Şimdi Ara

Turkcell Taahhüt Süresi Dolduktan Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar , 2 senedir turkcell faturalı hattını kullanıyorum . İlk sene 35 tl , sonra ki sene 45 tl , şimdi de senelik taahhütü kabul edersem 55 tl olacağını söylediler . Paketim Turbo Avantaj 3 GB Kampanyası . Bu fiyatın yüksek olduğunu düşünüyorum . Daha düşük paketlere geçiş gibi bir seçenek göremedim . 25/03/19 tarihinde taahhüt bitecek . Sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? Şuana kadar hat taşıma vs yapmadım . Turkcell den memnunum ama faturayı indirecek bir çözüm yolu var mı ?



  • Faturasız a geçiş yapabilirsiniz. Fiyatlandırması genelde böyle türkcell in mesela ben 20gb genç paket'i kullanıyordum geçen ay taahhüdü doldu türk telekom a geçtim ( gerçekten çekmiyor şebeke sürekli kopuyordu. ) 1 hafta sonra geri taşıdım ek 3gb hoş geldin 12 ay hediye verdi geçiş yapmasam bunu sunmuyordu.
  • Turk Telekom'a geçersin uygun bir faturasız pakete. 30 gûn dur,Turkcell'de numara taşıma kampanyası ile uygun kampanyalı tarifeye geri gel. Biz Telekomda uygun fiyata almak için dışarda 90 gün bekliyoruz tezkere sayar gibi,Turkcellde kampanyalı fiyatlar genellikle 30 gün şartlı,siz yine şanslısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay son taahhtm bende turk telekom a gecıcegım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _A_N_I_L_

    Faturasız a geçiş yapabilirsiniz. Fiyatlandırması genelde böyle türkcell in mesela ben 20gb genç paket'i kullanıyordum geçen ay taahhüdü doldu türk telekom a geçtim ( gerçekten çekmiyor şebeke sürekli kopuyordu. ) 1 hafta sonra geri taşıdım ek 3gb hoş geldin 12 ay hediye verdi geçiş yapmasam bunu sunmuyordu.
    O zaman yapmam gereken , taahhüt süresi dolmadan turkcell bayisine gidip faturasız hatta geçmek mi ? Daha sonra iyi seçenekleri değerlendirebiliyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

    Turk Telekom'a geçersin uygun bir faturasız pakete. 30 gûn dur,Turkcell'de numara taşıma kampanyası ile uygun kampanyalı tarifeye geri gel. Biz Telekomda uygun fiyata almak için dışarda 90 gün bekliyoruz tezkere sayar gibi,Turkcellde kampanyalı fiyatlar genellikle 30 gün şartlı,siz yine şanslısınız.
    Bu işlemi yapabilmek için direk taahhüt dolmadan türk telekom bayisine gitmem yeterli mi ?

    Ayrıca, hiç turk telekoma geçmeden faturasıza geçsem nasıl olur ?
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    Turkcellde bazı kampanyalarda başka operatore numarasını taşıyanlar 30 gün dolmadan kampanyalı fiyattan yararlanamaz diyor,buna dikkat et. Ben bazı kampanyalarında bu şartı gördüm. Bazılarında yazmıyordu.
    Faturasıza geçip tekrar faturalıya geçmek Turkcellde ne fayda sağlar bilgim yok. Telekomda faturasıza geçince 30 gün doldurmadan Faturalıya geçemiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalıdan faturasıza geçince uygun paketlerden faydalanabilir miyim acaba burası önemli nokta .. örn. Uçuran 3 GB Paketi hazır kartlılar için 40 tl paketi var . bunu alabilir miyim ?
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/ucuran-3-gb-paketi?source=CMS&place=campaigns_category



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Designer* -- 13 Mart 2019; 16:38:26 >
  • *Designer* kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi birkaç birsey yazacağım bu kampanyalarından da faydalanmanı ısterim

    faturasıza geçiş yap taaut bitince

    gollercepte uygulamasını indir yoksa indirdiğin zaman 500 mb gunluk alacaksın her hafta 1 maç secıp atılan gol kadar ek ınternet alırsın.

    dergilik uygulamasını ındır ilk kez ındırırsen sana 1 gb verıyor

    he a dergılık uzerınden dergı ındırdıgın zman haftalık 1 gb ınternetın olur

    faturasıza gectıkten sonra bılgısayar uzerınden hesabına gırıs yapıp 25 yaş altı tc kımlık tanımlaması yaparak gnc uyelıgını baslat
    adem 40 tl vereceksın bu paket gayet ıyı senın ıcın
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/4-5g-hizinda-kampanyalar/gnc-full-8-gb-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category

    bip uygulamasını ındır telefonuna senyap dıye kanal var o kanalı takıp ederek bıp uygulaması uzerınden 25 dakıka bır kısıyı ara gunluk 3 gb ınternetın gelsın

    gnc uyelıgınden sonra telefonuna gnc uygulamasını yukle orada her hafta 2 kez saatlık ınternet hedıyesını kazan

    bunları unutma. turkcell bıraz ugrastırır ama hedıyeler konusunda cok bonkor davranıor.




  • Benim yaş 25 üstü ondan genç türkcell kampanyalarına bakamıyorum . Evet hediye konusunda bonkör .

    En kısa süre de turkcell bayiye gidip ne zaman geçiş yapacağımı ve geçiş yaparsam ne kadar ücret ödeyeceğimi öğrenmem lazım . Bazı yerlerde ek ücret , senelik telsiz ücreti vs. gibi şeylerden bahsedilmiş faturasıza geçiş yapınca .. Ama , hat taşıma da bunlar yokmuş sanırım . İyice kafa karıştı .
  • *Designer* kullanıcısına yanıt


    hocam cevrende 25 yas altı yegen kuzen akraba kardes varsa nasıl gnclı olacagını anlattım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.