Şimdi Ara

Turkcell Superonline bu hafta sonu herkesin hızını 1.000 Mbps'ye yükseltecek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
2
Favori
29.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ülkemizin %99 u daha 100 megabit kaldırmıyor.

• Dedi 3 haftadır fiber altyapısında olan sorunu çözemeyen firma.

• 12 ay fttc kullandım. 5 dolarlık modemin parasını her ay aldılar ve ben gidip teslim ettim iptal ettikten sonra. eski sol kalitesiyle alakaları kalmadı sansuronline ayrıca kurulum ekibi hiç bir şey yapmıyor 1 m kablo vemekten imtina ediyorlar bun rağmen 500-600tl fahiş kurulum yazıyorlar

• arkadaşlar benim hızım hala aynı artmadı ayarlarda mı sorun var nasıl yapacağım

• Bugün test ettim. 1000 e 100 verdiler steam de 55 lik indirme yani 500mbit lik bir kullanım aldım. Epic 70 80 e dayandı o da 600mbit yapıyor. Sunucular şu anda 1000 lik indirmiyor. Alıyorsanız 500 lük paket alın maks %10 kaybınız olur. Hızları çok beğendim steam de ne varsa indiriyorum.

• Kullanamadıktan sonra1000 Mbit değil 1000000 Mbit olsa ne olur. Basit bir arıza için hergün aramama rağmen ekipleri gelmemekte ısrar eden bir kurum. Önce bayi ve çalışanlarına arızaya zamanında müdahale ettirmeyi öğretsinler. 04/09/2022 kopan fiberi 2 haftada tamir etmeyi beceremeyen bir kurum. Reklam güzel ama icraat sıfır. Uzak durun.

• Hızım 900 e 90 gözüküyor ama her şey donuyor rezil herifler sizin neyinize 1gigabit hız eski haline getirin milletin haftasonunu berbat ettiniz. Hiçbir yere giremiyorum sayfa yüklenmiyor bu nasıl 90mb yükleme hızı yalan YALAN!

• Krone K kullanıcısına yanıt

Türknet gigafiber atılımı yapmasaydı diğer firmalardan hiç gigafiber adına uzun senelerce hiç birşey duymayacaktın Türkcellde vardı ama ev kullanıcısına uygun fiyatı yoktu upload düşüklüğü de ayrı rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasını aldıkları 100 mbps interneti bile veremediler, serbest piyasa olsa, tümü batar bunların, yatıp kalkıp devlete dua etsinler.

• Aynı binada x numaralı dairede kullandığımız şirkete kayıtlı fiber hatları olmasına rağmen 3 hafta boyunca aynı binada kiraladığımız başka bir z dairesine , başka bir lokasyondaki şubemizi taşıyıp fiberi aktaramadık zira o adreste fiber alt yapımız yok diye bayağı ayak dirediler. Sonra fiber bağlantı kutularını açtık ki adresi yanlış yazmışlar. Dedik kutunuzda adres bu şekilde yanlış o nedenle oluyor bu durum. Tamam o zaman telekomu arayın da düzeltsinler dediler bu sefer. Neyse hallettik yarın arayıp randevulaşıp gelip bağlayacaklar. Bir telefon. Efendim orası mesken orada ticari abonelik olmaz. Peki dedik aynı binada başka daire de mesken ama şirket merkezimiz orada ve ticari abonelik var nasıl bağlayabiliyorsunuz. Netekim şubeyi taşıyıp 3 hafta internetsiz kalıp bu arada kullanmadığımız eski adreste kullanamadığımız bağlantıya da ücret ödemeye devam ettik. Lütfedip geldiler ve bağlantıyı yaptılar. Duvarı delip fiberi geçirmeleri için de uçları yetmedi kendi delicimizi ve uzun ucumuzu verdik arkadaşlara. Gelen çocukların da tamam iyi hoş kablo kanalı nasıl çekilir bir öğrenmeleri lazım saçma sapan bir işçilikle yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 18 Eylül 2022; 22:21:19 >

• 2 farklı lokasyonda denedim binanın altında fiber kutu vardı, 2side 100mbit upload/download'a çıkarılmış.

Demek ki binada kutu olan altyapılarda max 100mbit oluyor?

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt

kutu derken fttb ise öyle ftth ise 1000mbps veriliyor

• asıkk A kullanıcısına yanıt

Türkiye'de 2010 yılından beri 455 bin kmlik fiber altyapının 355 bin kmsi TTAŞ tarafından döşenmiş. Anlayacağın Turknet portakalda vitaminmiş daha..

https://www.btk.gov.tr/uploads/pages/arastirma-raporlari/fiber-altyapi-raporu-son-rev.pdf

• İstanbul Tuzla da, oturduğum mahallede hala 8 mbps hızla adsl alt yapısı sunabiliyor. Superonline önce İstanbul gibi bir şehirde bunu düzeltsin sonra 1.000 mbps leri vaad etsin.

• 50mbit down 10mbit up ver ping sansür olmasın ayda 200de ben razıyım

• Şu anda pazar akşamı indirme yapıyorum, vaat edilen 1000 mbit hız yok.

• yusuf683 Y kullanıcısına yanıt

FTTH var ve 1000mbit diye bir hız tanımlayamadılar.. Bunların olayında eve kadar fiber gelmesi bir şey değiştirmiyor belli ki. FTTHyi bile bükmüşler kalitesizlikleriyle.

• Krone K kullanıcısına yanıt

355bin km döşenen fiber kabloda niye bugüne kadar 1000mbit hız vermemişler? Niye simetrik upload hızları veremiyorlar? Niye gecikme değerleri tavanda? Portakalda vitamin olsalar da onlar da keşke niye dedirtiyorlar bunları kablo döşüyorlar da? Benim evime ftth'de geliyor niye hala altyapı 120 mbitler üstüne çıkamıyor bölgenin tamamında?

Burada neyi küçümsüyorsunuz, neyi büyütüyorsunuz neyin yarışına giriyorsunuz anlamak çok zor, tamamen elmayla armut olmuş, bu bakış açısı da zaten ona vitamin buna bilmem ne diyerek takım tutarak kötü hizmete en yüksek fiyattan mahkum kalıyor zaten topluca yapacağımız bir şey yok.

• Jet gibi iniyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.