Şimdi Ara

TURKCELL T60 [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
14.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    favori kartını kullanmıyordum deniyorum sizin sorun olacak mı bakalım, tercihler bende de sıfırlanıyor, sorun yazılımsal gibi görünüyor.

Ama şu ekranın kararması iki tıkla açılması olayını kısmen çözdüm. Pil yönetimi kısmındaki ortak ayarlarda da pil düşük ayarlarında da o şekilde ayarlayınca pil yüzde 20nin altına düştüğünde değişmemeye başladı en azından. Ama 2 tıkla açılma olayı da kullanışsızmış kapatmak zorunda kaldım çünkü telefonla konuşurken kulakla çok fazla ekran açıldı ve kulağımla bir yerlere girdim istemeden. Telefonun kulağımızda olduğunu anlayıp ekranı devre dışı bırakan sensör yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvanlar Alemi -- 13 Temmuz 2015; 12:57:12 >
  • tatarabdullah T kullanıcısına yanıt
    Favori kişiler kartında durum ne oldu?
  • Arkadaşlar T60 ın yazılımını indirebileceğimiz bir link varmı.Kendi sitesinde türkiyede en son T50 görünüyor.Ben rootladım ama recovery denemelerimde başarılı olamadım yeniden yazılım yüklemem gerekiyor.Yada yeni bir güncelleme çıkmasını beklemeliyim.
    ZTE blade s6 aynı telefon amas6 ya ait yazılım sd kart güncellemesinde hata veriyor isimleri tutmuyor diye uyarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ATAKUM-SAMSUN
  • Telefonu ben de 10 gündür kullanıyorum. Favori kartlarına eklediğim kontakların silinmesi problemi bende de var. Ama daha rahatsız edici bir probleme rastladım 4-5 sefer. Cihazda başka bir programla meşgulken veya oyun oynarken çağrı gelince telefon çalmaya başlıyor, ekran donuyor, ancak çağrıyı cevaplamak için pencere çıkmıyor. Kilite basınca ekran kararıyor, tekrar kilite basınca soft key'lerin ışığı yanıyor ama ekran siyah kalıyor. Netice de çağrıyı cevaplayamıyorum, telefon kilitleniyor, reset atmak zorunda kalıyorum. Reset'ten sonra da çağrı listesinde açamadığım çağrı gözükmüyor..

Temel işlevdeki bu problem çok can sıkıcı...

Bir de uygulamaları harici karta taşırken problem var. Direk harici karta kurmakta sıkıntı yaşamadım. Ancak dahil iharici karta kurulu uygulamaları harici karta taşımak istediğimde bir süre "taşıyor" dedikten sonra çoğunlukla hata veriyor ve taşıyamıyor. Arada başarıyla taşıdıkları da oldu ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpi0 -- 28 Temmuz 2015; 11:35:39 >

• scorpi0 kullanıcısına yanıt
    Aramayla alakalı o problemi ben henüz yaşamadım ama belli ki cihazda yazılımsal sıkıntılar gayet var. 2 gün önce bende hızlı aramadaki kişiler de silindi tekrar favorilerime aldım o kişileri. Bugün tekrar silinmişler. Yarın turkcelli aramayı düşünüyorum bir güncelleme acilen lazım bilmiyorum temel android güncellemeleri dışında böyle bir şey mümkün mü ama.

Merhaba, root işini nasıl çözdünüz ? kingsroot ta sıkıntı çıktı bende, eğer root layabilirsem telefonu orjinal romu backuplayıp paylaşabilirim, xda da okuduğum kadarı ile recovery kurulumu mümkün değil cihaza anca root mümkün görünüyor kaldı ki elimdeki cihazda root ta da sıkıntı yaşadım ben, yardımcı olabilirmisin acaba en azından hangi yöntemle root atabildin vs gibisinden.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 5 Ağustos 2015; 19:55:11 >

"It's nice to be important but more important is to be nice"
  • quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

Merhaba, root işini nasıl çözdünüz ? kingsroot ta sıkıntı çıktı bende, eğer root layabilirsem telefonu orjinal romu backuplayıp paylaşabilirim, xda da okuduğum kadarı ile recovery kurulumu mümkün değil cihaza anca root mümkün görünüyor kaldı ki elimdeki cihazda root ta da sıkıntı yaşadım ben, yardımcı olabilirmisin acaba en azından hangi yöntemle root atabildin vs gibisinden.

Teşekkürler.

Aslında tüm dosyalar bende vardı ama bugün istanbula kızıma geldim.recıvery de yükledim.
    Kingroot v4,5 ile deneyin bir arkadaşın anlatımı ile supersu da aktif ediliyor ama linkleri yok yanımda.
    Googleden kingoroot değil kingroot olarak arat 2-3 defa dene.

• Arkadaslar swype kurmaya calisinca kurulusunuz izin vermiyor diyor bu ne sacmaliktir swype swift keyden bin kat iyi ingilizce de de turkce de de. Varmi bir yontemi ? Root yapmak varda unroot varmi peki garantiye falan gonderecek olsak ilerde

• Kingroot ile root ( telefon üzerinden apk ile ) tek tık, bilgisayar üzerinden ise hala sıkıntılı, ki bu şekliyle root'u gerektiğinde sistem üzerne yazma moduyla yapıyor ki kullandığım program buna pek güzel bir tepki vermedi ( Call Master Pro), root işi recovry mod ta yapılamadıkça ( en azından benim ) hiç bir işime yaramıyor, kaldı ki bu şekilde root ile telefonun sinyal kesilmeleri başladı ( arayan normal çalıyor duyuyor ama telefon da hareket yok) call master vb gibi arama bloklama programlarında işe yaramıyor kısacası ama set dns yahut xposed framework ta bir sıkıntısı yok. Ben root'u yine yaptığım şekilde tek tıklama ile kaldırdım bu nedenden ötürü, telefonu da satışa çıkartmak durumunda kalacağım çünkü root olmadan telefonu kullanabilmem mümkün değil.

Onun haricinde, sistemsel ve donanımsal olarak güzel bir alet, 600-650 segmentine düşerse fiyatı ortalığı toz duman eder.

Deneme amaçlı Swype kurdum bu arada rootsuz haliyle bende bi sıkıntı vermedi, swype nin andro 5.x sürümünü download edin derim harici bir siteden eğer elinizdek store dan gelmeyse hata vereni. Victor p1 nedir blmiyorum ama elektronik işi %40 şans işidir, elimdkei t60 ta gps sıkıntısı yok ( ki genel blade s6 sıkıntısıdır hani bu ) takır takır lock lanıyor uydulara, sinyal seviyesi güzel, çalıştığım yerde 3g le zorlanan telefonlar var ( note 4 ) t60 H ile iletişim halinde aynı mekanda. Kamerası ERKEK adama yeter, hatunlar daha detaycıdır tartışılır ama çekim kalitesi gece modları flaş olayı yeterli nin 2 tık üstü. Kamera kıyaslaması yapmak abes bence ama bi htc m8 yahut G4 değil orası aşikar :)

Güzel telefon, fiyat 100 lira düşse alınır kullanılır 2 sene tık dedirtmez, ısınma sorunu var özellikle hd oyunlarda, xposed tan yahut geliştirici seçeneklerinden 2d 3d GPU zorlama ayarlarını dahi yapsanız 10 dk lık minon rush dahi kapağı ısıtıyor, elinzi yakmaz yahut rahatsız etmez ama ısınıyor farkediyorsunuz, metal kasa olaydı iş dğeişirmiydi,, evet değişirdi. Takılma pek olmadı asphalt ve simcity ( bu ki oyun gpu render'i en yüksek oyunlar hala daha da beterleri var tabi ) oynarken, şarj,,, kullanıma göre günü çıkartabilir belki,, ama whatsap nternet instagram vs derseniz,, 8 saatlik mesai dahi çıkartmaz çok net söyleyebilirim :) 15 saat aralıksız ( ekran kapalı 3g wfi kapalı ) müzik çalabiliyor % 85 şarj => %15 şarja kadar..

Root sizin için ölümcül değilse, kamerası 2 binlik dslr kameralar gibi çekmesin ama pixel de görmeyeyim diyenlerdenseniz, gün içinde paso çet çut laşırım bu nedenle zati powerbank'imi yanımdan ayırmadan çıkarım diyorsanız.. güzel telefon.. Alınır kullanılır. en az da 2 hatta ( andro M gelirse ) 3 seneyi çıkartır bu alet.

"It's nice to be important but more important is to be nice"

• Arkadaşlar tüm uygulamaların bulunduğu ekranda alfabetik olarak diziyor uygulamaları, bunu değiştirebiliyormuyuz? Değiştirebiliyorsak nasıl değişiyor. Ben manuel olarak kendim düzenlemek istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmlunrssl -- 12 Ağustos 2015; 3:49:40 >
  • Swype vende calismiyor baska birsey de ekletmiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.