Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.895
Cevap
104
Favori
474.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
85. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewt dediginiz gibi.3.luk kampanyasindan da gecis yok.taahut bitene kadar bekliycez.cok mantiksiz,ben aldigimda yoktu 4k .digiturk galiba direk degistiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komuşumuzun internet paketini bize itelemesiyle ( devretmesi ) 7 aylık kalan taahhüt süresiyle katıldım. çanak antenden sonra turkcell tv değişik geldi doğrusu.

tabi süreçler sancılı geçti. kutuyu devir aldık aboneliği alamadık, aboneliği devir aldık yayın gitti numara değişikliği o şu bu derken adam gibi anca olayın farkına vardık.

en önemli hatta işim olmaz dememe rağmen araç içinde bulunan android ekran sayesinde tv yayını araç içinde izleyebileceğimi keşfettim. kullanmam desem bile sıkışık trafikte haberleri hatta euro 2016 maçına denk gelirsem onu bile izlemek bir nebze rahatlatıyormuş insanı. sorun kota ? kaç gb hakkımız var? varsa da bu gb mobilde kaç saat kullanımda dolar. umarım kota yoktur dinimiz amin. saygılar efem.

edit: zamanında diğitürk'de kullanmıştım. arkadaş yıl oldu 2016 şu kanal değiştirme olayı kutulu smart tvlerde hala işkence gibi. adam gibi kaliteli kutu mu yapmıyorlar nedir çözemedim gitti. kanal değiştirmek işkence onu belirtmeden geçemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safahh -- 11 Haziran 2016; 0:59:53 >

• 4k Kutulardaki Youtubeye gelen guncellemeyler youtubeden 4K videi acilabiliyor

• femre78 F kullanıcısına yanıt
    Maalesef oyle sacma geldi banada

• Benm cihazda bu ara sikintilar var kumanda rakamlarla kanal degistirmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: munchausenbyproxy

Sadece Turkcell TV
    Eve bu paketten alsak internetini ayrı cihazlarda hiç kullanmasak da sadece tv izlesek ekstra internet kullanımı vs için para öder miyiz? Mesela youtube'a girsek turkcell tvden ayrı fatura yazar mı

bilgisi olan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT 4K şu an açık. Belgesel oynuyor. Hayırlı olsun

Not: 4K cihaz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 11 Haziran 2016; 10:27:10 >
  • Trt 4K bendese acildi . ekleme Ntv Hd Fox Hd NtvSpor Hd eklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Trt 4K bendese acildi . ekleme Ntv Hd Fox Hd NtvSpor Hd eklendi

süper haber. perşembe günü bizzat superonline'ı arayıp kanal d, show, ntvspor, fox gibi kanalların niçin hd'de olmadıklarını sordum ve acilen istediğimizi belirttim. sanki sözümü dinlemiş gibiler

şaka bir tarafa benim gibi taleplerini dile getiren birçok kişi daha olmuşsa dikkate almışlardır. harika bir haber.
  • ydn06 kullanıcısına yanıt
    Fox Hd kalkip sd geldiginde geri bildirim vermisdim geri gitirin diye aylar oldu geldi sonunda arada bende yerel kanallar icin talep veriyorum uzerine de Discoveryler yereller tamam birde discoveryler gelse super olur oyle heryerde Turkcekk tv nin reklamini yapiyorlar biraz eklesinler ama dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

TRT 4K şu an açık. Belgesel oynuyor. Hayırlı olsun

Not: 4K cihaz kullanıyorum.

Bende hala abonelik istiyor.
    Ayrıca cihaz 4k olmasına ve usb3.0 bulundurmasına rağmen 4k video oynatamıyor. Sadece ses var görüntü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 12 Haziran 2016; 16:05:34 >

• Bugün Kanal D; show tv; Fox; ATV; Kanal D hepsi de HD çıkıyor.

Benimki eski kutulardan.
    Bu kutudan Youtube uygulaması açılıyor mu?
  • Cihazlarınızda usbden 720p video (mp4) izleyebiliyor musunuz?
  • 1080p dahil izleniyor. Ama anladığım kadarıyla yazılımsal bir kısıtlama var 4k videolar için.

• serhatvaris S kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla eski kutularda bu özellik daha aktif değil.

• FaTeeH kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar ben turkcelltv+ almak istiyorum ama bilen birilerine bir kaç sorum var herkes bildiği kadar anlatsa birşeyler çıkarmaya çalışırım :D

Durum vaziyet: Evimin girişinde turkcellsuperonline fiber modem var (25Mbit/s + 75GB AKK). Salondada LG Smart TV 4k destekli (55UB850V). Oturduğum sitede D-Smart'ın smart city diye bir sistemi var. Türksat yayını alamıyorum eve sadece d-smart + anten girişinden site içi 30 kanal yayını geliyor. Bu 30 kanal HD bile değil. D-Smart'ta üyelik istiyor hiç bir kanal izlenmiyor (eskiden ücretsiz izlenebiliyordu sonradan kaldırdılar) o da aylık 27TL istiyor ki TV yayını için aylık bu kadar para vermek istemiyorum.

1-) 4k yayın izlemek istiyorum ama evin girişinden salona yeni bir kablo çekilmesin istiyorum ne seçeneklerim var?

2-) Şuan taahhütlü 54TL ödüyorum internete, 4k TV+ ile fiber paketi şuan nette 74,9TL gözüküyor o da ev paketi yani sadece TV+ için ekstra 20,9TL mi ödemem gerekiyor? Pek mantıklı gelmedi bana.

3-) Airties Air 4820 diye bir cihaz veriyorlar ya 24 ay 19,9TL ya da peşin 477,6TL bu + 4k kutulu abonelik alsam aylık ödemem 95 TL'yi buluyor, 4k'sız alsam 90TL'yi ki evde 4K lı TV varken mantıksız ama fiyatta en baz internet + en baz TV için toplam 95TL ödemem gerekti bu da malesef çok fazla başka bir yöntemi yok mu? Airties 4820'den başka cihaz kullanamaz mıyım? Modemim ile TV çok yakın (2-3metre) arada 1 duvar o da taşıyıcı değil vurunca tok ses gelmiyor.

4-) Web TV'ye üye oldum aylık 2.9TL, fiyat performans olarak mükemmel. Televizyona HDMI'dan android cihazı takıp izleyebiliyorum ama pek pratik olmuyor, eskiden LG smart TV'lerde direkt Türkcell TV applikasyonu varmış sonradan kaldırmışlar tekrar gelme ihtimali var mıdır? Ayrıca gelecek olan 4k yayınları bu WEB TV üzerindende izleyebilir miyiz?

5-) Evinde türkcell fiberonline internet olan 4k TV almış ve 4K kanalları yayınları izlemek isteyen birine ne önerirsiniz? (Film kanalları çok önemli değil ulusal kanalları izlesem yeter bana, TV olayına çok para vermek istemiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeris -- 16 Haziran 2016; 15:12:39 >

• arkadaşlar evimdeki huawei (turkcell tv+) cihazın projektörle çakışarak kumandadan komut almaması üzerine dün 4K cihaz getirdiler ve bağladılar (en son ve pahalı stb imiş)
    cihaz gayet güzel çalışıyor kanal geçişleri eski makinaya göre çok hızlı fakat ses çıkışı çalışmıyor! eski (huawei) cihazda RCA çıkış vardı ve emektar ses sistemim z2300 ile
    sorunsuz kullanıyordum. Bu yeni 4K cihazda kulaklık girişi var ve herhangi bir ses sistemini ya da kulaklığı bağladığımda dip ses, cızırtı yapıyor bugün yenisini getirdiler
    maalesef ondada ses sorunu var! Koskoca hizmet sağlayıcısı 4K cihaz ürettiriyor fakat ses çıkışları bozuk aynı cihazı kullanan varsa kendi kulaklık çıkışını bir kontrol
    edebilir mi? ya da aynı cihazı kullanarak ses sorunu yaşayan var mı? (4K STB : Sagemcom).

• arkadaşlar...turkcell tv plus aboneleri yeni teknoloji 4 K versiyon makinalarınızın üzerinden 4 K televizyonlarınızdan aldığınız görüntü kalitesi açısından genellikle memnunmusunuz avantajları dezavantajlarından çok daha fazlamı bilgilerinizle aydınlatınız kartilkisi olarak meraktayım derim...foruma saygılarımı sunarım...şahane hafta sonları geçirmenizi dilerim...
  • cihazda bulunan giris ses sistemi icin degil scartla kullanilan tv lere donusturme kablosu icinmis arkadaslar, maalesef 4K cihazda optik ses cikisi haric baska bir cikis yok! benim gibi projeksiyon kullananlar ya projeksiyondan ses alacak ya da dijital bir ses sistemi ayrica 4k cihazi kim niye scart girisi olan tv'de kullanir ????

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.