Bildirim
Turkcell Sarı kutu Turkcell com tr de indirim (19. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
aksesuar alan yokmu :) _____________________________ -
Aldım sonunda beyler deneyin _____________________________ -
Yaptığınız kampanya batsın, puan gitti ama ortada ne kod var ne de hoparlör .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Thema
Aldım sonunda beyler deneyin
uygulama web cep hangisinden bende hiçbirinde olmuyo_____________________________ -
Hala hata veriyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ | AMD Ryzen 5 5500 3,6GHz@4,2GHz | MSI B450M Mortar Max | Sunbeam Core-Contact Freezer | Adata XPG Gammix D10 32 GB DDR4 (4x8GB) 3000MHz@3200MHz | AFOX GeForce RTX2060 SUPER 8GB@1,65GHz-14,0Gbps | | Philips 27" 273E3LHSB/00 1ms | Corsair Carbide Spec-05 550w | Kingston 500GB A2000 M2 SSD(R:2200-W:2000)|
| Asus TUF A15 | AMD Ryzen 7 7735HS 3,2GHz@4,8GHz | 32 GB DDR5 (2x16GB)4800MHz | GeForce RTX4050 6GB 140W | 15.6" FHD 144Hz AUO | Crucial P3 Plus @1 TB M.2 SSD | -
web hocam _____________________________ -
-
arkadaşlar ödeme ekranın 2 kere geldim ancak 90 tl diyo indirim uygulanmış hali sepette 9 gösteriyor ödemede 90 tl yazıyo _____________________________ -
az önce sistem açıldı ama ödeme ekranında tekrar hata verdi. _____________________________ -
Ödeme ekranına geldik 99 tl yazıyo diye çıktım şimdi yine giremiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nerde 9 tl lik indirimler _____________________________ ***2007-2022 yılları arası bu sitede yazdıklarımın tamamen hayal ürünüdür.***
AMD Ryzen5 2600; ASUS RTX 3060, LG 32GN600B; 26 GB Kingston Ram -
Kod alımları bitti galiba doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sepette 9 tl gösteriyor ödemede 90 tl oluyo nasıl iş _____________________________ -
Şikayetvar dilekçelerini hazırlayın _____________________________ -
Alabilen varsa buyursun kod:6982326 _____________________________ -
Nasıl olmuşsa bir tane Iphone 7 ve şu bahsedilen hoparlör sepetime eklenmiş kendim eklemediğim halde
Daha ilginci Iphone X almak istiyorum ama hoparlör bir türlü silinmiyor sepetten
Puan alıp Iphone X almak istesek bile sepet ilerlemiyor mu acaba deneyen arkadaş varsa yazabilir mi?_____________________________ -
Harbiden hıyar çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: selamigrmz -
Masaüstünden, turkcell hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim. İlk seferde aldım. _____________________________ -
Sepeti uçurmuşlar bu sefer. Yapacakları işe...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X