedeki her işlemden 1 kez yapabilirsiniz dedi. (Bu satın aldıktan sonra poliçede de daha net yazıyor zaten, bilgi doğru yani.)


    Randevu almak için aradığımda ortalama kaç gün bekliyorum, genel deneyimleriniz ne yönde, hastane Yardımeli Poliçeliyim diye beni öteler mi diye sordum, genelde normal müsaitlikten farklı işlemediğini, şimdiye dek en geç 4 gün sonrasına check-up randevusu gördüğünü ama İstanbul harici şehirlerde böyle şeylerle karşılaşmadığını söyledi.


    Turkcell kullanmanıza gerek yok 144TL'yi her türlü kredi/banka kartından alıyorlar. Telefonda konuşurken link yolladı sms ile, tıkladım ödedim 3d secure ile.


    Satın aldıktan sonra poliçeyi kapsamlı okudum. Tipik bir sigorta poliçesinden farkı yok. Benim gibi bekar biriyseniz "lehtar" belirtmenizde fayda olabilir. Sonuçta bu bir ferdi kaza sigortası, size bir şey olursa yakınlarınızın parayı alabilmesini zorlaştırmak için sözleşmede böyle bir açık bırakmışlar gibi geldi. Yasal vasi olarak geçiyor, eş çocuk ok. Ama anne/abla/abi burada sayılır mı, sigortalı olsalar sayılır mı, biraz muallak. Ne olur ne olmaz, bekarsanız çocuğunuz yoksa lehtar yazdırın.


    Siz iptal etmeyene kadar yıllık yenileniyor, buna dikkat edin ve tarihin birkaç gün öncesini anımsatıcı olarak kurun. Yenileyecekseniz de kontrolünüz dahilinde olur. İlk yıl imkanlardan faydalanınca ikinci yıl 300-400 lira kesmesinler otomatik.





  • myscandium M kullanıcısına yanıt

    Bu durumda gayet mantıklı görünüyor. Diş ve check-up için ben de almayı düşünüyorum. Randevu alırsanız bilgi verir misiniz hocam? Bir sorun oldu mu nasıl işliyor vs.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malatya da hiç diş bulamadım da :D acaba herhangi birine gitsem geçer mi

  • Diş dolgusu için yaptırmak istiyorum ama kaç tane ile sınırlı veya değil detaylı bilgi var mı acaba?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.