< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (580. sayfa)

-
-
Arkadaşlar b535 redbox modeme imei atılıyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba yardımcı olmak isteriz efendim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yardımcı olmak isteriz derken, göreviniz veya konumunuz nedir hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2023 yılında 799 tlye 15mbps internet
altyapı olsada 230 tlye turknetten 1000 mbps limitsiz alsak
bir eve taşınmadan önce ilk fiber altyapısı var mı ona bakıcaz anlaşılan. yazlık yerdeyim bu saçma şeyler hariç alternatifim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 31 Mart 2023; 22:10:56 > -
Fazla kullanmayan insanlar varsa 100 GB bana yetiyor.Türkcell Süperbox eskiden güzeldi şimdi devamlı zam geliyor ileride ne olacağı belirsiz.
www.teknosacell.com
Tekno Wıfı 100 GB | TEKNOSACELLhttps://www.teknosacell.com/tarife--paketler/ek-paketler/tekno-wifi-100-gb -
Zamanında bunlara düşmüştüm. Allah'a şükür TürkNet GigaFiber getirdi. Her ay paşalar gibi 160-170TL ödüyorum. En az 500-600mbpsyi görüyorum. Modemi değiştirsem rahat 1gbpsyi görür ancak gerek yok. Bu da iş görür, aç gözlü olmaya lüzum yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyice tekel oldular ve kafalarına göre fiyat belirliyorlar. altyapısı olamayanları sömürüyorlar.
-
Tak çalıştır ile diğer normal paketlerin ne gibi farkı var acaba ?
Soygun var!!!!
Telefonda 150 mbps alırken superbox 15 Mbps hız veriyor aynı yerde. Yani superbox da 10 kat hız kısıtlaması mevcut. Ama mecburum altyapı yok gelecek gibi de durmuyor Turktelekom sağolsun. Diğer operatörlerin de durumu ortada.
Hocam hangi tarifedesiniz. Superbox un sınırsız tarifesine hız sınırı koymuşlar. 15 mb. Sorun o olmasın. Yoksa 250 GB'lık bizde var mesela. Telefon kadar hız alıyor.
Arkadaşlar 10 m bit sınırsız tarife devam ediyor mu ücreti ne kadar?
-
Etmiyor. Eski aboneler taahhütsüz devam ediyor.
400 lük paketi kullanıyorum bölgesel sınırlar olabilir. Telefonda sınır yok ama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tak çalıştırda modem kullanıcının oluyor.
bizim olmasının bir anlaamı var mı ,işe yarıyor mu peki hocam ?
-
Bilmiyorum iade etmekle uğraşmazsın en azından.
doğru :)
-
Etseydi onu bari alırdık..
15 Mb hıza 700-800 tl para istemek nedir arkadaş yıl 2023. Başka alternatif de yok ülkede taşınabilir limitsiz internete. Bu telekom ne boka yarıyor acaba niye yapmıyor böyle bir şey. Alt yapı yok deyip milleti bu çağda internetsiz bırakmayı çok iyi biliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X