Şimdi Ara

Turkcell superonline aşırı PİNG yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm

    Yıllardır turkcell adsl internet kullanmaktaydım internetimde yavaşlamalar ve kopmalardan dolayı çok kez müşteri hizmetleriyle görüştüm modemler değişti ayarlar yapıldı olmadı en son fibere geçersek düzeleceği söylendi. Fibere geçiş yaptık alt yapım yenilendi kablolar güncellendi hız problemim çözüldü haliyle fakat kopmalarım hala devam etmekte.

    İnternette dolaşırken aniden videolar kesiliyor kesiliyor sayfalar açılmıyor bi kaç yenilemeden sonra açılıyor sayfa. Özellikle online oyunları hiç oynayamıyorum zulaya giriyorum ping 10-20 arası gösterirken oynamaya başlar başlamaz 400 lere kadar çıktığını gördüm ve sürekli donuyor kasıyor hiç bir şekilde oynanılmıyor.

    Modemin civarında hiç bir sinyal kesecek alet yok modeme aşırı mesafem yok 2 defa modemim değişti daha dün yine gelip modem değiştirdiler portun yerini değiştiler bir sürü ayar yapıldı ama yok kopmalarım hala devam ediyor, modeme kadar gelen hatta kopmaların görülmediği söyleniyor fakat modem ile bağlantılı olan tüm cihazlarda kopmalar yaşıyorum sık sık. Çeşitli pc'ler denedim telefonlar denedim ama hepsinde problem devam ediyor kesintisiz kullanamıyorum interneti.

    Çok araştırdım taradım bu problemi yaşayanlar var ama çözen, çözüme ulaşan, kaynağını keşfeden bulamadım. Bu konuyla ilgili yardım edecek, yol gösterecek, çözebilen, tecrübesi yada yorumu olan varsa çok sevinirim. Bilgilerinizi beklemekteyim..







  • TT'ye yazacaksın tek sorumlu o... kasten yapıyor...
  • Güncel çekeyim bu problemi yaşayanlara belki örnek olur..

    Aboneliğimiz turkcell belirteyim tekrar.

    Müşteri hizmetleriyle yine görüşmeler yapıldı ya düzelsin ya ücret ödemeden iptal ettirmek istiyorum dedim ekip gönderildi baktılar yine her zamanki kontroller hikayeler ee sonuç dedim adam dediki bu sebepten abonelik iptali vermezler çünkü size vaad edilen garanti verilen hızlar bağlantılar kablolu bağlantılar için wifi kullanımında hiç bir firma garanti vermiyor gereken bütün işlemler yapıldı artık bizim yapacağımız bir şey kalmamış dendi. Ekstra çözüm olarak dışarda satılan frekansı yüksek bir modem alıp kurulu olan mevcut modemden kablolu bağlantı yapıp gerekli ayarlarıda yaptıktan sonra wifi bağlantısını 2. takılan modemden yaparsanız bu problemden kurtulursunuz dendi henüz denemedim modem arayışındayım eğer yaparsam güncelleme yaparım konuya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.