|
Kule modem mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Kule modem mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35KaanG -- 24 Eylül 2026; 20:33:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam merhaba, eve gidip becerebilirsem paylaşırım bunları :) Cihaz olarak, 2 adet cep telefonu 2 adet tablet 1 adet PS5 1 adet Nintendo Switch 2 1 Adet tv box homatics 1 Adet LG tv Ayrıca, elektrikli birkaç ev aleti. İnternet olarak yukarıda saydığım çoğu cihaz açık aktif net kullanıyorum. Mesela tv açık ve homatics te iptv yada tv+ kullanıyorum. O sırada elimde ya nintendo oluyor yada telefon. Modemin bulunduğu konum ile tv bulunan kısımda çekim gücü düşüyor. Homatics 250 mbt hız alırken, telefon 60 mbit alıyor. PS5 zaten en düşük veri alan. Turknet'te de öyleydi. Bir donma veya kasma yaşamadım günün herhangi bir saatinde. Yalnız yasal olarak TOD aboneliğim var. Maç günü TOD mantara bağlıyor. Bunun TOD ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yada ISS bant daraltıyor. Çünkü diğer internet alan cihazlarda sorun yok. TOD çok donuyor. Bakalım kablo çekeceğim yada modemi daha da araya alacağım. |
|
Hocam mobil hattınız Turkcell ise bir iki speed test yapın evin odalarında, superbox 5g de zaten aynı sonucu veriyor, bir önceki sayfada benim mobil ve superbox test sonucum var. Telefonun verdiği sonucu box da verdi benim için yani. Ek olarak Türk Telekom box da sınırsız paket var ama hız sınırı 300mbit, hattınız telekom ise yine evin çeşitli yerlerinde speedtest yapın az çok anlarsınız box'un da nasıl çalışacağını < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben internetten başvurdum 2 gün sonra arayıp saat 17 civarı evde olun dediler modemi kendileri getirdiler fişe takıp içindeki data hattına aktivasyon yapıp 5dk içinde çıkıp gittiler, ama Turkcell mağazasına giderek direkt modemi mağazadan teslim alma olanağı da var sanırım, data hattını orda aktive edip modemi verip sizi gönderiyor olabilirler siz de eve gidip fişe takıp direkt kullanıyor olmalısınız, öyle yapan biri varsa yol göstersin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bana da sadece 4.5G çıkıyor. Superbox 5G sayfasında "Superbox 4.5G aboneleri ise süre bağımsız Turkcell Uygulaması ve Turkcell Çağrı Merkezi üzerinden geçiş yapabilirler." yazmasına güvenerek 4.5G'ye başvurdum. 5G açıldığında geçiş yapmayı planlıyorum. |
|
|
|
AMD ATHLON II X4 640 AM3 3.0 GHZ---Biostar A780L3L AM3(DDR3) AMD---Palit GTS450 1GB 128 Bit DDR5---SEAGATE 500GB SATA III NCQ---Philips 221EL2SB/62 21.5" 5ms Dokunmatik Kontrollü Full HD Wide Screen LED Monitör---Vento TA-K52 400W Kasa---A4 Tech KB-8+OP-620D Multimedya Siyah Klavye + Mouse Seti
|
|
Türk telekom ilçe merkez ofise, ayağına çağırıyor. Gidince de şebeke kaldırmaz diyerek vermeme olasılığı yüksek. Vodafone sözde 5G veriyor ama hızı 35 mbps olarak kısıtlamış ve Turkcell 4.5G'den daha pahalı. Bunda da evde ve yanımda ayrımı var anladığım kadarıyla ama adresime sadece "yanımda" olan 35 mbps paket çıkıyordu. Turkcell'e dün başvurdum, bugün sabah hemen kurulum yapıldı. 4.5G 120 mbps hız veriyor. İlk gün için her şey yolunda. |
|
|
Vodafone hız sınırı var. Türk telekom sınırsız paket altında 300mbps hız sınırı var. Turkcell'in en büyük paketi 2TB kotalı olan ve 1.500 TL. Turk telekom ise kotasız 1750 tl. İptal ettiğim Turknet'in geçmiş dönem indirmelerimde hiç 2 TB yapmamışım. Aslında Turkcell bir bakıma sınırsız ve hız limitsiz veriyor. Ayrıca diğerlerinden de ucuza geliyor ve daha mantıklı gördüğüm için tercih ettim. |
|