< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi USAEA -- 26 Şubat 2026; 1:36:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1539. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Faturasıza geçip 30 gün geçmesi şartını sağlarsanız çıkabilir. 28 günlük paket alırsanız 500 TL altı yükleme şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok pahallı faturasıza geçip beklemek daha uygun olur.
Haklısın ama bence şu an ödediğin faturaya da bağlı sistem. Ben zaten 600 veriyorum bana daha ucuza bir şey sunmaz muhtemelen. Senin fatura kaçtı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
470TL Gnç 30GB İnternet 60GB Sosyal Medya
Bekleme şartını biliyorum takıldığım bolstar 20 gb için 300 tl paket alırsam sistem bana verir mi 300 tl üzeri yükleme yapılırsa vermedi yazıldı. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
_____________________________ -
-
Faturasızda hangi paketi aldınız. Bol star 40gb çıktı mı? Geçtiniz mi?
Avantajlı bence 425
Sitesinden aylık abonelik ve yıllık abonelik yazıyor ikisinde açıklamalar farklı.
O zaman 1 ay idare edeceğiniz düşük bir paket almak.
Turkcell Bol Star Fırsat 20 GBhttps://share.google/q7taz7lsp1lJ6uSnoshare.google
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
-
henüz geçmedik. faturasızda cepte yeni 20gb paketini yüklemiştik.

önceden bu 100gb 100 liraydı bir ara ve genele açıktı. şimdi belirli illere özel yapmışlar herhalde çünkü bende çıkmıyor. tabii değerlendirilebilinir bu da. bolstar 60 da oraya kadar kaldırılmazsa geçilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny lenn -- 26 Şubat 2026; 18:45:1 >_____________________________ -
-
Bunlar yeni gelenlere siz geçemezsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070/// -
-
Bekleme süresi sadece yeni hat alımında geçerli numara taşıma her zaman yapabilşrisn cayma bedelini unjtma ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070/// -
Uygun tarife çıkması için faturalıdan faturasıza, sonra tekrar faturalıya geçeceğim.
Bekleme süresi yoksa tabi.
Cayma bedelini biliyorum, gününü ayarlayıp ona göre geçeceğim.
Operatör değiştirmeyi düşündünüzmü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070///
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt