Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (672. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27.423
Cevap
833
Favori
1.571.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

günaydın bilgiler için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Bilgi olsun diye paylaşıyorum;

İlk olarak geçiş saatinden 10 saat önce ! Vodafone gitti, geçiş saati gelince de Turkcell gelmedi :(. Sim karta izin verilmiyor deyip durdu...

Telefonum pasaport kayıtlı olduğu için böyle oluyormuş, yeni hat için BTK'yı aradım (120), imei ve telefon numarası sorup eşleştirme talebinde bulundular. Yaklaşık yarım saate hat açıldı.

Olur da geçmek isteyen olur ise bilginiz olsun...

Bu arada geçişten hemen sonra ''Akıllı Plat 25 76 Lira'' geçiş seçeneklerinde çıktı ve sorunsuz geçtim.

• En son yazdığını, @OkumadanAlma hattınız açıldığı anda alırsınız diyor ama bayi 90 gün kuralı var,90 gün dolmadan geçemezsiniz dedi kafam karıştı diyenlere nasıl anlatalım.siz söyleyin.

Bu forumda bu konularda 12 yıldır yazıyorum. Bilgi ve tecrübeyi bir araya getirerek yazarım. Siz bana güvenin. Başka ne diyeyim.

• Arkadaşlar dün Vodafone dan turkcele geçiş için başvuru yaptım kaç gün içinde geçişim olur ve turkcelde hangi kampanyalar var faturasız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engelli indirimi almak için hat benim üzerime olma koşulu var mı

Bayi bana da ''neden hazır karta geçiyorsun orada extra bir kampanya yok ki'' diye tutturdu :) Dinlemedim geçiş oldu, para yüklemedim ve wifi o an yoktu, mobil veriden anında faturalıya geçtim.

Çok teşekkürler...

• arkadaşlar karar vermemde yardımcı olur musunuz? akıllı 6gb ile bol 6 arasında ne fark var acaba ikisinin de fiyatı 45 TL. git gel ile uğraşmak istemiyorum o yüzden akıllı 6gb yerine bol 6 paketine geçsem nasıl olur sizce?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Haklar bittiginde Akıllı 6 GB aşım yapmaz,durur.

Bol 6 aşım yapar.

DEV80 faturasız neden düşünmüyorsunuz. Peşin 299 tl veriyorsunuz ama aylik 6.6 GB 1666 dakika 25 TLye denk geliyor. 12 ayda 240 TL kazancınız oluyor ve yılda 6 GB internet fazla kullanmış oluyosunuz,bu ayda 612 MB fazla demektir.

Aşım derdi de yok,kullanmadığın haklar da biriyor son aya kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 21 Aralık 2021; 15:57:49 >

bilmiyordum bir bakayım?

• şuan mevcut akıllı 6gb kullanıyorum taahhüt bitimine tam 1 ay var dev80 tarifesine ne zaman ve nasıl geçmeliyim biraz açıklar mısınız?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Taahhut bitim gününe 28 günden az gün kaldiginda işlem yapabilirsin cayma yansımaz.

• Evdekilerin Türk Telekom hatlarını Turkcell'e taşıyacağım. Yarın TT taahhüt son günleri. Bugünden başvuru yapınca ceza vs. bir sıkıntı çıkar mı? Yarın mı başvuru uygun olur. İnternet sitesi üzerinden geçiş yapacağım.

• cepcep34 kullanıcısına yanıt

Dün yapsaydınız da,20 gün önce yapsaydınız da cayma yansımazdı. Taahhut bitim tarihine 28 gün kaladan itibaren cayma bedeli uygulanmaz.

• Arkadaşlar ben turkcell İnternet sitesinden hat taşımak için başvurdum, kurye hattı getirdi 5 gün sonra, babamın kimliğinin, doğal gaz faturasının fotoğrafını seçmiş ama herhangi bir imza falan almamış, şimdi bu hat ne zaman açılır veyahut benim aktif etmem için birşey yapmam gerekiyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 1,5 ay önce turkcellden telekoma geçtim. Şimdi tekrar turkcell'e geçmek istiyorum fakat yeni müşteri kampanyalarından yararlanamama gibi bir durum varmış bu doğru mu?

• Ronades R kullanıcısına yanıt

90 gün başka operatörde doldurma şartı olan RaHAT tarifeler hariç diğer tüm kampanyalardan ve paketlerden yararlanabilirsiniz.

Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turkcell müşterisi olup 2 GB 250-500 dk tarzı uygun fiyatlı paket isteyen birisi için sitedeki 3 GB 1000 dk 35 lira olan Bol 3 tarifesinden daha uygun bir şey var mı?

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt

Gitgel yapilip yada faturasiza geçiş başvurusu yaparak faturasiza geçip yillik dev 80 paketi alınırsa aylik 6 gb 1660 dakika 25 TL'ye gelir. İsterseniz haklari kullanmayın ama aylik 25 TL'ye denk gelir ve Turkcellde en uygun fiyattır.

Yalnız paket yıllıktır, ücreti peşin 299 tl alınır. Paketteki 80 GB 20000 dakika 12 ay geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 23 Aralık 2021; 9:14:6 >

bu dev 80 paketini faturalıdan faturasıza geçince hemen alabiliyor muyuz? birde tam olarak maliyeti ne oluyor vergi falan birde faturasıza geçince zorunlu bir paket vardı 35 tl o da yine mecbur mu mesela?

• 
Sayfa: önceki 670671672673674
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.