< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Başka operatöre git gel yaparsanız çıkıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Burda faturasıza geçip faturalı uygun fiyatlı çıkanlar vardı sizde bi deneyin isterseniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Geçen seneki gibi başka operatörde kontörlüye geçip 3-4 günde hat açılır açılmaz Turkcele geri geçebiliyor muyuz? Birde turkcell faturalıdayım 10 günüm kaldı. Kontorluye geçmek mi mantıklı yoksa git gel yapmak mı? 20 gb tarife kullanıyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkoksal -- 27 Şubat 2026; 15:17:24 > |
|
Sizin açınızdan ele aldığımızda, özellikle zamanında 3G => 4.5G / LTE geçişinde, sim kart değişikliği mecbur bırakılıyordu. Yani isteseniz de, istemeseniz de sim kartı değiştirmek durumunda kalıp üzerine bir de bloke kaldırma işlemleri ile uğraşıyordunuz. Bu tür bir açıdan bakınca, haklısınız. Fakat bir de başka bir taraftan konuyu ele alalım.. Mevcut operatörünüzün bayisinden, sizin adınıza bir şekilde sim kart çıkarttığım anda; sizin adınıza olan bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyorum. Kart bilgileriniz var ise, 3D doğrulama kodunu girerek işlemi tamamlayabiliyorum. İşte zamanında bu şekilde yapılan dolandırıcılık işlemlerinin de önüne geçmek adına, sim kartın her şekilde değiştiği durumda bankalarda bloke işlemi uygulanıyor. |
|
|
800 lirayı 900 yaptılar iki günde. B.k geçerim. Türk Telekom ya da Vodafone geçerim mayısta İstanbulda hepsi çekiyor zaten. Bu algoritmaya devletin el atması lazım. Adamına göre muamale resmen. Kimi nasıl kazıklarsam taktiği. Bana mesela 2.5 ay süresince 90gb 800liradan daha az teklif asla gelmeyecek. Şu an zaten 600 ödediğim için beni en az 800'e kitleyecek algoritma bu kesin. Misal 15 20 gb'lık küçücük paketlere geçmek istesem bile 650 700 isteyecek. Çünkü şu an 60sm+30'luk kullanıyorum. Yani algoritma ne gb ne de fiyat olarak sana küçültme imkanı sunmuyor. 50 100 liralık minnacık farklarla seni 200 300 lira üstüne kitliyorlar. Paket dediğin belli olmalı kardeşim. Tamam yeni gelenlere daha ucuz olsun ama müşterilere açık olan paketler de ortada ve herkese aynı olması lazım. Tabii kime ne anlatıyorum.... |
|
Ben temmuz da bimcelle git gel yaptım hocam o dönem faturalıya geçişler de güzel fiyatlı paketler vardı ancak faturalı dan faturasıza geçtikten sonra faturalı da nasıl fiyatlı paketler çıkar bilmiyorum kişiye göre çıkıyor sanırım bir kaç sayfa geri de bu şekil de yapanlar vardı o mesajları bi oku istersen hocam daha doğru bilgi alırsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konu içinde dolaştım biraz ancak uygun kampanya göremedim, turktelekomda hattımı faturasıza çektim. turkcelle geçmek istiyorum uygun 20-25gb lı faturalı kampanya mevcut mu acaba? direkt e-sime geçebilirim. |
|
Turkcell kullanan ve telekoma geçmeyi dusunenler ilk önce faturasıza geçsin. Hani millet diyor çekmiyor, ses gitmiyor vs. haklılar. 4.5G full çeken yerde sesim karşıya gitmiyor. Whatsapp üzerinden konusuyorum. 2 dişe düşünce internet yok gibi. 3 ay 30 gb 6 ay 60 gb bedava yapmıştım selfy den. Bedava olmasına rağmen dayanamadım geri taşıdım. |
|