Şimdi Ara

Turkcell Pişmanlıktır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
1
Favori
12.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
104 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anladım .En iyisi işimizi halledip bir an önce çıkmak :) Yalnız dediğim gibi, bu sorun sadece Turkcell'de daha ağır basıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..

Primle çalışıyorlar hocam ne kadar faturalı hat telefon satarlarsa prim alıyorlar o yüzden insanın gırtlağına yapışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle..Yalnız Turkcell'de daha cihaz alanı görmedim :) En çok Türk telekomda cihaz satılıyor..Emekli amcalar maaşallah j serisi samsunglar :) peynir ekmek gibi satılıyor..Hayranım onlara neler gördüm neler komedi resmen :) :)

• Lene kullanıcısına yanıt
    Valla kendim bizzat içinde bulunduğum için bundan çok eminim diğerlerinde durum nasıl bilmiyorum ama üç aşağı beş yukarı onlarda da aynıdır.İki türlü bayi vardır.Birincisi bireysel prim ile çalışanlar.Adam ne kadar satarsa o kadar para alacağı için kene gibi yapışır vücudunuza bir anda :D Diğeri havuz prim olan bayilerde herkesin sattığı ortak toplandığı için asist gol olur.Kapının girişinde biri karşılar sizi sonra vereceğiniz cevaba göre size en iyi satışı yapacak kişiye yönlendirir bilerek.Argo tabiriyle kimin kucağına düşeceğinizi gösterir :)
  • Turkcell kullanıcısı olarak Turkcell'e laf ettirmem.

Standart bir prosedürü uygulamışlar size, gidin başka bir yerden alın telefonu. Ki zaten devlet insanlar telefon alamasın diye taksit yasağı getirdi.

Ankara konusunda çok çok haklısınız, Ankara'da telefon çekmiyor, orada çalışırken iğrenmiştim resmen Ankara'dan, diğer anlayamadığım olay ise her tarafta direklerde çirkin çirkin baz istasyonu olmasına rağmen durumun böyle olması çok iğrenç.

Aylık 60 lira veriyorum ancak hiçbir zaman beni yolda koymadı, köy yollarına çok girip çıkarız, oralarda iki tepenin arasına girince vs haliyle çekmiyor ama oraya gelene kadar da diğerleri yarı yolda ölürken turkcell en az 3g çekiyor.

Diğer bir yandan benim turkcell'i bırakmam imkansız, imkansız çünkü sırf fizy ve dergilik uygulaması için.
    Aylık okuduğum dergileri normalde alacak olsam zaten 80-90 lira vermem lazım.
    Az önce de mesaj geldi, paketimin yenilenmesine 5 gün kalmış ve 1680 mb internetiniz kaldı diye uyarı geldi, cuma olduğunu hatırladım salla kazanı açtım sağolsunlar haftalık 4 gb internet gönderdiler.

Ki şöyle de bir durum var; bir kaç ay önce arayıp 'internet paketinizi 2 gb daha ücretsiz olarak arttırıyoruz güle güle kullanın' demişlerdi, ondan önce yine arayıp 'turkcell içi konuşmak sizin için artık sınırsız oldu' dediler...

Ki muhtemelen bu kadar övmemin nedeni az önce 4 gb hediye etmiş olmaları sanırım, daha önce de aynısını yapmışlardı, cidden mutlu ediyor adamı

• Noxco kullanıcısına yanıt
    sorguyu nasıl yapıyoruz?

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Turkcell web sitesine girin, ürün ve hizmetler kısmından Akallı cihazlara girin, her hangi bir telefona tıklayın, hemen ortada KREDİNİZİ SORGULATIN çıkıyor, ona basın, sms olarak gelir.

Bu arada benimkini sıfır lira yapmışlar :)
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Bilgi için tşkler..Peki neden sıfır lira ? Başka deneyen varda yazsın bakalım ne çıkacak..

• Lene kullanıcısına yanıt
    Hiç bir bilgim yok. Ve durumu olumsuz etkileyecek benim bildiğim hiç bir durum yok. Ne icra, ne geciken borç ne de başka bişey. 400 liraydı ilk hat açıldığında, 3 ay sonra yükselir diye beklerken 5 liraya düşürdüler, şimdi de sıfır lira :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dondaki fren izi -- 6 Ocak 2018; 2:7:34 >
  • O , sizi faturalı hatta geçirelim, kontörlü de 2 ay sonra fiyat artmayacağının garantisi yok teklifine "hayır" cevabı sonrası elemanın surat ve moral düşüşü ..Anlayamazsın

• ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Findeks notunuz kaç?

Findekste açık takibiniz varsa ( ilk sayfada takibe alınan bakiye olarak görülür. ) vermezler. Bazen bankalar borcunuzu kapatsanız bile oradaki satırı guncellemeyi unutuyorlar.

• quote:

Turkcell Bayilerinde bir şey dikkatimi çekiyor..Elemanlar giriş'de bekliyor, hepsi orda sanki avını bekliyor gibiler..Geçen girdim hemen buyrun buyrun .daha önceleri hazırkart kullanıyordum ..TL yüklemek için girdim .hemen eleman kasanın yanında, bana faturalıya geçirelim falan diye resmen baskı yapıyor..Hayır!! İstemiyorum diye çıkışdım gitti yanımdan...Bunları nasıl şikayet edebiliriz acaba..Sizde bakın bayilere nedemek istediğimi anlayacaksınız...Diğer operatörler'de bu yok gibi bir şey.Vodafon'da yanına bile gelmiyor..

Bütün bayilerde kota vardır. Telefon satışı,faturalı hat satışı,internet satışı gibi personel kendi adına ben hizmet yaptırdım diye yazdığında ay sonu para alıyor daha doğrusu ekstra prim. Bu sadece turkcell de değil bütün bayilerde böle. Yoksa onlar fatura ödeyecek olsan dönüp yüzüne bile bakmazlar tamamen prim için.

• Araba falan mı aldınız o fatura ne öyle

• 2 mobil hattım ve dsl internetim için yaptığım ödeme aylık 140 tl civarı. Bir iPhone aldım 6000 lira daha limitim varmış. Finansal durumunuza daha çok bakıyorlar demekki. Fiyatlamaları gerçekten insafsız ben kampanya olmasa almazdım.

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    turkcell millete attığı fizy gölü hakkında ne diyon millet paketin icinde fizy ucretsuz diye tahattut verdi simdi 4tl para istiyor şarkılar 30 saniye yapmış

• kredi verip vermemek şirkete kalmıştır önce bunda bi anlaşalım

sonra şunu anlayalım, peşin parayla alamayacağın telefonu alma kardeşim

ekmek değil su değil

1.000liralık xiaomi samsung vs de iş görür...

peşin para iphone x alacak durumu olan nice tanıdığım a3 j7 redmi 3 kullanıyo

bende de huawei p9 lite var 2016

turkcell vs suçlu değil, operatöre muhtaç olmaman lazım bu senin suçun birazda...

• sınav_testmis_kanka S kullanıcısına yanıt
    merkezlerde turktelekom açık ara önde

kırsal kesimlerde ise turkcell önde köylerde cok işiniz yoksa ayda bir şehir dışına çıkıyorsan en iyi turktelekom .ama son zamanlarda forumda görüyoruz vodafone hızı şehirlerde baya yükseltmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutalvarol -- 6 Ocak 2018; 9:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutalvarol

bu kadar turkcele para verecegine vodafone ver en azindan face youtube instagram twitter izlesene aklina gelebilecek hersey ucretsiz ayriyete 20 gb veriyor seni bas ustunde tutar vodafone

Oturduğum ve çalıştığım yerde turkcell 4g hızında 8mbit i zor geçiyor.

Şehir içine varınca ancak 50mbit görüyor.

Turkcell aynı konularda 100-140 mbit arası hız veriyor.

Ne oturduğum, ne de çalıştığım yer şehir içine çok uzak değil.

Şehir içi tam ortada kalıyor, buna rağmen yavaş.

Milletin telefonu düzgün çekmiyorken ben 3g bağlantısıyla internete giriyorum.

Ne kadar ekmek, o kadar köfte durumu var biraz.

• quote:

Kardesim tl yüklemek için hiç bayilere ugramiyorum artık. Her yerde Şok,a101 felan var.Mantar gibi türediler zaten.Giriyorum ve temassız ödemeyle yukletiyorum liramı.Hem de kampanyalardan faydalanıyorum.Sicak fırsatlara bakarsan zaten kampanyaları görürsün.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.