Şimdi Ara

Turkcell telden laptopa hotspot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung Galaxy Ace-2 telefonum var hattım Turkcell, 8 GB internet paketi aldım yazın hem telefondan hem laptoptan internete girebilmek için.
    Telefonun modem özelliğinden zaten pek bir şey beklenemez kesilip duruyor özellikle online oyun tarzı sürekli bağlantı gerektiren şeylerde çok yetersizdi.
    Ama dünden beri çok daha fena halde. Aynı bilgisayar aynı telefon aynı koltukta oturuyorum her şey aynı ama eskiden arada bir düştüğüm oyundan girer girmez düşüyorum şimdi hiç bir şey yapamıyorum kesilip duruyor kesilmese de öylece donuyor bir süre. Sinirden çıldırıcam. Neden böyle olmuş olabilir bugün? Bir de ayarlarla oynayarak değiştirebileceğim bir şey var mı?

Not: Telefonun iyi çektiği bir yerdeyim. Telefon görüşmelerinde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum genelde hep ful çekiyor. Ayrıca eskiden Vınn kullanıyordum o da süper çekiyodu.

• şebekede 2g-3g gidip gelmesi olmuyorsa, cihazdan kaynaklanıyor olabilir.
    telefonuna enerji tasarrufu sağlasın diye yüklediğin uygulama varsa, ondan da kaynaklanıyor olabilir.
    şöyle ki telefonu uyku moduna alıp pil ömrünü uzun tutsun diye bağlantıyı koparıyor olması muhtemel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

Merhaba.
    Samsung Galaxy Ace-2 telefonum var hattım Turkcell, 8 GB internet paketi aldım yazın hem telefondan hem laptoptan internete girebilmek için.
    Telefonun modem özelliğinden zaten pek bir şey beklenemez kesilip duruyor özellikle online oyun tarzı sürekli bağlantı gerektiren şeylerde çok yetersizdi.
    Ama dünden beri çok daha fena halde. Aynı bilgisayar aynı telefon aynı koltukta oturuyorum her şey aynı ama eskiden arada bir düştüğüm oyundan girer girmez düşüyorum şimdi hiç bir şey yapamıyorum kesilip duruyor kesilmese de öylece donuyor bir süre. Sinirden çıldırıcam. Neden böyle olmuş olabilir bugün? Bir de ayarlarla oynayarak değiştirebileceğim bir şey var mı?

Not: Telefonun iyi çektiği bir yerdeyim. Telefon görüşmelerinde hiçbir sıkıntı yaşamıyorum genelde hep ful çekiyor. Ayrıca eskiden Vınn kullanıyordum o da süper çekiyodu.

Wireles drn bağlama teli dahili madem olarak bağla daha stabil olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de ace2 var sorun yok

• bende de htc wildfire s ve motorola atrix te hiçbi sorun olmuyordu
  • bence turbo internet paketi alirsaniz sorun cözülür. turbo internet kullanicilari interneti digerlerine gore daha hizli kullaniyor. bi nevi cifte standart uyguluyor turkcell.

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

Teşekkürler. O dediğiniz "taşınabilir wi-fi ayarı" yaptıktan yani hotspot yaptıktan sonra USB kablosu takmak oluyor değil mi?. İki türlü de kullanıyorum. Dediğim gibi kafasına göre bazen hızlı bazen yavaş. Bazen, nadir de olsa şak diye açıyor sayfayı, demek ki isteyince oluyor, ama bazen google'ı bile 1 dk'da açıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82
    bence turbo internet paketi alirsaniz sorun cözülür. turbo internet kullanicilari interneti digerlerine gore daha hizli kullaniyor. bi nevi cifte standart uyguluyor turkcell.

Turboyu düşünmedim değil ama onda da aynı sorunun olmasından korkuyorum. Sonuçta bunda da hızı sözde 75 mb gösteriyor ama 75 kb bile olmuyor bazen. İnternetteki hız testlerinde 1 mb'i anca geçiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem
    şebekede 2g-3g gidip gelmesi olmuyorsa, cihazdan kaynaklanıyor olabilir.

Evet malesef 2g-3g gidip gelmesi oluyor. Ama işin tuhafı 3g'de iken de donması/durma noktasına gelecek kadar yavaşlaması.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell Vınn ip sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

Teşekkürler. O dediğiniz "taşınabilir wi-fi ayarı" yaptıktan yani hotspot yaptıktan sonra USB kablosu takmak oluyor değil mi?. İki türlü de kullanıyorum. Dediğim gibi kafasına göre bazen hızlı bazen yavaş. Bazen, nadir de olsa şak diye açıyor sayfayı, demek ki isteyince oluyor, ama bazen google'ı bile 1 dk'da açıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cerberus82
    bence turbo internet paketi alirsaniz sorun cözülür. turbo internet kullanicilari interneti digerlerine gore daha hizli kullaniyor. bi nevi cifte standart uyguluyor turkcell.

Turboyu düşünmedim değil ama onda da aynı sorunun olmasından korkuyorum. Sonuçta bunda da hızı sözde 75 mb gösteriyor ama 75 kb bile olmuyor bazen. İnternetteki hız testlerinde 1 mb'i anca geçiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: fusem
    şebekede 2g-3g gidip gelmesi olmuyorsa, cihazdan kaynaklanıyor olabilir.

Evet malesef 2g-3g gidip gelmesi oluyor. Ama işin tuhafı 3g'de iken de donması/durma noktasına gelecek kadar yavaşlaması.

ayni yerden turkcell kullanan baska bi telefon ile deneyin. sonuc ayni ise turbo pakete gecin. tabi mh arayip bolgedeki 3g durumunu da bi sorun.

• Yazilimsal bir sorundur bu android surumunu degistirin veya baska bi cihaz ile teefona bglanmayi deeyin derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.