< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (586. sayfa)

-
-
Yine yoklarım ancak bayide çalışan bu bilgiyi verdi. Maalesef size magnet satamıyoruz dedi. Bunun haricinde altyapı gelene kadar hiçbir alternatifim yok sanırım?
-
Telekom veya turkcelden data hatti alirsin 100-200 gb kotali mobil wifi paketlerini kullanirsin taahhutsuz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim, araştırayım bunu.
-
Telekom cep magnet paketi alabilirsiniz faturasız bireysel.turktelekom.com.tr
Cep Magnet 300 GB Paketi | Türk Telekomhttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturasiz-paketler/mobil-wi-fi-300-gb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Faturasiz bu var turkcellde (bunlarin faturali olani da var)
https://m.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardaninternet/faturasiz-mobil-wifi-aylik-200-gb
Diger gb paketleride bum.turkcell.com.tr
Bilgisayardan İnternethttps://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/bilgisayardaninternet/hazir-kart
Telekom istersen yukarda faturasiz cep magnet atmis arkadas ona bakabilirsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cevaplarınız için teşekkür ediyorum, sağolun. Bu paketler mantıklı geldi, altyapı çalışması bitene kadar yeterli olacaktır.
-
40 eur ediyor, avrupada bu paraya sınırsız 5G var.
-
Ona bakarsan dibinde kktc var.adamlar zıkkımın kökü ve tütün ürünlerinde devlet vergi almıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vergi alınmıyor değil sadece ötv saçmalığı yok, normal ülkelerde ötv zırvalığı olmaz. verginin özeli mi olur be
-
Türkiye özel bir devlet😏
Superbox aboneleri altyapı gelince turktelekom üzerinden fiber abonelik yapabiliyor mu? Cezasız? gb limit var yetmiyor 535tl.
-
Arkadaşlar birşey soracagım. Tanıdıgım birisi superbox için bayiye gitmiş ve yapilan sorgulama sonucu vermemişler. Yasal takipte borcu oldugu için. Böyle birşey var mı?
-
Bildiğim kadar kara liste olanlara hiç bir işlem yapılamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gün sonra taahhütüm doluyor, 400Gb’ye 390tl ödüyordum. Uygulamadaki teklifler hic cazip değil, iyi bir teklif almanin yolu var mi acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Superbox Turcell 250 GB Kota 635 lira diyor bu para yıllık mı, aylikmi acaba? Ve bu 250 GB her ay yenileniyormu yoksa tek seferlikmi? cevaplarsaniz sevinirim.
Aylik 635 tl her ay 250 gb kota
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul'da çekim gücü iyi olmasına rağmen max 30 mbits alıyorum aynı durumda olan var mı?
kotalı olan paket hız sınırlamalı değil. cihaz'ın markası huawei dün kurulum yapıldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrelst -- 25 Ekim 2023; 16:28:45 > -
bugünler de çok iyi çekmiyor.
-
250 gb 500 tl.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X