Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bi rest atın isterseniz hocam bende o mesajı yazdıktan 10dk sonra düzelmişti , mesajı şimdi düzenledim 900 üstü download geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500/1000 mbit tarifeden yararlanmak istediğim için aradığımda ROUTERINIZ desteklemiyor diyerek ROUTER kurulum ücreti kitlemeye çalışan Sansüronlayn hızlarım :)))

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
  • Ben de neden böyle bilmiyorum.

• 500/50 paketini kullanıyorum bende sadece upload hızı 100 mbps oldu, download hala 500.

• Bende bu şekilde. Fttb 500/50 üyesiyim.

• -Hiroshima- kullanıcısına yanıt

Şimdi toparladı biraz.

• Batman kullanıcısına yanıt

Tabi ki şans yok. Gigabit sandığımız port 100mbit çıktı. Kablo CAT 6, ağ paylaşım yerinde 1Gb/s yazmakta fakat gerçekte 100 Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek  Upload 100 olmuş sadece. Evet geçebilirsiniz diyen mh çalışanının yalanına kanmamış olduk.

• Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek
    LG8245X6-20 var ama alt yapı max 200 destekliyor 210 a 96 veriyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi3636 -- 17 Eylül 2022; 05:52:36 >
  • CGN Ip havuzun da olduğunuz sürece 1000mbit değil 100.000mbit verse yine kullanamazsınız anca testler de ana çıkışın hızını görür sevinirsiniz aslın da evinize o hızı vermiyorlar siz havuzdaki hızı görüyorsunuz bu da şöyle oluyor 50mbit kullanıyorsunuz speed testte hızınız 90mbit 100mbit görünüyor aslında alakası yok sizin hızınız belki 50mbit ten bile düşük oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 17 Eylül 2022; 7:15:9 >
  • Bende de hayla aynı hiç degismwdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece upload 100 oldu demek ki Superonline da boş bir balondan ibaretmiş. Aynı binada ttnet ile vdsl olarak da bu hızı alabiliyordum.Eve ethernet kablosu falan hikaye imiş. İyi oldu deneme fırsatımız oldu.

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

CGN Ip havuzu nedir? Bundan nasıl çıkarız ki geçek hızlara ulaşalım? Tşk...

• Yalan yok özlemişiz böyle ücretsiz kampanyaları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upload da 100 olmuş , downloadda tam 1000 mbps görmek için ;

- Modeminiz wi-fi 6 olmalı

- Kablosuz ağ kartınız wi-fi 6 yı destekliyor olmalı

- Modeminizin wi-fi gelişmiş ayarlarından 5 Ghz bandındaki kanal genişliğini 160 Mhz yapın (Çünkü defaultta 80 Mhz oluyor) . Ayarı yaptıktan sonra modemi yeniden başlatınız

- Kablosuz ağ kartınızın 802.11ax modunda çalıştığından emin olun , ayrıca kartınızın driverını en son sürüme güncelleyin

Böylelikle 5 mt ye kadar wi-fi kablosuz 2.2 Gbps çekecektir ve 1000 mbps yi tam göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antlion -- 17 Eylül 2022; 8:50:51 >
  • szr_trace S kullanıcısına yanıt
    VDSL kullanıyorsundur belki

• WiFi 6 ile son durum bu;

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    Dün geceden itibaren upload’ları 100’e çekmişler. Ben de test ettiğimde 1000/100 alıyorum. 1000/20 idi.

Geçen sefer pandemide 5mbps uploadu 20’ye çektiklerinde modeme reset atmadığınız sürece aylarca kullanmaya devam etmiştik. Umarım yine böyle olur :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iakten kullanıcısına yanıt

wow öylemi .:D o kadar acemice iş yaparlar mı ki? Modemi kendileri resletir toptan tüm superonline müşterilerinin?

• MordSithh kullanıcısına yanıt
    Ben kendi verdikleri modemi kullanmıyorum :)
    Keenetic giga var. Bir yerden sonra resetlemeden ip yenilemişlerdi ve hız düşmüştü ama baya bir süre uğraşmadılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıcak fırsat?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.