Şimdi Ara

### Turkcell T20 Ana Konu - S.S.S & Rom & Root & CWM & Diğer ### (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
21
Favori
317.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar suan hem ram bakımından hemde performans bakımından en iyi rom hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

Ama ben orjinal arıyorum malezya india bunlar orjinal değil sanırsam.

Ülkelere göre özelleştirilmiş romlar ama farkı yok. Sadece öyle yazıyor.
    Huawei 2.3.5 olanda taiwan rom diye hatırlıyorum.

Neyse ben en güncelini yükliyim 2.3.5 diğerleri 2.3.3 sanırım dediğin gibide pek bi fark yoksa gereksiz Önemli olan şuan şu Turkcell'in kasan programları.

İndirdiğim rom'un Dload Klasörünü SD karta atıp Yazılımı yükselt diyeceğim değil mi yükleme bu şekilde olucak sanıırm yanlışlık yapmıyayım :)
  • quote:

quote:

quote:

Ama ben orjinal arıyorum malezya india bunlar orjinal değil sanırsam.

Ülkelere göre özelleştirilmiş romlar ama farkı yok. Sadece öyle yazıyor.
    Huawei 2.3.5 olanda taiwan rom diye hatırlıyorum.

Neyse ben en güncelini yükliyim 2.3.5 diğerleri 2.3.3 sanırım dediğin gibide pek bi fark yoksa gereksiz Önemli olan şuan şu Turkcell'in kasan programları.

İndirdiğim rom'un Dload Klasörünü SD karta atıp Yazılımı yükselt diyeceğim değil mi yükleme bu şekilde olucak sanıırm yanlışlık yapmıyayım :)

Evet.

• 2 sorunum var.
    1. Uygulamalardaki reklamlar yüzünden kontörüm gidiyor bu reklamları nasıl kaldırabilirim?
    2. Wifi açıp kapıyınca 1. kuruş gidiyor.
    Şuanki kullandıgım rom cm7
  • Bu arada rom'u yükledim içi baya boş iyiymiş.Birazdan gmail hesabımı falan etkinleştiricem öyle böyle işte :)
  • Çözüldü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 31 Mart 2012; 23:14:37 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skynet

Konuya baktım bulamadım.

Arkadaşlar tercih edilen kayıt yeri SD card olmasına rağmen indirdiğim program vs. telefon hafızasına kuruyor ya da indiriyor ve hafızada yer kalmadı diyor.

Bunu nasıl çözebiliriz.

Bazı programlar mecburen telefon hafızasına kuruluyor. Şifre bilgisi kaydeden (Facebook, Gmail, Twitter vb.) ve Widgetlar mecbur telefon hafızasına kuruluyor. Sen SD kartı seçerek sadece önceliği değiştiriyorsun.
    Root yaptıysan dalvik cache'i temizle ve telefonu 4-5 kere yeniden başlat.

Teşekkürler cevaplar için.

Dün Malezya Rom kurdum Turkcellin gereksiz uygulamaları gitti.Fakat benim en çok işime yarayan şeyde gitti.

Hani t20 rom'unda ana ekranı yukrıdan tutup çekince wi-fi bluetooth veri akışı gibi şeyler çıkıyodu ya onları kapatıp açmak için.Bu rom'u yükleyince o da gitti geri getirmeninde yolunu bulamadım.

Birde malezya rom'unda menü geçişleri sağdan sola değilde yukardan aşağı sürüklüyosun o da pek hoş değil.

• quote:

quote:

quote:

Konuya baktım bulamadım.

Arkadaşlar tercih edilen kayıt yeri SD card olmasına rağmen indirdiğim program vs. telefon hafızasına kuruyor ya da indiriyor ve hafızada yer kalmadı diyor.

Bunu nasıl çözebiliriz.

Bazı programlar mecburen telefon hafızasına kuruluyor. Şifre bilgisi kaydeden (Facebook, Gmail, Twitter vb.) ve Widgetlar mecbur telefon hafızasına kuruluyor. Sen SD kartı seçerek sadece önceliği değiştiriyorsun.
    Root yaptıysan dalvik cache'i temizle ve telefonu 4-5 kere yeniden başlat.

Teşekkürler cevaplar için.

Dün Malezya Rom kurdum Turkcellin gereksiz uygulamaları gitti.Fakat benim en çok işime yarayan şeyde gitti.

Hani t20 rom'unda ana ekranı yukrıdan tutup çekince wi-fi bluetooth veri akışı gibi şeyler çıkıyodu ya onları kapatıp açmak için.Bu rom'u yükleyince o da gitti geri getirmeninde yolunu bulamadım.

Birde malezya rom'unda menü geçişleri sağdan sola değilde yukardan aşağı sürüklüyosun o da pek hoş değil.

Önceki sayfalarda onun çözümü vardı.

Menü geçişleri launcher ile alakalı. Markette envai çeşit launcher var.

• switch widget yuklesin hatta ben bisey kesfettim

yoigo room da

bos ekrana tıkladıgında,

widget ekle

guc kaynagını sec

o witidgetin aynısı orda var ama wifi yok o secenekte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

switch widget yuklesin hatta ben bisey kesfettim

yoigo room da

bos ekrana tıkladıgında,

widget ekle

guc kaynagını sec

o witidgetin aynısı orda var ama wifi yok o secenekte

O her rom'da var. Aylar önce söylemiştim aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

quote:

Orijinalden alıntı: albo

quote:

Orijinalden alıntı: cahit050

quote:

Orijinalden alıntı: albo

Verdiğim dosyalarla sadece status bardaki ikonlar değişmiyor.Resimde gördüğün yerler ve 1-2 yer daha.Mesela kilit simgeleri gibi.Kurulumu ise, CWM den "Install zip from SD Card" meusunden verdiğim zip dosyası gösterilerek yapılır.Beğenmediğinde orjinal dosyayı aynı yöntemle kurarsın.
    Bu dosyayı romdan aldığım 2 dosya üzerinde değişiklik yaparak hazırladım.Romlardaki bu dosyalar bir başka roma uymayabiliyor.Bazı romlara uyduğuda oluyor ama.Denemek lazım.Uymadığında ne olur.Status bar çalışmaz.Dolayısıyla çekerek açtığımız notification bölümüde açılmaz.Daha ciddi sorunlar olurmu bilmiyorum.Eğer farklı bir romda kullanacaksan, her ihtimale karşı önce, mevcut romunun CWM ile yedeğini al.

iki dosya da ceptsonic v2 ile uyumsuz çıktı açılış ekranında takılıp kalıyor

Kardeş bu dosyalar, her romun sistem klasöründe bulunan "framework-res.apk ve SystemUI.apk" dosyaları editlenerek yapılmaktadır.Daha sonra bu editlenmiş dosyalar CWM aracılığı ile orjinelleri ile değiştirilir.
    Görünen o ki bir romun bu dosyaları bir başka roma uymayabilir.Herhangi bir romun bu dosyalarının orjinallerini dahi editlemeden, olduğu gibi bir başka romun aynı isimli dosyaları ile değiştirirseniz yine aynı sıkıntıyı yaşarsınız.Yani sorun editleme değil, bu iki dosyanın romdan roma farklılık göstermesidir.
    İstiyorsanız, daha sonra CepTSonic içinde editleyip verebilirim.

Çok sevinirim vallahi. ceptsonic için yapmanızı bekliyorum o zaman. CepTSonic v2 den çok memnunum ve değiştirmek istemiyorum çok ikrama geçersiniz.

Bu dosyalar kitchen isimli bir site üzerinden editleniyor.Bu yöntemi kullanarak telefonuma bu dosyayı attığım sıralarda telefonun bataryası ile ilgili sorun yaşamaya başladım.Her zaman kullandığım şarj aleti ile telefonu şarj ettiğimde bataryanın doluluk oranı artacağına azalıyordu.Sadece evde duran daha yüksek amperli şarj aleti ve bilgisayar ile düzgün bir şarj elde edebiliyordum.Bugün "KURTALANLI" nickli arkadaşım da bu site üzerinden dosyaları editleyip kullanınca aynı sorun onun telefonunda da başladı.Bunun üzerine telefonuma orjinal dosyayı attım ve sorun çıkaran şarj aleti ile bataryayı şarj ettiğimde bu kez sorunsuz şarj olduğunu gördüm.Bu yüzden bu yöntemle dosya hazırlayıp kullanmaktan vazgeçtim.Başka yöntemler bakacağım.Başarılı olursam bunu da paylaşırım.Yani biraz daha beklemen gerekecek.

• arkadaşlar bende t20 aldım 1 ay önce tamire gitti geldi ancak hala bir sorunum var ne msj çekebiliyorum nede arama yapıbiliyorum yardımcı olabilirmisiniz diğer şeyleri çalışıyo ama
  • Turkcell hattımı kullandığım t20 de arayanı bekletme özelliğini aktif hale getirdiğim halde bir görüşme yaparken farklı bir çağrı aldığımda herhangi bir sinyal sesi veya bildirim alamıyorum ve 2. arayan kişiye benim hat sadece meşgul sesi veriyor yardım edecek arkadaşıma şimdiden teşekkür ederim.
  • sa

hocam bu operanın en son versiyonunu yukledim.
    oyle bir kasıyor ki anlatamam..
    yazılar silik
    alıntı yap diyorum,
    gidiyor sikayete giriyor..
    vs
    eksikleri asırı cok bende guncelledim.
    bana eski versiyonu lazım..
    nasıl bulabilirim:((
  • Google önceki versyonu yazarak bulmanızdan başka çare yok sanırım. Uygulama yöneticisinde opera'da güncellemeleri sil varsa onu dene. Ben varsayılan tarayıcıyı kullanıyorum.
  • quote:

Google önceki versyonu yazarak bulmanızdan başka çare yok sanırım. Uygulama yöneticisinde opera'da güncellemeleri sil varsa onu dene. Ben varsayılan tarayıcıyı kullanıyorum.

eyvallah hocam..
    oyle yapcam bakalım

burdanda opera kullanıcılara sesleniyorum.
    t20 varsa,
    yeni guncel surumunu kurmayın fena kasıyor :@

• Beyler root un bir yararını göremediğim için unroot yapıcam ama nasıl? Açıklarsanız sevinirim.

• quote:

t20 varsa,

aynen, kurmaz olaydım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Live4Me

quote:

t20 varsa,

aynen, kurmaz olaydım..

Bulamadım eski sürümünü sen bulursan bana haber verir msin (:?
    Ne berbatmış ya..

• quote:

Bulamadım eski sürümünü sen bulursan bana haber verir msin (:?
    Ne berbatmış ya..

bi dene bunu

http://www.apktops.com/opera-mini-web-browser-6-5-2.html
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.