< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1470. sayfa)
1 Mobil
-
-
15 değil 150 yıllık olsanda 1 günlük kullanıcı kadar değerin yok turkcell onun için telekomluyum 4 yıldır memnunum bölgende tt iyiyse çekim geç kurtul anlaşma değil ben 4 yıldır ttde yeni abone gibi kullanıyorum turkcell pahalı mevcut düşünce hepsi o eski abonesini takmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandedebek -- 11 Kasım 2025; 18:27:9 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olabilir valla geçeyim en güzeli teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ryzen 5600X - Corsair H45 - Gigabyte X470 Aorus - Evga Gtx 1080 Sc - Evga G3 850W - Geil Evo X 8x2 3000mhz - Samsung LC24FG73 -
hocam bu hat 5 seneden fazla olmuştur turkcell hattı ama artık sözde rekabet olsun diye mevcut müşterileri geçişe zorlayıp 3 operatör aralarında pastayı böyle paylaşıyor. bu durumda ne kadar yıllık turkcelli ya da başka operatörlü önemi kalmıyor. çünkü yeni müşterilere daha cazip kampanyalar yapıyorlar.
bu sebeple bulunduğunuz operatörden devam etmek istiyorsanız ya git-gel yöntemiyle karşı operatörün faturasız hattına numaranızı taşıyıp hat açıldıktan sonra yeni müşteri gibi dönüp kampanyalardan yararlanacaksınız ya da bulunduğunuz bölgede diğer operatörlerin çekimi iyise o operatörlerin mevcut kampanyalarına katılıp orda kalacaksınız. sistemi böyle işletmek istiyorlar anlayacağınız.
bu arada turkcell'de şikayet ve itiraz yöntemiyle daha uygun tarife teklifi hiç sunduklkarına tanık olmadım ama vodafone ve telekom'da bu yöntem daha işe yarar safhada diyebilirim.
kısacası hocam turkcell burnundan hiçbir zaman kıl aldırmıyor ve hala en pahalı operatör olarak başı çekiyor. o yüzden hangisi size uygunsa alternatifleri bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
Geçen yıl Türk Telekom'a geçmiştim. Taahhüt bitimine 14 gün kalmış. Ev internetini kapatmayı düşünüyorum. Türk Telekom 50 GB + 3 GB = 53 GB paketi 432,5 TL 'ye teklif ediyor uygulamadan. Vodafone sitesinde Fırsat 60 GB gördüm fiyatı 388 TL. Turkcell pek bilmiyorum ama muhtemelen daha pahalıdır. Siz ne tavsiye edersiniz var mıdır daha cazip teklifler ya da Türk Telekom teklifi değerlendirilmeli mi?
_____________________________ -
Rastgele çıkıyor hocam bence tam bilmiyorum tabi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
memnunsanız devam edin ttden derim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Gerçekten de süper star mış adı gibi. Keşke bizim de olsa☹️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ adam ol ciğerimi ye -
Yeni değil vardı zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ DİGİTÜRK HUMAX 9505 SPORUN YILDIZI DSMART MODÜLLÜ(MEGA HD)UYE ORİGİN ID:efecik07/// i7 4790k///MSI Z97 GAMİNG3///ASUS STRİX 1070/// -
Üç numaram var üçüde turkcellde 40gb in 346 tl ödüyorum 6 gün kaldı taahhütlü sürelerinin dolmalarına , üçünede 40 gb için 400 tl çıkıyor uygulamada , ben üçünüde türk telekoma taşıyacağım 60 gb 350 olana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hatti kendi ustume alicam sanirim once faturasiza gecmek gerekiyormus turkcellde faturasiza gecmek ucretli mi ve hatti ustume aldiktan sonra baska operatore gecis yapilabiliyor mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı forumlar, faturalıdan faturasıza geçenler için fp paket var mı? Bir de faturasızda max 1 ay kalıp başka operatöre geçmeyi planlıyorum. faturasızda bir süre kalma zorunluluğu var mı?
12 yıllık hattımı ttkom taşımak için pazartesi akşama doğru başvuru yaptım yarın sabah taşınacak. 12 yıl oldu tcell deyim verdikleri teklif 450 lira 30 gb. Bazı arkadaşların da yazdığı gibi özellikle bu şekilde teklif veriliyor operatörler arasında hat taşınmasını teşvik eden bir sistem kurmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 12 Kasım 2025; 23:30:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, vodafone'dan hattımı Türkcell'e taşımak istiyorum online'dan ama sürekli hata alıyorum. İşleminizi şu an gerçekleştiremiyoruz uyarısı çıkıyor karşıma. 60 gb paketi uygun fiyatlı görünüyor, müşteri hizmetlerini aradım onlarda sorun görünmüyor online'dan yapabilirsiniz dediler ama bilgileri girdikten sonra ilerlemiyor sistem.
-
:)))) sover gibi ya
Merak ettigim bunlari gorup yapan var mi acaba
Var tabii ki, hat değiştirmek istemeyen banka vesaire konularında sıkıntı yaşayacağını çok zor olduğumu falan düşünen özellikle yaşı büyük grup direk seçiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt