Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erAn_ , kilecerme Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.404
Cevap
833
Favori
1.569.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
221 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hattım Cumartesi açıldı. Henüz salla kazan yapmadım.

Artık her Cumartesi mi olacak bende?

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Şu an GNÇ Fırsat Mega paketini kullanıyorum. 3 ay sonra taahhütüm bitecek. Arayıp GNÇ Mega 18GB’ı 84₺’ya önerdiler. Faturasıza geçip bu işlemler ile ben de Akıllı Platinum 25GB 79₺’ya geçebilir miyim? Kaç gün sürer? Son 3 ay kala faturasıza geçilebilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Iypntfa I kullanıcısına yanıt

selam tekrar. bugün aradılar 532'den. akıllı 15 paketini veremiyorlarmış ama faturasızdan faturalıya geçmediğim için. ama siz bu geçiş olayıyla hiç uğraşmayın, size akıllı 15 in aynısını (süper bol 15 gb her yöne 1000dk 15 gb, 300 sms) 59.9 a verelim dediler bende tamam deyip geçtim sonunda. elinize sağlık :) iki paket arasındaki tek fark birinde 1000 diğerinde 300 sms var ama senede belki 1 tane sms atıyorumdur en fazla :)

• cali4nication C kullanıcısına yanıt

en büyük fark... bu dediğiniz pakette akıllı durma özelliği yok, dikkatli olun paketiniz bitince kullanmaya devam edersiniz sonra sürpriz olmasın???

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

buna hiç dikkat etmemiştim. paket kullanımları %80 ve %100 olunca sms geliyormuş benim eski paketteki gibi. zaten akıllı paketleri veremedi sistem hata veriyor dedi kapattık telefonu. 2 3 saat sonra başkası aradı o da veremedi. hata veriyor sistem dediler. dikkatli kullanacağız demekki :)

• kaybolanpena kullanıcısına yanıt

Taahhut bitmesine 29 günden az kalmadan paketten çıkarsanız cayma bedeli çıkar. 3 ay kala caymak zarar ettirebilir ama 1 ay kala cayma bedeli en fazla 20-30 TL ise git/gel yaparak belki Akıllı Platinum kazançlı olabilir. Faturasıza gitgel yapmadan turkcelden direk geçerseniz 35 TL ücret yansır ve faturasızda 30 gün dolmadan faturalıya geçemezsiniz. GitGelde ise 30 gün süre kısıtı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Turkcell'de Salla Kazan Turk Telekom Sill Süpür gibi değil. Turkcellde hattın açıldığı an o haftanın Salla Kazanı hazırdır. Ayrıca her paket yüklediginde ve doğum günlerinde ek Salla Kazan hakkı verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Tamam hocam, çok teşekkür ederim. TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK 

• Bugün Turkcell bayiisine hattımı başka operatörden hazırkarta taşımak için gittim.(Platinum akıllı 25 paketi için) Oradaki personel söylediğiniz pakete hazırkartta 45 gün kalma koşulu ile geçebilirsiniz dedi ben de hat açıldıktan sonra do ya girip geçiş yapılabiliyor deyince ısrar etti geçemezsiniz şubat a da kalınca o fiyattan alamazsınız dedi bende geçirin hazırkarta kaçarsa kaçsın dedim . Bilmesek geçiş olduğunu inanacağız...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heralde yeni trend çıkmış şu şekilde : Taahüdümün bitmesine 2 ay var ve 54 TL ödüyorum. Yeni dönem için teklif geldi 69 tl daha uygun bir paket yok. Kabul edeceğim fakat teklifi şimdi kabul edersem 69 TL olacağını söylüyorlar. Yani taahüdü kendileri bozuyorlar bir anlamda. Bu kadar sömürü yetmedi mi ?

• Beyler merhaba. Faturasız (Hazırkart) hattıma TL yüklemek istediğimde birşey farkettim. Banka (İşbank) ve Turkcell.com.tr farklı yükleme seçenekleri sunuyor. Örneğin İşbank 40 ve 360 lira yükleme seçeneği gösterirken Turkcell web sitesinde bunlar yok.

Bu durum normal mi?

İşbank:
    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

Türkcell Web Sitesi:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 2 ay önce Turkcell platinum bol 25 paketine geçtim 90 liraya 25 GB 1500 dk her yöne Turkcell içi sınırsız 300 SMS ama fatura yüksek bana göre 20-30 GB arası interneti daha uygun fiyata ne şekilde alabilirim hangi paketle vs.

• İmcomprehensible kullanıcısına yanıt
    GNÇ Fırsat Mega ya da Gnç fırsat max tarifesi öneririm.

• Fiyatları ve içeriği nedir hocam

Fiyatlarına baktım,sizlik değilmiş. Fena zam yemişlerdi unuttum. Onun yerine ; Akıllı 20 GB 65 TL ya da Platinum Akıllı 25 GB 79 TL öneririm.

Ha bakmak istersenizde, dediğim paketler şöyle :

GNÇ Fırsat Mega+ : 40 GB + 1000 dk. + 1000 sms 95 TL.

GNÇ Fırsat Max : 45 GB + 1000 dk. + 1000 sms 107 TL.

GNÇ Fırsat 60 : 60 GB + 1500 dk. + 1000 sms 121 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 31 Aralık 2021; 7:39:25 >
  • Bu fırsat mega paketine nasıl geçiş yapabilirim hocam

Yaşınız 25 yaş üstüyse ; Turkcell faturasıza geçin hocam, geçtikten sonra hatta GNÇ kullanıcı tanımlaması yapmanız lazım. 7-25 yaş arası birinin TC'sini bulun (oğul,yiğen vs.) ve kullanıcı tanımlaması yapın. Tanımlamadan sonra müşteri hizmetlerinden ya da bayilerden geçiş yapabilirsiniz.

Yaşınız 7-25 yaş arasıysa ve hat adınızaysa direkt bayiden GNÇ Fırsat Mega diyip numaranızı o tarifeye taşıyın.

• Yaşım 24 hocam dediğiniz tarifeye baktım ama içeriği 20GB fiyat 85 3 ay sonra 95 yazmışlar

m.turkcell.com.tr
    Numaranızı Turkcell'e Taşımanın ve Yeni Hat Almanın Tam Zamanı!
    https://m.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi/numara-tasima?type=card--gnc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmcomprehensible -- 31 Aralık 2021; 7:45:9 >

20 GB + 20 GB yani 40 GB hocam.

20 GB ana kotanız oluyor, 20 GB'da salla kazan'dan veriliyor. Nasıl veriliyor derseniz haftalık 5 GB olarak veriliyor.

4 hafta x 5 GB eşit 20 GB. 40 GB kullanım yapmış oluyorsunuz.

• Kesin olarak sürekli 5 GB mi atıyor hocam salla kazan

• 
Sayfa: önceki 672673674675676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.