Daha önceden hemen yan dairemdeki arkadaşımdan internet çekiyordum kablolu olarak hızımız gayet normal di 16 mpbs paketimiz vardı 14mpbs geliyordu hız.
Fakat bu sene kendi üzerime aldım interneti yine superonline ama ne saçmalıkki 16 mpbs paketim var en fazla 10 mpbs görüyorum bazen cok daha aşağısı olabiliyor.
Aradım superonline müşteri hizmetlerinin bana hattınız kötüdür dediler tüm kabloları değiştirdim sonra gelip baktı turk telekom piyasadaki en kaliteli kablo bu dedi degerlerde normal çıktı ölçümde ama net hızım hala düşük şimdide komsunuzla aynı hattı kullanmıyorsunuz dediler bana aynı kablo ile aynı telefon kutusuna gidiyor kablolar yanyana hatta acıp baktım. Bu sorunum 1 senedir düzeltilmedi hep salladılar ilgilenmemek için hep aynı bahaneleri söylüyorlar.
Bende bin pişmanım Ttnet den superonline a geçtiğim için..Ttnet de 14 mbit hız görebilirken superonline da hızım 8mbit e düştü..sorun hattımdaymış güyya.. bu gidişle yolun başındayken iptal ettiricem..parası neyse veririm artık