Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.895
Cevap
104
Favori
474.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Superonline fiber internet kullanıcısı olmam nedeniyle Superonline yetkilileri beni defalarca arayıp gelin size Turkcell TV takalım, şöyle iyi böyle iyi anlatıp durdular. Bende dedimki; tamam bir deneyelim sonuçta şu anda ödediğim faturada aylık 2 TL farkedecekti. Dedimki, yalnız 4K kutu takmanızı istiyorum, ancak bu şartla kabul ediyorum, elinizde var mı? var abi, sorun değil, zaten artık hep bundan veriyorlar dediler.

Neyse, cihazı kuruluma geldiler. Bende evde değilim ama gelmek üzereyim, dedimki cihaz 4K'mı? abi bunların hepsi aynı dedi. Ben gelene kadar sakın kurulum murulum yapmayın dedim. Eve geldim bir baktım cihaz tabiki 4k cihaz değil. Biz hep bunlardan takıyoruz dediler, internetten 4K cihazın resmini gösterdim. Dedimki, satış yetkiliniz 4K cihaz takılacağını biliyor, o şekilde anlaşmıştık. Şirkete telefona sormalar falan, ellerinde tabiki 4K cihaz yoktu. Peki ne yapmam lazım, ne olacak şimdi diye sordum? Bunun için genel müdürlükten istek yapmanız lazım dediler. Müşteri olan benim ben isteğimi zaten anlaşma aşamasında belirtmiştim diye cevap verdim.

Fazla uzatmayayım...yaklaşık olarak 1 ay oldu. Ne arayan var ne soran. Beni 2 günde bir kurulumu yapalım mı, evde müsait misiniz? diye arayan satış yetkilisi toz oldu. Kurulum yapıldı mı? galiba kurulumda bir sorun olmuş, hemen ilgileneceğiz, cihazınızdan memnun musunuz? kurulumunuz neden tamamlanmamış gibi geri bildirimler duymak isterdim ama nafile bekleyiş.

Hay Allah ! az daha unutuyordum ! sms üzerinden şöyle bir bildirim aldım "+Sinema Paketi - Taahhütlü aboneliğiniz iptal edilmiştir. Faturanıza yansıtılacak ücret kullandığınız süre üzerinden hesaplanacaktır"

Allah iyiliğinizi versin emi

Saygılar

• Ben de mart ayinda uye oldum net+tv paketine ama ogrendim ki daha onceden zaten uyeymisim:) kafalarina gore birseylere uye edip cikariyorlar,prim icin olsa gerek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell Superonline mh ile bayilerin verdiği sözler birbirlerini tutmuyor.

kesinlikle bayilerin sözlerine kanmayın.

Mh lerinden ne varsa ordan üyelik yapın derim.

Apple Tv kampanyasına üye olduk. Turkcell tv Hd kanallar dediler 3 aydır bekliyoruz.
    Ekranda HD yazıyor bütün kanallarda açıyorsun çamur. ne zaman düzelecek çalışıyoruz. YALAN DÜZELECEĞİ YOK.

300 dk tanımladık dediler bir baktık. 2.Ay fatura gelmiş 15 tl . Bu ne e siz joker paket istemişsiniz . yok öyle bir şey.
    e biz arıza oluşturalım bakalım.

Bunlar yüzünden 2 yeni kullanıcıyı tanıdığım başka operatölere yönlendirdim.
    Yazık onlarda uğraşmasınlar.
  • Euro 2016 finali şu an TRT1 HD ile eşzamanlı olarak TRT4K'dan 4K olarak da yayınlanmakta.
    Benim TV 4K uyumlu olmamasına rağmen, TRT1 HD ile TRT4K'nın arasında çok belirgin bir görüntü farkı var. 4K çok daha net gösteriyor. Ayrıca TRT4K'nın yayını TRT1 HD'den 10 saniye kadar önce geldiğini de belirtmek isterim..

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 10 Temmuz 2016; 22:27:23 >

• Hangi kanallar geldi biz farkında olmadan acaba trt4k tamam ama başka?

• hidolgoo kullanıcısına yanıt
    Funbox 4k fastandfunbox hd filmbox hd filmbox arthouse sd semerkand hd

• ydn06 kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bu kanaldan hd olarak izledim ayrinti olarak trtnin coook ilerisinde

• win 10 da hiçbir browserda ana sayfa gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Funbox 4k fastandfunbox hd filmbox hd filmbox arthouse sd semerkand hd

Teşekkür ederim

• FunBox 4K

• Bu kumanda nasıl kullanılır Allah aşkına

• Merhabalar,

Modem ile Turkcell TV'yi farklı odalarda kullanmak isteyenler için kendi sattıkları Airties Air-4820'yi 19,90-TL x 24 ay + 75-TL kurulum bedeli = 552,60-TL'ye almak yerine; Mediamarkt'tan 346-TL (ücretsiz kargo) ile taksitle alıp kendiniz takabilirsiniz. Kuruluma ihtiyacı yok... Boşuna 206-TL fazla ödemeyin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda7

Merhabalar,

Modem ile Turkcell TV'yi farklı odalarda kullanmak isteyenler için kendi sattıkları Airties Air-4820'yi 19,90-TL x 24 ay + 75-TL kurulum bedeli = 552,60-TL'ye almak yerine; Mediamarkt'tan 346-TL (ücretsiz kargo) ile taksitle alıp kendiniz takabilirsiniz. Kuruluma ihtiyacı yok... Boşuna 206-TL fazla ödemeyin....

prizden ağ bağlantısı kuran aparatlar. setleri 100tl.
  • prizden bağlantı kuranlarda elektrik hattı sebebi ile sıkıntı yaşadım, aztech 80 mb/sn ile görüntü aktarımında çok donma yaşadım, zyxel pla4231+4201 (500 mb/sn) ile izliyordum.. son zamanlarda donmalar arttı, onu da koydum kenara, airties air-4820 1700 mb/sn ile şu anda sıkıntı yok...

• Yeni Turkcell tv+ kullanıcısıyım fakat tv+ da programların başlangıç ve sonları doğru belirlenmemiş. Bu yüzden program kaydet özelliği ile program kaydet dediğimde. Kaydı programın 10 dk sonrasından almaya başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cefm

Yeni Turkcell tv+ kullanıcısıyım fakat tv+ da programların başlangıç ve sonları doğru belirlenmemiş. Bu yüzden program kaydet özelliği ile program kaydet dediğimde. Kaydı programın 10 dk sonrasından almaya başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Hocam şu an genel bir sıkıntı var gibi. 1 ay öncesine kadar mesela 24 kitchen çok düzenliyken şimdi başa aldığınızda diğer programın ortasından başlıyor. Yakında çözerler diye düşünüyorum, sizin yapacağınız bir şey yok.
  • Herkese merhaba su an 50mbit 150gb lık fibernet ve 100dk ev telefonu paketi kullanıyorum 83 tl faturam mevcut. Bayilerden biri öneri için aradı ve 50mbit 125 gb + 200dk ev telefonu + turkcell tv için 79 tl sozlesme oneriyor 27 aylık taahhut ilk 3 ay bedava fiyat nasıl sizce deger mi yada paket öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVALONASH

Herkese merhaba su an 50mbit 150gb lık fibernet ve 100dk ev telefonu paketi kullanıyorum 83 tl faturam mevcut. Bayilerden biri öneri için aradı ve 50mbit 125 gb + 200dk ev telefonu + turkcell tv için 79 tl sozlesme oneriyor 27 aylık taahhut ilk 3 ay bedava fiyat nasıl sizce deger mi yada paket öneriniz var mı ?

Güzel fiyat ben bunlara ek tablet hediyesi ile 93 lira ödüyorum

• benim Turkcell TV+ ile ilgili farklı bir sorum var. Sesi azaltıp arttırma konusu bana inanılmaz yavaş geliyor. Örneğin ses 100 kademe yerine 30 kademeli olsaydı sesi arttırıp azaltma olayı daha hızlı olabilirdi. Bunun bir ayarı var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardarda7

Merhabalar,

Benim farklı odalarda, ethernet kablosu çektiler diğer odaya, duvardan matkapla delik deldiler, süpürgeliklerin üzerinden geçirdiler, kablo tutamaçları taktılar düzenli oldu. Ayrıca bir ücret falan almadılar...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.