Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

twin şu original rom 2.3.5 root olayına bi el atmadın be kardeşim :)

Hocam CWM kurmadınız mı?

yok cwm kullanmadim hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun dokunmatik ekrani haritaya döndü. Camini bulabilirmiyiz servise gitsem dunya para bayarlar. Yurt disindan da olsa parcasini temin edebilecegimiz bir yer varmi?
  • Arkadaşlar Malaysia General 2.3.3 rom yükledikten sonra ne 3g ne de 2g modu çalışmıyor sadece wi-fi ile internete girebiliyorum.Eski turkcell rom unda hepsi çalışıyordu.Turkcell servis ayarı için 2222 ye sms te attım yinede işe yaramadı.
  • sorun çözüldü.APN Turkey diye bişey indirdim marketten sorunu çözdüm.
  • iyi akşamlar arkadaslar
    t20 ye Huawei General 2.3.3 romunu yukledim ama bir türlü işcep problemini çözemedim
    varmıdır bi yolu??
  • Sitede alıntı yapma problemi olduğu için buradan yazıyorum.

Ekranı eBay'den alabilirsiniz.

APN Turkey için aylar önce ilk mesaja SSS'de yer vermiştim zaten.
  • 1) arkadaşlar merhaba blackberry 9300 kullanıyorum..onu satıp T20 almayı düşünüyorum..sizce değer mi ?

2) bu telefonun 2. el piyasası var mı..

3) arıza durumlarında sıkıntı yaşanır mı yedek parça açısından..

4) bu telefonu diğer operatorlerin sim kartı ile kullanmak mümkün mü ? (hiç kullanmadım bu tarz telefon sorumu mazur görün)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbourne -- 7 Nisan 2012; 15:07:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

twin şu original rom 2.3.5 root olayına bi el atmadın be kardeşim :)

Hocam CWM kurmadınız mı?

yok cwm kullanmadim hiç.

Hocam CWM kurmanız şart.

@melbourne

1) Satarsanız değer kaybı yaşarsınız ama illaki android olsun diyorsanız alabilirsiniz.
    2) Sahibinden de var biraz.
    3) Yaşanmaz KVK garantili.(Bölgelere göre Genpa ve c5 olabiliyor benimki KVK sorun yaşamadım)
    4) Evet SIM kilidi yoktur.

• T20ye Huawei kendi romunu yukledim. Cloud+ turu programlari nasil silebilirim?

• @ Twincharged Injection

çok teşekkür ederim ilgine..
  • Sim kartı değiştirdim,başka hat taktım..
    Turkcell'deki listeyi SD karta yedeklettim. Fakat bu sefer yeni karta aktarınca sorun çıkıyor ve iletmiyor.. Kapatmaya zorlamaya çıkıyor sürekli..

SD karttali listeyi nasıl aktarabilirim ?
  • Merhaba arkadaşlr bende bu telefonu kullanıyorum ama benim kullanığım telefonda şöyle bir sıkıntı var telefonun sürümü 2.3.5

kamera ayarlarına girdiğimde telde 5megapiksel kamera var ama benim kullandığımde 3 megapiksel gözüküyor

ayriyetten bildirimler bölümünde hiç birşey gözükmüyor ne wifi ne bluetooth nede başka birşey gözüküyor lütfen bana yardımcı olur musunuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

T20ye Huawei kendi romunu yukledim. Cloud+ turu programlari nasil silebilirim?

Upper

• quote:

quote:

T20ye Huawei kendi romunu yukledim. Cloud+ turu programlari nasil silebilirim?

Upper

Root yapıp root uninstaller ile.
  • Arkadaşlar cihazımı satma kararı aldım. 2. el düşünen varsa bana ulaşsın PMden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hard Coder -- 9 Nisan 2012; 16:51:22 >
  • şu cwm konusunu biraz açar mısın twinciğim

• arkadaşlar bu tel yeni aldım yoiga kurdum turkcelin yüklemerinden kurtuldum

wifi bluetoot filan görünsün diye güç yönetiminden wigdet ekledim ama bi sayfaya daha kurmuşum nasıl kaldıracam bir türlü bulamadım

birde tel çaldığı zaman sesi çok az çıkıyor bu yeni yüklediğim yoiga ile ilgilimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly_br

arkadaşlar bu tel yeni aldım yoiga kurdum turkcelin yüklemerinden kurtuldum

wifi bluetoot filan görünsün diye güç yönetiminden wigdet ekledim ama bi sayfaya daha kurmuşum nasıl kaldıracam bir türlü bulamadım

birde tel çaldığı zaman sesi çok az çıkıyor bu yeni yüklediğim yoiga ile ilgilimidir

Widgeti tutup sag alttaki cope at
  • Bu arada elimde bi resim var ekran koruyucu yapmak istiyorum. ama sadece tus kilidinin acildigi yerde olmasini istiyorum nasil yaparim? resmi tam boy kirpmiyor yaparken
  • quote:

şu cwm konusunu biraz açar mısın twinciğim

Hocam ilk mesajda var o dosyayı indirip cihazınızı pcye bağlıyorsunuz. Driverleri yüklüyorsunuz. YÜkle.cmd ile cihazınıza cwm kuruluyor custom recovery böylece root olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.