Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (247. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Beyler root un bir yararını göremediğim için unroot yapıcam ama nasıl? Açıklarsanız sevinirim.

Telefon unrootu ROM fabrika reset olmadan desteklemiyor. Reset ya da başka ROM atmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Beyler root un bir yararını göremediğim için unroot yapıcam ama nasıl? Açıklarsanız sevinirim.

Telefon unrootu ROM fabrika reset olmadan desteklemiyor. Reset ya da başka ROM atmalısınız.

Format kesin ccozumse atıyım bari. Birde root la yapabilecegim biseyler var mı formattan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Format kesin ccozumse atıyım bari. Birde root la yapabilecegim biseyler var mı formattan önce

Cihazın zil sesleriyle oynayabilir sistem dosyalarına erişebilir ve root isteği gerektiren programları kullanabilirsiniz bence kalsın sıkıntısı yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazın zil sesleriyle oynayabilir sistem dosyalarına erişebilir ve root isteği gerektiren programları kullanabilirsiniz bence kalsın sıkıntısı yok.

Peki bunları nasıl yapacağımı nerden ogrenicem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bunları nasıl yapacağımı nerden ogrenicem

İlk önce Root Explorer yükleyin kurcalaya kurcalaya bulursunuz.

• twin şu original rom 2.3.5 root olayına bi el atmadın be kardeşim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanslim

twin şu original rom 2.3.5 root olayına bi el atmadın be kardeşim :)

81. sayfada yazmıştım ben...
  • quote:

Orijinalden alıntı: algenist

quote:

81. sayfada yazmıştım ben...

bu yontem biraz cetrefilli ben update dosyasi kullanarak yapilan rootu soruyorum. ama saol yinede dostum.
  • Aslında,

ana konuya

1. sayfa da şu var
    2.sayfa da şu şu var
    3.sayfa da o var diye konu açılsa süper olur.. /:

• Arkadaşlar ben türkcell stock rom ile kullanıyorum.
    Son zamanlarda kendi kendine reset atmaya başladı. Genelde internette ve facebook uygulamasında gezinirken kapanıp açılıyor.

Neden olabilir?
    Garantiye mi vereyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordobereli452 -- 3 Nisan 2012; 20:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Aslında,

ana konuya

1. sayfa da şu var
    2.sayfa da şu şu var
    3.sayfa da o var diye konu açılsa süper olur.. /:

Adamlar ilk mesajı okumaya tenezzül ediyor mu diye bi sor. Bak bi sor.
  • arkadaşlar ben turkcell 2.3.5 rom kullanıyorum ama huawei rom kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakarvardar

arkadaşlar ben turkcell 2.3.5 rom kullanıyorum ama huawei rom kullanmayı düşünüyorum sizce hangisi daha iyidir ?

en iyisi dene yanıl yöntemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bordobereli452

Arkadaşlar ben türkcell stock rom ile kullanıyorum.
    Son zamanlarda kendi kendine reset atmaya başladı. Genelde internette ve facebook uygulamasında gezinirken kapanıp açılıyor.

Neden olabilir?
    Garantiye mi vereyim?

Ram dolunca boşaltmak için reset atar... Gorev yoneticisini veya taskkillerı kullanarak açık duran programları kapat ara ara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: albo

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

quote:

Verdiğim dosyalarla sadece status bardaki ikonlar değişmiyor.Resimde gördüğün yerler ve 1-2 yer daha.Mesela kilit simgeleri gibi.Kurulumu ise, CWM den "Install zip from SD Card" meusunden verdiğim zip dosyası gösterilerek yapılır.Beğenmediğinde orjinal dosyayı aynı yöntemle kurarsın.
    Bu dosyayı romdan aldığım 2 dosya üzerinde değişiklik yaparak hazırladım.Romlardaki bu dosyalar bir başka roma uymayabiliyor.Bazı romlara uyduğuda oluyor ama.Denemek lazım.Uymadığında ne olur.Status bar çalışmaz.Dolayısıyla çekerek açtığımız notification bölümüde açılmaz.Daha ciddi sorunlar olurmu bilmiyorum.Eğer farklı bir romda kullanacaksan, her ihtimale karşı önce, mevcut romunun CWM ile yedeğini al.

iki dosya da ceptsonic v2 ile uyumsuz çıktı açılış ekranında takılıp kalıyor

Kardeş bu dosyalar, her romun sistem klasöründe bulunan "framework-res.apk ve SystemUI.apk" dosyaları editlenerek yapılmaktadır.Daha sonra bu editlenmiş dosyalar CWM aracılığı ile orjinelleri ile değiştirilir.
    Görünen o ki bir romun bu dosyaları bir başka roma uymayabilir.Herhangi bir romun bu dosyalarının orjinallerini dahi editlemeden, olduğu gibi bir başka romun aynı isimli dosyaları ile değiştirirseniz yine aynı sıkıntıyı yaşarsınız.Yani sorun editleme değil, bu iki dosyanın romdan roma farklılık göstermesidir.
    İstiyorsanız, daha sonra CepTSonic içinde editleyip verebilirim.

Çok sevinirim vallahi. ceptsonic için yapmanızı bekliyorum o zaman. CepTSonic v2 den çok memnunum ve değiştirmek istemiyorum çok ikrama geçersiniz.

Bu dosyalar kitchen isimli bir site üzerinden editleniyor.Bu yöntemi kullanarak telefonuma bu dosyayı attığım sıralarda telefonun bataryası ile ilgili sorun yaşamaya başladım.Her zaman kullandığım şarj aleti ile telefonu şarj ettiğimde bataryanın doluluk oranı artacağına azalıyordu.Sadece evde duran daha yüksek amperli şarj aleti ve bilgisayar ile düzgün bir şarj elde edebiliyordum.Bugün "KURTALANLI" nickli arkadaşım da bu site üzerinden dosyaları editleyip kullanınca aynı sorun onun telefonunda da başladı.Bunun üzerine telefonuma orjinal dosyayı attım ve sorun çıkaran şarj aleti ile bataryayı şarj ettiğimde bu kez sorunsuz şarj olduğunu gördüm.Bu yüzden bu yöntemle dosya hazırlayıp kullanmaktan vazgeçtim.Başka yöntemler bakacağım.Başarılı olursam bunu da paylaşırım.Yani biraz daha beklemen gerekecek.

problem değil

• Beyler simdi benim telefon rootlu. Normalde sd karta atılamayan uygulamaları nasıl atabilirim?

• quote:

Beyler simdi benim telefon rootlu. Normalde sd karta atılamayan uygulamaları nasıl atabilirim?

Link2SD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Beyler simdi benim telefon rootlu. Normalde sd karta atılamayan uygulamaları nasıl atabilirim?

Link2SD

Çok sagol hocam gerçekten çok işime yaradı.
  • Peki beyler son olarak raminiz be alemde. Benim normalde 30 da duruyor. task manager widgete basınca 50 oluyor.
  • quote:

Hocam CWM kurmadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 245246247248249
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.