Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
133
Favori
211.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahahüt süresi 2 hafta sonra bitecek 700 liralık sınırsız pakede 1250 TL diyorlar . Daha ucuza almanın bir yolu var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar superbox var 4 kişi kullanıyoruz, kullanıcıları internet tanımlama yapılabilir mi, mesela bağlanan a kişisine 40 gb, b kişine 30 gb gibi

• Şu anki fiyatlarla alınır mı sizce? Ne diyorsunuz arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    15 Mbps için değmez bence.

• 400 gb için hocam

Yine fazla hocam bence, aciliyeti varsa ve bölgeniz de ki diğer operatörler yeterli verim veremiyor ise, o zaman değerlendirilebilir.

• Hep paylaşım yapıyordum telefondan ama telefon paketleri de aldı başını gitti bunu almak daha avantajlı gibi geliyor ama bakacağım

• Arkadaşlar yeni eve taşındım Turkcell fiber yoktu 15 mbps herşey dahil sınırsız 249 tl sizce alayım mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rgsxmetin kullanıcısına yanıt
    249₺ ise hiç bir şey kabul edin.

Eski müşteri misiniz hocam?

• rgsxmetin kullanıcısına yanıt

Hangi altyapı üzerinden veriyorlar? Altyapı varsa başka seçenekleri değerlendirin derim 15Mnps çok düşük bir hız.

Altyapı yok diye alıyorsan Türk Telekom Magnete bak öncelikle.

• arkadaşlar bu superbox nasıl iptal edebilirim? sözşeme 24 ocakda bitiyor annemin adına, farklı adresde kullanıyorum. online iptal etme seçeneği var mı?

• Herkese merhaba. Eski superbox kullanıcısıyım. Yeni taşındağım yerde altyapı yok. Şuan için en avantajlı hangi operatör hizmet vermekte? Superboxın limitsiz paketi çok yavaş ve çok pahalı

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt

Bölgende yerel bir Airfiber firması veya o tarz bir hizmet varsa direkt onlardan hizmet al. Yoksa mecburen türk telekom magnet alacaksın 12Mbps sınırsız 400TL taahhütsüz.

• murattekno kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerini ara iptal etmek istiyorum de hallederler. (Hat sahibi konuşmalı)

Veya gidin o data hattının numarası neyse o numarayı bir operatörün faturasızına numara taşıma yapın. Sıfır faturasız hat almaya kalksan çok pahalı ziyan olmasın hat 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-99BBC08B3 -- 27 Aralık 2023; 23:43:27 >
  • Hocam teşekkür ederim, tt sınırsız varmış 400 tlye ona geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu? Onun için de tekrardan data hatta ödemesi mi yapmam lazım

• murattekno kullanıcısına yanıt

Evet magnet için numara taşıma kabul etmiyorlar mecbur yeni hat olacak yine. Sene başı gelmeden al %60 zam geliyor yeni hat vergilerine.

• Hocam 400 640 mi olacak yani, bir de bugün gitsem yetisir mi? Başvuru bugün olsa kaç güne onaylanır

• Yeni hat ücreti 400TL civarı o 700 civarına çıkacak. Tarifeye zam gelir mi bilmiyorum.

Geçen sene de 180 den 400e çıkmıştı, şuan başvursan yetişir mi emin değilim şansını dene.

• hocam bugün başvuruya gittim, modem yok diye başvuru yapamadık tt bayisinde. kesinlikle yılbaşına kaldı :( gerçekten üzücü ya

• 
Sayfa: önceki 585586587588589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.