Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.890
Cevap
134
Favori
205.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayır etkilemiyor geçen yıl aralık ayından beri kullanıyorum
  • Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir anten almıştım bunun denemesini bir çok kez yaptım. Normalde superbox evin balkon camında duruyordu. 20-30 mbps hız alıyordum. Anteni aldım balkon camına koydum tekrardan hız yine aynı. Sonra çatıya çıktım anteni başka yere koydum 50 mbps hızı aldım. Orada durdu bir kaç gün.

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★

Sonra buradan hep 50 geldi bende kendi kendime dedim daha iyi olmasın lazım terasın başka bir yerine anteni koydum ve 2 saat aralıklarla hıztesti yaptım ve sonuç başarılı. 100-150mbps hız alıyordum. Sonra uydu antenciden. 35tlye uydu ayagı aldım. 20 tl 2 demiri kaynak yaptırdım. 10tl dübel vida aldım.
    Eve geldim kurulum yaptım. Cat 6 dış ortam kablosu bende vardı (aynı yerden havadan internet alıyordum) onun kablosunu kullandım. Montaj yaptım ve geçen hafta 2.el donanımhaberdeki TPLİNK ARCHER C9 V1 router i Naten isimli ustad tan aldım. Sağolsun hemen mesajlara geri dönüş yaptı. Tekrar teşekkür ediyorum.
    Orta kata bu router ı bağladım. Ben elimden geleni yaptım. Haftaya Elektirikçi arkadaş gelip kabloları düzenleyecek sadece.

Kısa özet; Anten konusundan eğer çatıya koymak gerekiyorsa superbox ı anten alıp anteni koymak daha mantıklı çünkü kapalı alanda yine çekmiyor
    Baz istasyonuna uzaklıgım -110 falandı. Antenle birlikte -89 a geldi. Yani 90-100mbps hız aldım ekstradan. Bana yaradı. Şimdi yeni fotoları yolluyorum

www.baglan.com.tr
    Ürün:xpol-02
    Fiyatı:155€ +kdv

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Olmuş mu

• .

• Baglan.com.tr den aldım
    Ben yerin sahibi falan değilim reklam olsun diyede yazmadım. Son tüketiciyim. Bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Ürün pahalı bir cihaz oldugu için sormakk istediğiniz birşey varsa sorun çok para çünkü yazık günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: dark22

Olmuş mu
    Hocam ekstradan 100mbit hız almak kesinlikle değer yaptığınız iş ve harcadığınız paraya. Benim çatı ile mesafem uzun ev müstakil değil ondan Superbox u koyacabileceğim güvenli bir alan bulamadım kafamda henüz, yoksa bende düşünüyorum.
  • dark22 D kullanıcısına yanıt
    Bence başarılı bende hız sınırsız paket kullansam alır kurardım ama 20mbps paketi kullanıyorum genelede 4.5 ve 3G de aynı hızı çoğu yerde alıyorum

Burda modem tavan arasında ısınabilir ona dikkat edin birde yagmıur vs modem yatay olursa daha çok ısınıyor havalandırma delikleri alt ve üstte

Wifi sinyal yansıtma antenini takmanıza gerek varmıydı sadece alıcıyı taksanız olabilirdi,

• Sınırsız superbox alıp memnun olmayan devretmek isteyen yada satmak isteyen varsa talibim 279 liralık paketti sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hem de on numara olmuş elinize sağlık. Ben de sınırsız paketteyim ve müstakilde oturuyorum. Superbox üst katta eve sonradan dahil ettiğim balkonda en uçta duruyor. En iyi sinyali burada alıyorum. Alt katta, dışarıda vs daha iyi sinyal hiç alamadım yani üst katta olmak önemli. Powerbankle çalıştırabildiğim kablo yeni geldi, ben de bir çatıya çıkıp deneyeyim. Sizin için sevindim emeğinizin ve harcamalarınızın karşılığını almışsınız bence, güle güle kullanın.

• falls F kullanıcısına yanıt
    Orta katta çok cihaz var ve uygun a geldi bu cihaz(router)

• ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum

• Yayın yapacaksanız, kotasız 20/5 paketteki 5mbps upload sıkıntı olabilir.
    Onun yerine hız sınırsız ama kotalı paketlerden alırsanız uploadunuz (yaptığınız teste istinaden) 40-50mbps olacak.
    Daha kaliteli yayın yaparsınız.
    Ustadim hayirli ugurlu olsun cok guzel bir calismayla iyi hir is cikarmissin benim gozlemledigim sadece iki anten kablosunun baglanti kisimlarindaki soketler birbirine deyiyor gibi gorunuyor onlar birbiriyle etkilesime gecebilirler bir digeri de modemin sicak havalardaki sicakligi ne durumdu onu da bir kontrol edersin ellerine saglik

• tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    Onda da kota sıkıntısı var. Bir yayında kaç GB yiyecek onun tespiti lazım. Statik İP vermekte gerekiyormuş daha sağlıklı olması için. Ekstra ona da ücret vereceğiz. Baya sıkıntılı durumdayım. Bulunduğum yerde VDSL varmış bugün nakil yaptırdım. Gelen arkadaş var dedi. Müşteri hizmetleri her şeyden bihaber. Gidip Telekomla görüşeceğim. Eğer bağlatamazsak Süperbox deneyeceğiz.

• Sınırsız superbox satın alınacaktır satmayı düşünen olursa yazabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: zerkara

PS4'te FIFA19 oynayan var mı 2 gündür oyunda hızlanma sorunu yaşıyorum. Bu sebeple superbox'a başvurmayı düşünüyorum. Pingler yüksek duruyor FIFA'da da yurtdışı sunucularına bağlanacağımız için sorun yaşamak istemiyorum. Deneyen oynayan varsa bilgilendirsin lütfen.
    Bende ttnet 50 mbit kullanıyorum bıktım.

Sırf fifa için almayı düşünüyorum superbox u.

Siz ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz?

• Panamalı Hasta kullanıcısına yanıt
    Ben memnunum hemde çok

• quote:

Orijinalden alıntı: dark22

Ben memnunum hemde çok
    Sirf fifa için geçeceğim. 50 mbiti bırakıp geçmeye deger mi hocam?

Bütün maçlar kağnı gibi bunaldım artık.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.